Kamarátka mi podarovala nevhodný darček
Ahojte, stala sa vam uz taka vec? Ako by ste sa k tomu postavili?
Kamaratka ma volala von, chcela zablahoželať k meninam. Tak sme sli. Dala mi slivkovy liker z Ciny ( cinske balenie, po cinaky pisane) na tom by nic nebolo, keby mi tak tri tyzdne dozadu nespominala, ze jej teta bola v Cine. A kamoska este vie,ze mam alergiu na slivky a x veci, a ten liker slivkovy.
Uprimne, mi to prišlo luto. Povedala som jej len hmm, to pre mna teda nebude,kedze mam alegiu na slivky, co som jej hovorila x- krat..a ona na to,vsak nevadi, mas komu dat.
Ja jej kupujem vzdy premyslené darceky,ale uz nebudem.
Vsetok alkohol ktorý dostanem darujem ďalej, nepijem. Čo by so s tým robila? Vyliala ?
Možno ani ona nechce piť.
@anonym_autor nerobila by som drámu z menín
Posunula by som to ďalej.
no nepotesilo by ma, ze ma tak odbila a este ta 'omluva', ze "mas komu dat" - tak mal to byt darcek pre teba, alebo niekoho, komu ho das?
ale inak, ja by som ho vypila, ten asi aj tak ziadne slivky nevidel a je tam iba chemicka aroma 😀
alebo ho odloz a daruj jej ho naspat pri najblizsej prilezitosti 😝
@anonym_autor nerobila by som drámu z menín
@anonym_84321e ale ja nerobim dramu z menin,len mi ide o to cele..na co mi vobec blahozela takym darcekom darovaným? Mohla ma pozvat na kavu alebo sme sa mohli prejst s caffe to go za 2€ a isto by som mala vacsiu radost z toho nez tetaz
no nepotesilo by ma, ze ma tak odbila a este ta 'omluva', ze "mas komu dat" - tak mal to byt darcek pre teba, alebo niekoho, komu ho das?
ale inak, ja by som ho vypila, ten asi aj tak ziadne slivky nevidel a je tam iba chemicka aroma 😀
@reanda no vsak toto
Ak mas zaujem, kludne ti posuniem 😂
Ja som to tu pisala uz tak tisickrat, ale zopakujem...neznasam "darceky" zo špajzí inych ludí, ktore im doma zavadzaju. Nie som smetny kos. Nastastie sa mi toto uz nestava. Ale chapem ta proste...
to bol darček len aby bol. Aby sa nepovedalo.
Mňa by to urazilo.
@anonym_autor to bude nejaka hra, putovny darcek, ktory ma do nejakeho terminu obist zemegulu 🙃.
a mozno povedala tete nech jej daco donesie pre kamaratku a teta proste nevedela- nemusi to hned byt posunuty darcek .. zas nebudte take hnusne ... ale to ze si nezapamatala tvoju alergiu - to by zamrzelo aj mna .. ale hold stalo sa.. co ine sviatk? stalo sa to len raz ci inokedy je to vpohode.. zas hned byt najedovana ak inokedy si da zalezat - za to nestoji
@anonym_autor hmmm, to jak mne moja kamoška darovala kávu, a pritom kávu vobec nepijem, nesmiem a ona to vie
Ja by som jej na meniny dala fľašu oleja alebo okeny, aj s mašličkou. Pekná tradícia z toho môže byť.
@anonym_autor to bude nejaka hra, putovny darcek, ktory ma do nejakeho terminu obist zemegulu 🙃.
@madeincssr 👍😂
@anonym_autor odlož si to a keď bude mať meniny, daruj jej ho naspäť 😊 s tým, že ty slivky nemôžeš
Waw slivkový likér z Číny,to je zaujímavý dar a hlavne zrejme tu ho len tak nedostaneš
Ja aj keď nepijem a aj keď by to nebolo kúpené pre mňa by ma to potešilo lebo také raritné sa k tomu dostať
@anonym_autor mne sa toto dialo dlhé roky. Tento rok som jej gratulovala klasika
Kytica, bonboniera a dar (parfém, oleje do prania, náramok zlaty a podobne) a mne ? Darované víno ktore dostala a ešte mi to aj povedala že však mne sa zíde pre návštevu 😂 na moje narodeniny ani gratuláciu tento rok. Idú vianoce a nedostane nič skončila som. Rovnako aj jej deti. Dostávali peniaze, dary, sladkosti. Moje dieťa od nej len bordel čo doma nezožrali... Dlhé roky to trvalo, ale konečne som na to prišla a dostala silu že som ukončila toto darčekovanie. Najhoršie na tom je že to nieje len kamarátka ale rodina.
A hlavne nemyslím si, ze darčeky sú povinné a vôbec by nemali fungovať ako obchod... koľko ja tebe toľko ty mne
Že niekto podaruje niečo čo mu doma zavadzia a si myslí, že by inému urobilo radosť?ja v tom problém nevidím a je jedno,ze sa netrafí a je jedno aj keby našiel na ulici a je jedno aj keby si nespomenul
Dôležite je aké je to kamaratstvo -ten vzťah
Môj názor
A hlavne nemyslím si, ze darčeky sú povinné a vôbec by nemali fungovať ako obchod... koľko ja tebe toľko ty mne
Že niekto podaruje niečo čo mu doma zavadzia a si myslí, že by inému urobilo radosť?ja v tom problém nevidím a je jedno,ze sa netrafí a je jedno aj keby našiel na ulici a je jedno aj keby si nespomenul
Môj názor
@anonym_6f3d1d Ved prave. Radsej nedoniest nic, len sa uprimne stretnut, zaplatit mozno 2 eura za kavu a fajn sa porozpravat...ako nosit svoje nepotrebne veci.
@reanda skvelý nápad s darovaním naspäť 👍
@reanda skvelý nápad s darovaním naspäť 👍
@danica2711 vsak jej to sama navrhla, ze ho ma niekomu dat, nie? tak ani nebude moct namietat 😀
Môj názor
@anonym_6f3d1d ale mne vobec nejde o darcek, ale o ten princíp. Mna by potesila kinder cokolada.za.1.50€ v akcii viac ,nez alkohol na kotry mam este alergiu..tie alergie ma seru
@anonym_autor mne sa toto dialo dlhé roky. Tento rok som jej gratulovala klasika
Kytica, bonboniera a dar (parfém, oleje do prania, náramok zlaty a podobne) a mne ? Darované víno ktore dostala a ešte mi to aj povedala že však mne sa zíde pre návštevu 😂 na moje narodeniny ani gratuláciu tento rok. Idú vianoce a nedostane nič skončila som. Rovnako aj jej deti. Dostávali peniaze, dary, sladkosti. Moje dieťa od nej len bordel čo doma nezožrali... Dlhé roky to trvalo, ale konečne som na to prišla a dostala silu že som ukončila toto darčekovanie. Najhoršie na tom je že to nieje len kamarátka ale rodina.
@anonym_fa33b8 to je smutne, mne je trapne aj zs tvoju kamosku, mne to tsk pripada,akony druhy clovek tym prvym opovrhoval,k ed mu toto robí
@anonym_autor hmmm, to jak mne moja kamoška darovala kávu, a pritom kávu vobec nepijem, nesmiem a ona to vie
@anonym_6f3d1d
@anonym_a26018 no to je tiež gól...
to bol darček len aby bol. Aby sa nepovedalo.
Mňa by to urazilo.
@deti95060810 no vaak prave

Nestala, mna by to mrzelo ze sa tak vykaslala na mna ale neriesila by som to