Kde kúpim zásnubný prsteň za normálnu cenu?
Dobry den dámy, mam na vas taku otazocku, nepoznate nejaku dobru stranku kde zohnat nieco za normalnu prijatelnu cenu, popripade mi trosku poradit ci ist do niecoho drahsieho, material atd atd....moc sa v tom nevyznam tak budem rad za kazdu radu dakujem
@pauli_s Môj muž sa nikdy na koníku nemusel registrovat len preto aby si ma tu zastaval. Rešpektujem že sa moje názory viacerým nepáčia ale veď o tom je diskusia. Keď to ako slabšia povaha nezvladaš načo sa puštaš do diskusií? Tu Ti nikto nebude natrieť med okolo huby. Aspoň zaklady komunikacie si naštuduj. Emócie a vulgarizmy tam nepatria. Nedalo mi nezadat tvoje meno do googla a vyskočilo mi kadečo... Naozaj nechápem prečo si viac nestraziš súkromie. Ak Ti zakladateľ témy napisal že si tu nežiaduca čo sem furt pichaš nos? Priateľ Ti mal radšej zrušiť účet na MK a nie sem nabehnuť.
@h2o2 môj snubenec sa sem registroval sám a bez môjho vedomia, po tom čo som mu to prečítala a možno ty si zvyknutá aby tvoj chlap tebe mal prístup k vymazaniu sociálnych sietí ale môj partner nemá absolútnu kontrolu nad takýmto niečím.
Mne sa páči, že sa ma môj chlap prišiel zastať. Určite som šťastnejšia ako ženy, ktoré v posledných dňoch založili témy:
1. Môj muž mi nadáva, keď chcem aby mi pomohol s kočíkom po schodoch.
2. Môj muž po mne kričí, že som lenivá, lebo som sa nepostavila ihneď z postele, keď padla hračka aj keď mám teplotu 39.
3. Môj muž chodí na ryby a nadáva mi, že ma vyhodí z domu kvôli tomu že doma neupratujem napriek tomu, že som po 5 potratoch na rizikovom tehotenstve a mám nariadený oddych.
4. Môj muž je psychicky chorý, zlomil mi ruku a bije ma pred deťmi.
To, že môj muž si ma prisiel zastať na sociálnu sieť je krásne a obdivuhodné.
A jediné, zlé čo si si mohla prečítať , že som mala pred dvomi rokmi dlh na poisťovni 200€ vinou môjho bývalého zamestnávateľa, ktorý mal dlhy a neplatil odvody a nepovedal mi o tom. 🙂
@h2o2 A ja som nikdy nevystupovala na žiadnej sociálnej sieti anonymne ani nebudem. Bola by som zvedavá, ktorá z vás by mi tieto veci dokázala povedať do očí, alebo aspoň s vlastnou fotkou a vlastným menom a priezviskom. Ja sa nehanbím za nič. Mám 27 rokov a pohybujem sa v takej spoločnosti, kde je toto samozrejmosť.
@sttupel priatelko, jedina stratena existencia si tu ty a tvoja priatelka podla mna 😉 vidno ze vy ste sa dlho hladali... v zivote by ma ani nenapadlo tu takto traposit jak to tu robis ty ( aj s tvojim mesacnym prijmom) 🤣🤣🤣🤣.....neviem kam tento svet speje ty stratena existencia 🤣 peace
A uz som dostal aj usmernenie ze nech sa neopovazim kupit nic drahe lebo bude zle 😊
Takuto romanticku dohru som tu necakala, asi sa roztopim. Ale to z toho tepla, nie z tychto dvoch neanonymnych sladouskov 😂
@sttupel a len tak mimochodom ja zijem v realite, ale ocividne vy dvaja ste trosku mimo lebo 95% ludi z tejto diskusie vam povedalo svoj nazor, tak isto ja som sa vyjadril ze ste tu neziaduci a vase komentare nikoho nezaujimaju a furt sa sem budete pchat a vnucovat vase "hodnoty"🤣 trosku sebareflexie by to chcelo...do buducna 😁 pekny den
no mám dosť čo sa tu nedeje za jeden prsteň😀
@abcd547 ahoj, zasnubak odtial nemam, ale obrucka mame zo zlatnictva očkov, maju aj stranku a vies si objednat. objednavala som na krstiny odtial sperk, vsetko prislo a bola som spokojna. ceny na gram zlata maju super, aj diamanty si vies vybrat za normalnu cwmu, ak velmi diamant chceš... vymyslieť dizajn prstena vies ai tiez... zaa mna kwd potrebujem kupit nejaky šperk, tak urcite od nich 🙂
@pauli_s Kebyže som taká zabezpečená a bohatá, tak nehľadám na koňovi baby, ktoré si so mnou na polku kúpia nejaké blbé sérum na mihalničky, lebo by som mala na to aby som si ho kľudne kúpila sama.
A za tie prachy by si mohla kúsok popracovať aj na sebe. Prospelo by ti to.
@pauli_s zo ze si tlstá si napísala ty sama tak neviem co tu zas riešiš
@abcd547 a keby si kúpil v hrackarstve nejaký plastový so srdiečkom a ten ozajstný išli potom vybrať spolu?