icon

Kedy chlap dozrie na zásnuby?

15. jún 2020

Baby viem, že mojho chlapa nepoznáte a každý máme iný osud. Strašne by som chcela náš vzťah posunuť ďalej. Chodíme spolu 3,5 roka (ja mam 26 a on 29) už rok čakam na zásnuby a nič 😟😔. Bývame rok a pol spolu, žijeme si šťastne, máme dobrý vzťah a naďstandardné platy.
Aj sme sa o tom bavili a povedal že “raz”.. potom videl, že som smutná tak som si myslela že ne obmakčený :D ..
Hlavne, že deti sem tam spomenie (pritom moj nazor pozna, že deti pred svadbou nie..)
Kolko mal váš muž keď ste sa zasnubili ?? 👩‍❤️‍👨
Len som sa potrebovala vyrozpravať 😘

Strana
z5
janedoe
31. dec 2021

@prdlosko aj mojho muza tiez podobna veta nastartovala. Dieta chcel, svadbu nie (vzdy sme sa pohadali na tom, ci su mi nemanzelske deti menejcenne 🤷‍♀️), tak mu vravim OK, dieta moze byt, ale priezvisla maju po mne a do roka bola svadba 😂

autor
31. dec 2021

Zienky, podavam hlasenie.
Pokecali sme si s chlapom ale vazne. Dost vazne som mu vysvetlila, ze to pre mna vela znamena.
O par dni na to sme sa dohodli o datume svadby a na moje meniny prisiel aj prstienok (ktory som ani necakala)
Teraz spolu riesime svadbu, uz sa tesi a zapaja sa. Nebol vedeny rodicmi ku tomuto.
Ale uz sme na jednej lodi.
K tomu viem len odkazat: KOMUNIKACIA je velmi dolezita ❤️

janickacrazy
31. dec 2021

Gratulujem! 😍

lulina000
2. sep 2023

@brigitte93 a prišlo to ??poziadal ta ? Je rok 2023😁

brigitte93
2. sep 2023

@lulina000 áno, minulý rok na ostrove Kornati v Chorvatsku a tento rok v juni bola svadba 😊

lulina000
3. sep 2023

@brigitte93 jeeej super 😍🤍 tak predsa oplatilo sa cakat 😍

Strana
z5