icon

Keď žena požiada muža o ruku

annabel12
8. jan 2021

Ahojte. Aký máte názor na to, že žena požiada o ruku muža ? 😁

Strana
z2
vierocka888
8. jan 2021

Podla mna to je úplne zúfalstvo.... keby dajme tomu po 10r vzťahu chlap nepožiadal zenu o ruku a uz by sa o tom aj bavili, tak by som sa teda neponizila a nepožiadala ho... evidentne nema záujem o svadbu s nou

zooeynka
8. jan 2021

Nie....ani vajicko nenahana spermiu

irusa
8. jan 2021

no z môjho pohľadu veľmi zvláštne..ja by som to určite nespravila 😀 ...no ale keď už jemu to tak dlho trvala, tak žena sa mu musí vnútiť... 😀 a požiadať ona jeho......

anita6666
8. jan 2021

Že aj keď ti dá odpoveď akú čakáš,tak budeš počas celeho vzťahu ťahať za kratší koniec

petamich
8. jan 2021

@annabel12 kazdy ako uzna za vhodne samozrejme ale za mna nie, zenska emancipacia je sice super vec ale niektore veci by sme mali stale nechat na toho chlapa

marioneta123
8. jan 2021

@annabel12 rob ako cítiš...

gejbrel
8. jan 2021

@zooeynka mna prave odpalilo na mesiac :D

katkamatka7
8. jan 2021

@annabel12 Za mňa nie. Ale, sú prípady, nazvime ich manželstvo z rozumu, kedy žena dostane napríklad víza na základe uzatvorenia manželstva.

gejbrel
8. jan 2021

@annabel12 ja som to zazila raz v praci... ROmantika, vecera a baba ho poziadala o ruku.. Vsetky baby sme to v robote sledovali :D Ten sa zhacil povedal nie a odisiel... Ona chudiatko sedela pri stole a hodinu tam plakala

thewitch
8. jan 2021

Nie nie, to je mužská robota 🙂

mondolina
8. jan 2021

@gejbrel
No bolo jej to treba? 😂
Podľa mňa ženy, ktoré žiadajú o ruku sú zúfalé a boja sa, že ich frajer nechá.
Tak skúsia...možno vydá.

gejbrel
8. jan 2021

@mondolina presne, boja sa ze muz to neurobi

dzulli1980
8. jan 2021

Kus divne by som sa cítila, keby som toto mala urobiť ... si viem živo predstaviť výraz tváre môjho muža 😀

kikus7
Autor odpoveď zmazal
mirkava
8. jan 2021

@annabel12 v pohode.... rovnopravnosť..... prečo by to mala byť len vysada mužov a my musíme len čakať

mondolina
8. jan 2021

@kikus7
Neviem, asi by som takúto lekciu zažiť nechcela.
Bol somár len preto, že si ju nechce zobrať? Nevieme aký to bol vzťah.

veronikaszabova
8. jan 2021

@zooeynka top koment na Kobyle 🤣🤣🤣🤣🤣

caroline_
8. jan 2021

Podla mna je to zvlastne, toto by mal robit muz si myslim. Ak sa nevie do toho dokopat on, tak asi nechce svadbu...

caroline_
8. jan 2021

@zooeynka suhlasim, a vcera som este citala ze zena spi s kym chce a muz s kym moze :D

simca06022011
8. jan 2021

Ono urobila by som to v jedinom pripade, keby som chcela aby mi bolo jasno na com som, lebo ak sa zvihne a odide s nie, tak je to jasne a nebudem stracat cas- hlavne ak by randili sto rokov a nic dalej by sa nedialo... ale zadine teatralne klacanie,asi by som sa len opytala v sukromi ;) a ak by nechcel, tak dovi :D inak toto je super sposob ako sa zbavit chlapa :D

deti95060810
8. jan 2021

asi len v prípade že leží na smrteľnej posteli a už sa nemá ozaj k ničomu... prsteň nastokneš na prst a v duchu rátaš majetok...😉

kikus7
Autor odpoveď zmazal
gejbrel
8. jan 2021

@caroline_ :D 😀 😀

panelacikova
8. jan 2021

požiadať o ruku? to je divné. požiadať nie. navrhnúť manželstvo áno. beriem to z pohľadu vyššej vekovej skupiny.

mondolina
8. jan 2021

@kikus7
Staromódna a požiadať muža o ruku sa vylučuje.

denkatn
8. jan 2021

ja som mala tiez takeho co sa nechcel po 7 rokoch viazat. tazka situacia... ja som mu to povedala neoficialne, ze sa uz citim na usadenie a ked sa "cudoval" ze on ma nespoznava! ze myslel ze ja som ina!, mi povedal. tak som sa s nim musela rozist. lebo zase ked nebudes komunikovat, iba budes zit tak ako nechces. tak to tiez nie je dobre. ale ked ho mas rada je to tazke, nepochopi kto nezazil. chod sa radsej s niekym inym poradit a od neho sa trochu odtiahni. ale oficialne poziadanie nerob,.

fokuska
8. jan 2021

Ja mam v tejto oblasti "tradicnejsie" alebo konzervativnejsie zmyslanie, takze mi nepasuje ab yzena ziadala muza. Nepasuje v tom zmysle, ze ja som to neurobila, ani by som to s najvacsou pravdepodobnostou nikdy neurobila a aj mojmu manzelovi by sa to zdalo zvlastne, keby som ho poziadala ja. Takze sme dvaja, ktori sa zhodli na tom ako to "ma" vyzerat a to je dobre.

Nemam absolutne nic proti tomu ak to v inych paroch urobi zena - je to ich vec, neriesim, ked to ona povazuje za spravne a chce to urobit, tak nech.
Rovnako ako ja povazujem za spravne aby vztah bol "potvrdeny" manzelstvom a aby deti prisli v manzelstve, ale plne respketujem tych, ktori to takto necitia a ziju uplne spokojne vo vztahu bez svadby a aj s detmi. Dolezite je vzdy aby to vyhovovali tym dvom, ktorych sa to priamo tyka. Nazory ostatnych nie su podstatne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
arianna25
8. jan 2021

Nikdy ved to je ponizenie. Neurobila by som to ved nie som muzatka 😀

kikus7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2