Kde kúpim zásnubný prsteň za normálnu cenu?
Dobry den dámy, mam na vas taku otazocku, nepoznate nejaku dobru stranku kde zohnat nieco za normalnu prijatelnu cenu, popripade mi trosku poradit ci ist do niecoho drahsieho, material atd atd....moc sa v tom nevyznam tak budem rad za kazdu radu dakujem
@petamich tak kazda sme asi nastavena inak. Jasne, mame spolocne vydavky ako hypoteku, platby za energie a podobne, ale neviem preco by mal platit moje vlastne vydavky (poistku, telefon) alebo ak si budem chciet nieco sama pre seba dopriat? Mne osobne by to vadilo, aj ked budem cez den doma s dietatom a starat sa on.
@pauli_s tak ten môj ma potom neľúbi keďže zasnubak stal cca +-100 eur 🤣🤣🤣🤣🤦♀️
@aurorastone Dúfam, že si mu nepovedala áno, takému žebrákovi.😄
iZlato. A ideme vždy priamo do predajne. Bývajú tam lepšie ceny ako na internete a vždy mavaju nejakú akciu na druhý lacnejší kus 😁 nepamätám sa presne ale sa mi zdá že teraz naposledy mi dali -20% na druhý kus a keď som to porovnala tak sme ušetrili oproti internetu 70€. Čo sa týka materiálu tak zlato. Či biele alebo žlté je už na tom čo nosí priateľka. Vyberieš tam aj s malými diamantmi do 300€ alebo lacnejšie sozirkonmi. Neviem mne ako žene bolo pri zásnubách bolo jedno či to má zirkón alebo diamant. Išlo o ten moment a symboliku toho prsteňa. Nie o jeho cenu.
@abcd547 ak ma Tvoja partnerka rada ručnú prácu a vie oceniť umenie, nápad a originalitu, odporúčam pozrieť Sashe, majú krásny výber fakt od výmyslu sveta (a rozpočtu 🙂 )
https://www.sashe.sk/handmade/prstene-zasnubne?...
Ak priatelka nenosi sperky, tak ju urcite potesi prsten aj do 200 - 300e. Daju sa najst krasne, jemne, ci uz z bieleho alebo zlteho zlata, kludne aj so zirkonom. Moj zasnubak stal tie 3 mesacne platy, dopadol tak, ze po 5 tyzdnoch nosenia som ho utopila v bazene😅. Na novy som si musela pockat. Milujem sperky - zlato, diamanty a zafiry, ale rovnaku radost mi urobi aj detsky prstienok od mojich deti. Nemeriam lasku mojho muza ku mne sperkmi.
Ked chces snubak za normalnu cenu tak ti dam radu...zalozna ✓ tam konci vela prstenov co neboli ani pouzite, lebo ajv zlatnictvach rovnako koncia snubaky a ine sperky vo vykupe len vycistia, ynovia a presunu po pobockach ale za drahsie nez v zalozni...v zalozni staci vyhliadnut si, popripade dat ho velkostne a vzhladovo upravit -> zlaty prsten takto ta vyjde do kol 100€
@abcd547 prečo sa radis na MK,chlap.
A ešte k tomu aký prsteň kúpiť.
Už keď,tak sa poradím snejakymi ženami,kto.poznam. ktoré poznajú priateľku. Alebo povyzvedam všelijako dookola,čo sa jej páči.
Prepáč,ale my ju nepoznáme.
To,že má rada kamene a že nenosí šperky nám nič extra nehovorí o Tom,čo preferuje.
Ja mám kadečo a tiež nosím len náušnice a obrúčku. Ale keď mi manžel kúpil ďalšie,potešili má.
Čiže ty sa sám zamysli a darček kúpiš.
Ja napriklad nemam ziadny..proste sme sa zobrali a hotovo.. 😂😂😂 a aj obrucku vytahujem tak asi 3x do roka.vyber taky ktory by sa jej pacil a hodil..ak je vyrazna tak napaditejsi.ak jednoducha tak decentny.. Zirkon od diamantu rozozna len klenotnik..
@abcd547 ked nenosi sperky, tak mozno taketo nieco? Baba robi velmi jemne sperky, je to rucna remeselna praca co by mohla priatelka ocenit. https://www.honeybyhany.sk/collections/all
@lula3108 aj keď mám kabelky drahšie, tak keď ich prestanem nosiť, idú preč z domu. Neviem si predstaviť ich škrečkovať doma, aby som ich zanechala ako dedičstvo. To mi príde fakt od veci. A len taká nepodstatná vec, terajšie veci sú väčšinou dosť nekvalitné, tak počítam, že nejaké skladovanie im skôr ublíži ako pomôže. A v neposlednom rade, bolo by úplne smiešne, aby moji synovia chodili s kabelkami 🙈
@pauli_s no napr si ja nemyslím ze je nutné dat zene diamant ako dokaz lásky.. Mozno ak je zena materiálne založená. Moj snubny prsteň ma zirkón je to prírodný kameň (nie sklo) a dokonca červenej farby. Manzel mi ho dal vyrobiť zlatnicke. Co si vážim.. A nehanbím sa zan ale hrdo ho stale nosim.
@abcd547 ako sa hovorí v jednoduchosti je krása 🙂 pripnem link
čítala som len zopár komentárov a stačilo mi už som ďalej nečítala 🙂
Rozumnej žene je jedno koľko prsteň stál 🙂
https://www.izlato.sk/zlato/zasnubne-prstene/s-...
@lorin29 taketo prstene su krasne, nie ten kamienkovy gyc co ma tuto vyssie komentujuca narocna pani 🙂
@babovka2321 aj mne sa takéto páčia úplne jemné 🙂nemám rada keď sú prstene až prehnane vyčačkané 😊
@pauli_s príde mi to strašne povrchne že nebola by som s človekom ktorý nič nemá. Peniaze a bohatstvo je tak že teraz môžeš byť hore ale za pár rokov možno desiatky nevieš aká kríza príde a budete na dne…to ako potom manzela opustíš? Že Sorry nič nemáš? 🤦🏼♀️ Mna keď moj muž žiadal o ruku tiež nič nemal a ani ja . Žili sme najme z mojej vyplaty a on zo svojej minimálnej čo dostával popri škole ktorú študoval. Žili sme v podnájme v garzonke kde som nájom platila ja. Teraz mame vlastný dom dve deti a živí on mna keďže som na rodičovskom mame sa dobre. Nieje to že by sme mali milióny ale sme normálna rodina kde mame všetci všetko čo nám treba. Vieš, keď niekomu povieš áno pri oltáry si hovoríš v dobrom aj v zlom v chudobe i v bohatstve. Takze hovoriť áno len podľa ceny prsteňa a čísle na jeho účte mi príde veľmi povrchne a nevyspele….
@abcd547 ja som si čítala iba prvé odpovede a stačilo 😂 asi som ako tvoja partnerka, myslím že tie peniaze môžete aj inak využiť, a kúp jej taký aký ti padne do oka. Mne osobne by sa páčil prsteň aj strieborný , keď je darovaný z lásky. Ona to riešiť nebude z čoho je, aký kameň tam je. Skôr by si mal rozmýšľať nad tým ako ju požiadaš o ruku , nech je to pekné a romantické ❤
@dominika7990 Ale to je tvoja vec ako si to zariadiš a aký máš štandard a požiadavky. Už si asi dvadsiata čo si mi to tu napísala, že som povrchná. Mne je to totálne jedno, či ti to príde povrchné alebo nie. Ja už som s takým chlapom 6 rokov žila, čo nemal ani hovno a ani vôľu to zmeniť a iba ma ťahal na dno a už to nikdy nechcem zažiť. Ja viem prečo fungujem tak ako fungujem a viem prečo mám nastavené svoje podmienky na partnera ako mám. A keby to tak malo viac žien, tak by tu potom nevyplakávali ako nevedia zaplatiť hypotéku, alebo ako im ich rodiny nepomáhajú finančne a oni to nevedia utiahnuť.
Môj chlap by musel skončiť v kóme aby nič nezarábal, on je tak činný človek a workoholik, že by jednoducho neprežil bez práce alebo bez nejakej aktivity pracovnej. A naučil ma podobným mravom, takze ako som už písala v jednom z minulých komentov, každý chvíľku ťahá pilku a vedela by som potiahnuť určitý čas aj ja domácnosť.
Naozaj nerozumiem načo máte všetky potrebu mi tu písať to isté. Spýtam sa ťa, chodila by si s bisexualom? Chodila by si s ciganom? Chodila by si so 150kg človekom? Chodila by si s človekom na vozíku?
Rovnako aj chudoba je nejaký nedostatok chlapa alebo zvláštnosť od štandardu ako všetko to prechádzajúce. Na svete je vyše 3 miliardy chlapov, ja si môžem nastaviť podmienky aké ja chcem s nemusím tolerovať nic čo nechcem. Aj keby som si dala podmienku že chcem presne 184cm chlapa, ktorý zarába nad 3000€ v hrubom, má sýto modré oči a kríva na jednu nohu, tak je to moja vec.
@dominika7990 a ešte ako si napísala že je to nedospelé, tak mne príde nedospelé nepremýšlať nad tým z čoho uživím dieťa pred tým než si ho urobím s nejakým človekom bez financií, s platom, z ktorého ledvaj vyžijeme… a priviesť dieťa do enviromentu, kde budem v obchode vyberať či si kúpim plátkový syr za euro alebo dve.
Hm ja som dostala s diamantom a mala som ho asi pol roka na ruke lebo mi vadil pri beznych cinnostiach
@autor https://www.sashe.sk/SecretForest/detail/vetvic... originálny s ametystom
@h2o2 kde ja súdim ľudí do riti? Ja som tu xy krát napísala, že rešpektujem každého človeka, nad nikoho sa nevyvyšujem ale je hádam moja vec akého partnera som si vybrala v živote a aké mám podmienky na človeka s ktorým žijem život. Keď tu všetky tak túžite po človeku s nízkym platom a skutočne vám na tom nezáleží, tak mne je to lautr-fuk. Nestarajte sa do mňa a do toho jak som si ja zariadila svoj život… OPAKUJEM ŽE NIKDY SOM SA NAD NIKOHO NEVYVYŠOVALA.
predam ti, z povodnych 730 za 400😁
@pauli_s ozvala sa zlatokopka... Ja mam prsteň strieborný a to ze ma miluje mi dokazuje inak ako diamantom na prsteň, mimochodom keby mi kúpil zo zlata a diamantom tak ho kopnem do riti... Peniaze sa dajú minút aj inak ako na diamant a radšej budem mat za tie peniaze nejaké pekné zážitky z výletu s alebo dovolenky ako diamant odlozeny v sperkovnici

@lula3108 boze moj, ze kabelky ako dedicstvo😂😂 syn by sa mi podakoval. Radsej kupim nehnutelnost a necham, nech sa splaca sama, kym ju dostane.