Kedy a za akej príležitosti ste boli prvýkrát opité?
No ja v 14🤦🏻♀️ Cela 9 trieda sme sa na tom dohadovali a kuli tajný plán potom som mala pól roka zaracha 😄
Neznášam alkohol, nikdy som ho ani neochutnala a ani som nebola opitá. A dôvod (asi) je, že keď som bola na regresnej terapii tam mi bolo povedané, že v minulom živote som bola chlap - alkoholik. Že ten pánko alkohol miloval, ale aj neznášal za všetko o čo ho pripravil...teda deti sa mi odcudzili a žena s ním trpela. Tak ktovie, že si odpor k alkoholu nenesiem z minulého života. 😂
Nieco po 18tke som mala. Niekedy v zime to bolo. Na lavicke pred blokom. Kamoska mala narodeniny a slo sa potom do klubu...kde som sa ja nedostala.. :DD Pit z flase vodku..a byt v tom neskusena... velmi zle mi bolo. :D :D :D Sla som sa vyspat domov.
Mam skoro 35 a opitá som ešte nebola 😂 tvrdý alkohol nepijem vobec, rada si dam víno a pivo, ale vždy mam nejaku klapku, kedy dost. Vidavam na podujatiach (ja som tam pracovne) aj opité ženy a dievčatá a to je horor 🙈 takze keď som nebola opitá “za mladi”, snad uz mi to nehrozí 😂
Ja ti vlastne ani neviem ale rodicia sa smejú že som sa ako malé decko opila z vaječné ho likeru do ktorého mi dovolili omocit prst (mohla som mať 7-8). Ale myslím ze ty naráža na iný druh opitosti😀
Ako menšia som mohla tak na jazyk skúsiť vajecny liker tak na jazyk no zachutilo mi to tak, že som sa naučila vypiť normálne cely maly pohárik🤣 ale nebola som tak nejak opitá iba nejaké záchvaty smiechu ale to aj bez toho 😂😂🤣🤣😂🤣
@cocolino234 Brutálna sestra 😀
@cocolino234 To musela byť veselica, ale také sú najlepšie. 😂
@cocolino234 takto dopadol aj môj maly bratranec cuckal si pivko mal 11 potom to hodil rovno pod stôl a nikto si nevšimol že koľko vypil zdalo sa že však jedno pivo môže a on jedno za druhým, no stále to vyzeralo že to má to jedno 🤣
Nikdy. Som absolútny abstinent, čiže ani prípitky.
Nikdy. A nikdy nepochopim ako mozu rodicia nechat cuckat deti liker ci "pivko" ci akykolvek iný chlast.
Ešte nikdy
Nikdy. Mne to smrdí, neviem sa prinútiť ochutnať.
V 14 na oslave ale nebol to nejaký extrém
v 18-tke na rozlucke so spoluziackami... mama ma potom nahravala na telefon...ta ma z toho doteraz srandu...
Mala som asi 19, alebo 20 rokov, bola som so svojím prvým vážnym frajerom na Silvestra na chate. Na druhý deň mi bolo tak zle, že odvtedy som už opitá nebola a v súčasnosti nepijem takmer vôbec.
Na dozvukoch po stuzkovej a potom este velakrat do cca 30tky, nie cielene, ale "podarilo sa"
Nikdy. Alkohol pijem, chuti mi, ale dám si pohárik a nie fľašu.
V asi 16 prvý aj posledný krát 🙂 odvtedy takmer nepijem, za rok akurát jeden pohár vareného vína a v zime a jedno malé pivo v lete a stačí mi 😁
stretla som sa s jednou babou, ja neposkvrnena lalia a ona mala taky napad kupit vodku. Dodnes nechapem, ze jej to predali..ja som sa prebrala na infuzke, mama si poplakala a potom sme to hodili za hlavu. Dodnes mi je neprijemne ked si na to spomeniem.
Teraz som uz velka a viem co robim
Nikdy. Opilci sa mi vzdy hnusili a zaroven sa mi bepizdava predstava toho, ze by som sa celkom nevedela kontrolovat.
Ja som tiez nikdy nebola opita a ani neplanujem. Potrebujem mat ten pocit kontroly, ze ja rozhodujem, co spravim/ako sa strapnim 🙈😅
Na 18 narodeniny 😅😄🎂
17 rokov- prvý Silvester mimo domu- nikto mi nepovedal, že nemôžem miešať alkohol- holt prebudenie ráno na ARO bolo veľmi kruté- chúďa moja mama keď pre mňa prišla, upratovačka umývala dlážku" si to vypipleme a takto sa nám odvďačia detská" 🙊🙉🙈
Nikdy som nepila alkohol az do opitosti.Akonahle som pocitila ze sa mi zacina tocit hlava uz som nepila,pripadne nieco zjedla,napila sa nealko.Pohlad na opiteho cloveka sa mi vobec nepaci,pre mna je az odpudzujuci.

Mám skoro 47 rokov a nikdy som nebola opitá, neviem, čo je na tom dobré, opiť sa. A tiež neznášam opitých ľudí, každý by mal piť s mierou.