icon

Jedenie na oslave

13. jún 2023

Ahojte.. toto je čisto iba moja zvedavosť, že ako to máte vy.. predstavte si, že ste na oslave, kde sa podáva polievka, plus nejaké hlavné jedlo (ryža, zemiaky, obloha, a napr soté plus rezeň) všetko na jednom tanieri.. keď sa vždy tak na oslave pozerám, tak väčšinou ženy nechajú polovicu porcie, že už nechcú.. ja napr vždy zjem celú porciu, ale je mi to blbé, že všetci to budú vidieť.. že mám také výčitky, že žeriem, kým ostatné ženy..proste väčšinu jedla nechajú.. že to JA zmestim celé do seba.. nemám PPP, ani nič, nie som obézna, som normálna žena s normálnou postavou.. po pôrode nejaké to brucho (po dvojičkách) .. ale napr raz sa mi stalo, ( ako decku) že sme boli u susedov na takom posedení v altánku a objednali pizzu.. ja som vtedy jedla asi druhýkrát v živote pizzu z pizzerky a hrozne mi chutila.. a ten sused poznamenal, že ty máš riadny apetít a že som taká moletka 🥴 možno aj pre toto sa tak cítim 🙄 zaujíma ma, ako to vnímate vy

Strana
z2
januska12323
13. jún 2023

Zjem koľko mi chutí, väčšinou nie celú porciu lebo to dávajú jak pre troch ľudí. Ale nijak ma nezaujíma kto koľko zje, skôr závidím, že sa niekomu vojde celá a nemusí ponúkať ďalej.

janaolas332
13. jún 2023

Tak nad týmto som sa nikdy nezamýšľala,ani to nesledovala,či žena zjedla všetko...ja ked vladzem a chuti mi zjem všetko, tiež mi to potom príde ako plytvanie jedlom,avšak niekedy fakt nevládzem 😀 ale o takú hodinku by som to kľudne dojedla.V robote keď si objednávame obedy,čo nedojem beriem domov je mi to ľúto vyhadzovať a dojem na večeru, alebo druhý den, tam skôr kolegyne riešia, že bolo málo ešte by sme dačo dobli 😀🎂

petulda333
13. jún 2023

Ja sice nikdy nezjem vsetko,ale pozeram do taniera max muzovi. Ked on doje,tak si taniere vymenime. Takze aj tak vzdy vyzeram,ze som vsetko zjedla a este aj prva 🤣 ale je mi to jedno

terry2003
13. jún 2023

Pokiaľ ti chutí tak zjesť. Názor ostatných ti môže byť ukradnutý.

danieli
13. jún 2023

Radost kazdeho kuchara vidiet ako sa vracaju dojedene taniere…tolko k tomu…

deti95060810
13. jún 2023

v reštike sa snažím zjesť čo najviac - je škoda nechať polovicu jedla keď je už zaplatené....
doma si naberiem oveľa menšiu porciu ako v reštike....

motogirl699
13. jún 2023

Ja zjem viac ako môj muž, ktorý má väčšiu váhu ako ja a nikdy som sa nad tým nepozastavovala 😅

rorino
13. jún 2023

Kašli na druhých jedz ako tebe chuti,niekto má taký blbý zvyk ,že nedoje a z toho zas mňa poráža,my sme naučený od rodičov,že treba zjesť všetko a nemrhat jedlom

slavomira236
13. jún 2023

Zjem vzdy vaetk este mi je malo okrem pilievok tie nejem vobec...

vamajka
13. jún 2023

Ja uz vzdy na zaciatku odsypam muzovi alebo synovi a potom to vyzera tak, ze som nenazrana, lebo dojem skor ako oni😉

denithestrange1993
13. jún 2023

Zjem co mi donesu,v pripade ak mi chuti,nevyhybam sa kolacom,slanemu,oblozenym misam,bufetu atd. Akurat alkoholu velmi neublizim 😂. Kazdy ma iny apetit a komentovanie toho kto kolko zje je uuuuplne odveci.

Strana
z2