icon

Kde kúpim zásnubný prsteň za normálnu cenu?

abcd547
23. jún 2022

Dobry den dámy, mam na vas taku otazocku, nepoznate nejaku dobru stranku kde zohnat nieco za normalnu prijatelnu cenu, popripade mi trosku poradit ci ist do niecoho drahsieho, material atd atd....moc sa v tom nevyznam tak budem rad za kazdu radu dakujem

pauli_s
24. jún 2022

@mamusa123456789 no, ja mám aj diamanty aj dovolenku 😂 ja už sa musím na tom len smiať, pekný večer

lalala94
24. jún 2022

@pauli_s ja s tebou síce nesúhlasím ohľadom toho diamantu - teda nemyslím si, že muž je lepší prípadne viac milujúcejší, ak dá žene prsteň s diamantom za tisíce, ale...

Chápem tvoj point ohľadom toho zabezpečenia a nemyslím si, že si zlatokopka. Tiež by som nechcela muža, ktorý má nízky plat a nič pre svoje (naše) zabezpečenie ako rodiny nerobí. Podľa mňa je prirodzené, že si človek hľadá partnera / partnerku podľa nejakých svojich kritérií. Veď tu nikto nehovorí, že muž sa musí topiť v peniazoch, vlastniť vilu, BMW a desiatky tisíc eur - ja som za to, že žena má byť sebestačná, mať prácu a pravidelný príjem. No ak by môj muž mal zarábať 700€ v čistom, ja by som musela utekať po pár týždňoch materskej do roboty, lebo nemá snahu niečo pre nás urobiť a my nestíhame platiť účty, tak by som si 3x rozmyslela, či by som takého chcela. Mne je vždy ľúto tých žien, ktoré tu zakladajú témy o tom, ako ich muž zarába pár stovák a ony musia po pár mesiacoch utekať do práce, aby ako-tak vyžili aj keď by ešte chceli byť s dieťaťom doma.

pauli_s
24. jún 2022

@lalala94 ďakujem, že ma tu niekto aj verejne podporil, inak do správ mi prišlo kopu sprav od báb s rovnakým názorom 🙂

mamusa123456789
24. jún 2022

@pauli_s tak sa smej, mne je to jedno, môj muž zarobí a viem ze mu na mbe záleží aj bez diamantov, ale ty si užívaj svoje diamanty a ja si budem užívať môjho milujúceho manžela a tri deti na materskej bez toho aby som utekala do prace a v pondelok si spomeniem na tvoje diamanty keď budem z rodinkou na výlete...ja nemôžem za to ze ty si si vybrala takého co ta ťahal ku dňu... Môžeš si za to sama, my sme šťastný aj bez diamantov 😉

h2o2
24. jún 2022

@pauli_s Máš dovolenku aj diamanty ...gratulujeme. Radšej si mala investovať do seba a zamakat na sebe. Na mňa ako úspešná a vyrovnaná žena moc nepôsobiš. A partnera Ti myslím že väčšina z nás naozaj nezávidi...

pauli_s
24. jún 2022

@mamusa123456789 a potom ja som tá zlatokopka, keď ty nechodíš do práce áno?

A to vás tu všetkých ešte len jebne teraz keď vám napíšem, že mi kúpil aj auto. Po pol roku vzťahu. A zaplatil mi vodičák. A že ma požiadal o ruku nie s prsteňom s jedným diamantom ale s 31 diamantmi a že ma nepožiadal doma ale na 3 týždňovej dovolenke na Bali. A že svadbu budem mať pravdepodobne v kaštieli v Tomášove alebo na hrade 😂

Ale áno, máš pravdu, mňa určite šlahne o zem, keď ty budeš niekde na výlete na Trenčianskom hrade, kým moja najbližšia dovolenka bude mesačný trip po Thajsku a Vietname.

pauli_s
24. jún 2022

@h2o2 aké požičaj také vráť, snažila som sa tu odpovedať prijemne a milo, ale keďže ma neustále urážate, tak nemienim tu už nič vysvetľovať. Ja tu mám aspoň svoju fotku, ty milý anonym nemáš odvahu si dať ani tú. Ja makám na sebe, neboj, nemôžem za to že som pribrala kvôli liekom a hormonálnym problémom 👍🏻 Ale ešte aj v tom chudnutí ma muž podporuje a hádaj čo? Cvičí so mnou , bicykluje a ide to dole.

Nech sa páči, ak je vam tak ľúto chudákov, nájdite si ich, keďže ja som si našla bohatého, aspoň viac chudákov ostalo pre vás.

pauli_s
24. jún 2022

@mamusa123456789 normálne plačem ako dážď, že ty v pondelok budeš na výlete, ja budem opäť niekde na ustriciach s pravým šampanským na večeri za 200€ Ale budem tam plakať, že vy ste niekde na výlete. Fňuk fňuk.

pauli_s
24. jún 2022

Práve som si uvedomila, že nás jedna večera stojí toľko čo snubný prsteň + obrúčky priemernej ženy z Modrého koníka. Môj drahý sedí vedľa mňa a ideme sa z toho popukať 😂😂😂

mamusa123456789
24. jún 2022

@pauli_s ako hovorím... Zlatokopka... A vidno ze deti nemáš, lebo malé deti tvoje ustrice nezaujímajú a pred materskou som bola normálne zamestnaná tak si nepotrebujem nájsť chlapa ktorému musím denno denne dudlat vtáka aby som mala na večeru ustrice a išla na 3 týždne na Bali... Nezabúdaj na to ze ty máš holu rit, to tvoj chlap ma prachy...

mamusa123456789
24. jún 2022

@pauli_s teba stojí jedna večera toľko a aj tak väčšina priemerných žien z MK ma viac ako ty... Mame milujúcu rodinu a zdravý rozum a nemáme IQ hupacieho koníka 😉

mamusa123456789
24. jún 2022

@pauli_s ty budeš mať svadbu na hrade s tým co najviac miluješ... Peniaze... Ja som mala svadbu v kostole s tým koho milujem a on mňa...

cacianka
25. jún 2022

Už dosť ! Myslite si všetky čo chcete, ale trápne útočiť, prekrúcať veci a hlavne spamovat chlapovi jeho príspevok, kde sa slušne pýta na jednoduchú otázku, je úbohé a primitívne.
Je mi u riti či žerete suché rožky na brehu potoka alebo kaviár na eifelovke, ale ste úbohé ako spamujete v cudzej diskusií. Fakt sa predvadzate ako korunované tupelá.

@abcd547 prosím ťa zmaž to tu, lebo si budeš myslieť že všetky ženy sú také tupé, čo naozaj nie je pravda.

radkasswe
25. jún 2022

@cacianka ta prava sa ozvala

pauli_s
25. jún 2022

@mamusa123456789 Vieš čo je najlepšie? Že môj budúci muž ma miluje a ja jeho. Nemusím mu denne “dudlať vtáka”. Sme obyčajní ľudia ale máme viac peňazí a toto čo som všetko napísala, je pre nás úplna samozrejmosť. A v mojom okolí je to samozrejmosť tiež. Som za to všetko nesmierne vďačná a doprajem to každému. Tie peniaze nám totiž nepadajú z neba a dokonca ani nerastú zo stromu. ZARÁBAME ICH. A nie len on, ale obaja. Ja prácou, on prácou a spolu podnikaním. Na všetko si vieme našetriť, vieme ísť raz do roka na MEGA dovolenku a do toho 3x do roka na krásny výlet do zahraničia. A aj my budeme mať spolu deti. A tie deti si to budú užívať s nami. A ešte mám aj záruku, že môj muž ma neopustí keď preberiem, lebo ani chudá nie som. A ani pekná v štandardných merítkach asi nie a jemu sa predsa páčim. A do toho všetkého, že sa mame takto materiálne dobre, mi ešte doma pomáha s upratovaním, vysáva, umýva dlážky, chodí do obchodu.

Žijem si jednoducho totálny dream life. A ja to sokonca ani za luxus nepovažujem. Môže byť lepšie a aj bude lepšie!!!

A môj drahý ti odkazuje otázku, idem ho citovať: “Ak raz bude vojna a budeš musieť utiecť so svojho domova, čo si vezmeš okrem rodiny? Strieborný prsteň za 200€? Za to si kúpiš tak ryžu na tri mesiace v živote. Ľudia si berú cennosti a ak žiadne nemáš, tak si pekne v riti.” Všetko mu totižto ukazujem a čítam.

Ste úbohé, trápne závistlivé kravy čo ma tu nazývate zlatokopkou a Vaši chlapi sú nuly.

pauli_s
25. jún 2022

@mamusa123456789 a ešte aj v tom IQ si sa zmýlila. Zaujímalo by ma tvoje.

pukina
25. jún 2022

@pauli_s 😀😀😀 "ja sa nepovysujem nad nikoho" "Ste úbohé, trápne závistlivé kravy čo ma tu nazývate zlatokopkou a Vaši chlapi sú nuly." to hovori o tebe vsetko, pekne krasne si sa podpisala po vsetky tieto tvoje prispevky. Inak s tym certifikatom z mensy sa chvalis alebo stazujes? Vsak ta ani nevzali do klubu, kedze minimalne IQ pre vstup je 130, ale hlavne, ze to mas na papieri 😂 Preco mas stale potrebu obhajovat to, akeho mas chlapa, aky je to workoholik, ako neskutocne vam je dobre a co vsetko mas? Spokojny a stastny clovek nema potrebu sa tym vystatovat a ukazovat co ma. Ale ty rovno nemas problem tu zo vsetkych zien urobit chudery, pricom ani len netusis, ci si neziju lepsie ako ty s tvojim diamantovym prstenom, len preto, ze nemaju potrebu sa tu tym chvalit.

Ale co cakat od niekoho, kto ma za vzor Plackovu, ze ano 😀

pauli_s
Odpoveď bola odstránená
pauli_s
25. jún 2022

@pukina ALE SMEJ SA NA TOM JAK SA TI PODARILO NASRAŤ NIEKOHO S ÚZKOSTNOU PORUCHOU. Fakt inteligencia.

raja95
Odpoveď bola odstránená
pukina
25. jún 2022

@pauli_s hehe, vidim ze mas silou mocou potrebu sa tu vyjadrovat a vulgarne nadavat, pricom na teba nikto takto nezautocil, stale to robis iba ty. Mna nezaujima, ci mas panicku poruchu alebo ktoreho krista, kazdy mame svojich demonov 😀 to, ze sa ty nechas vytocit tymi "obycajnymi chuderami, co maju chlapov nuly" nie je moj problem a len to svedci o tom, ze je to vsetko pravda. Nie si so sebou vyrovnana a preto ta to serie 😀 ved uz viac nemusis pisat do diskusie, vypni si upozornenia a budes mat pokoj.

pauli_s
25. jún 2022

@pukina A ty si vyrovnaná keď máš potrebu neustále zapárať? Vás všetkých sa ru dotkol môj komentár o tom že cena prsteňa má odzrkadľovať lásku k žene. Všetkých, ktoré máte prsteň za 150€.

abcd547
autor
25. jún 2022

@pauli_s som si povedal ze idem len tak pozret co no v tejto diskusii a @pauli_s je vidno ze ty si obycajna zakomplexovana chuderka, chudatenko co mu kazdy ublizuje.....strat sa prosim ta z tejto diskusie si tu neziaduca...a neotravuj tu ludi tvojimi jednoduchymi nazormi, ludia maju ine starosti nez sa tu dohadovat s nejakym blbym deckom 😉 pekny den

pukina
25. jún 2022

@pauli_s hm, odhalila si ma, mam komplexy lebo mi moj muz nedokazuje lasku diamantami, dovolenkami a materialnymi vecami, len ma ako taku chuderu zoberie na obed do obycajnej restiky bez ustric a sampanskeho za liter, a dokonca preboha!!! tie obedy zvyknem platit aj ja. 🙈 Ano, som so sebou vyrovnana, poznam svoju hodnotu a nehram sa na nieco, co niesom. A ze sa zapajam? A preco nie. Mna taketo veci nevytacaju, normalne sa snazim diskutovat a dokonca sa bavim na tom, ked niekomu dojdu argumenty a znizi sa k tomu, ze zacne pouzivat vulgarizmy. Ty mas panicku poruchu, ja mam uchylku na slaboduchych ludi 😀

abcd547
autor
25. jún 2022

@pauli_s ocividne si to ani neuvedomujes s tvojim "vysokym" IQ ale sama tu zo seba robis uplnu trapku a blbku..

pauli_s
25. jún 2022

@pukina nauč sa rozdiel medzi panickom poruchou a úzkosťou, tým som konkrétne s tebou skončila.

pukina
25. jún 2022

@pauli_s dobre, slecna dokonala, ospravedlnujem sa ti, ze ma nezaujima tvoja presna diagnoza, tak som ju poplietla. prajem ti krasny dokonaly zivot s tvojim milovanym workoholikom a pls, ked budete mat deti, nezakladaj temu, ze je furt v robote a nevenuje sa rodine 😀

sisa_s
25. jún 2022

@pauli_s joj dievca...vypni si upozornenia na tuto diskusiu a radsej nereaguj uz, zi si svoj zivot..obcas som videla tvoj prispevok a prisla si mi fajn, az kym som nenarazila na tuto debatu...poznam X uspesnych zien, aj muzov, tiez mozem ist na 200e veceru, ale nikto o tom vediet nebude, nesfotim si to na siete ani na MK s komentarom, ze "na! chudery na materskej so striebornymi prstenmi, pozerajte!" 🙄 Vacsina si na teba urobila nazor a uz to tazko zmenis...

misulka22
25. jún 2022

Ako moj manzel zaraba tiez znacne nadstandardne ,ale tak nejak nemam potrebu to riesit na konovi ( ani inde) a dokonca ani nepotrebujem aby som si daco dokazovala diamantami.pre mna suter ako suter.podstatne su ine veci co pre nas robi 🤷‍♀️

xsuzannex
25. jún 2022

@sisa_s len ona ani nikdy nepochopi, ze nie kazda zena chce takto zit.. mne nechybaju k zivotu ustrice, dovolenka na bali, svadba v luxusnom kastieli alebo 33 diamantov na ruke. hold, niekto ma aj ine priority a urobia ho stastnym aj obycajnejsie veci.. a len pre istotu, nie nezavidim, nemam totiz co 🙂