Je zájazd na The Weekend vhodný darček pre dcéru?
Ahojte, chcela by som mojej 18 - ročnej dcére kúpiť darček na narodeniny - zájazd na The Weekend v Madride cez MusicTour.sk . Myslíte si že je to vhodný darček pre tak mladé dievča...? Môžem ju pustiť s kamaratkou alebo pôjdeme s ňou s manželom?
@annapolemiova sa pytas ci mas odprevadzat 18tku? Urcite nie, nech ide s kamoskou.
Je už dospelá, ale možno ak by vám to všetkým vyhovovalo, choď aj ty s manželkou, spravte si vlastný program, zoberte si vlastnú hotelovú izbu a baby nechaj, nech sa bavia ako chcú. Budete tak po ruke v prípade potreby, ale zároveň dcéru nebudete "buzerovať" svojou prítomnosťou. Či blbosť?
Rozhodnutie je na vás...my sme dcére darovali k 18 pobyt (letecky-Sardinia) a išla tam s kamarátkami... synovcovi rodičia darovali k 18 poznavačku Londýn a išli tam s ním 😊
@annapolemiova keby ze mne mama toto podaruje tak budem stastna jak blcha a bolo by mi uplne jedno s kym by som isla lebo The Weekend pocuvam od “mlada” az do teraz !! 😂😂

@annapolemiova zákeží, ako je dcéra scestovanám či bola doteraz len s vami na dovolenke, alebo je samostatná, vie si poradiť v každej situácii. No ja by som sa asi priklonila k tomu, že pôjdete s ňou