icon

Kedy dávate pod stromček darčeky?

Včera o 18:24

Dnes vecer alebo zajtra? Pytam sa hlavne tych, ktori mate male deti.

Strana
z3
pralinka25
Dnes o 10:37
@anonym_e9e2a8

@pralinka25 samozrejme ked niekto pracuje, je to iné. Ru sa bavíme o situácii, ze su ludiadoma 🙈

@anonym_e9e2a8 to je jedno pointa je v tom ze 25 je prvy sviatok vianocny a podla tradicie zacinaju vianoce stedrou vecerou. ale mne je to jedno ja nie som vianocny fanatik ani nadsenec. ja len hovorim ako to je. vianocne sviatky sa zacali slavit v podvecer dna pred prvym vianocnym sviatkom. nie rano. pre mna za mna nech si ludia daju darceky aj 15 decembra aj nikdy alebo aj tyzden vkuse kazdy den.

anonym_e9e2a8
Dnes o 12:18
@pralinka25

@anonym_e9e2a8 to je jedno pointa je v tom ze 25 je prvy sviatok vianocny a podla tradicie zacinaju vianoce stedrou vecerou. ale mne je to jedno ja nie som vianocny fanatik ani nadsenec. ja len hovorim ako to je. vianocne sviatky sa zacali slavit v podvecer dna pred prvym vianocnym sviatkom. nie rano. pre mna za mna nech si ludia daju darceky aj 15 decembra aj nikdy alebo aj tyzden vkuse kazdy den.

@pralinka25 na to ze ti to je jedno to az príliš riešiš.

anonym_63c0bc
Dnes o 12:28

@anonym_autor 24.12. Po stedrej veceri

anonym_c4aee8
Dnes o 12:58

Po veceri ideme vsetci zapáliť sviecky na cintorín. Jeden z rodicov sa pre nieco vrati domov a da darceky pod stromcek. Minuly rok som "zabudla" zapaľovač . Tento rok sa vrati manzel, lebo bude potrebovat kakat 😃. Vzdy k tomu zahráme "divadielko", aby to vyzeralo realne. Prvy rodič ide s detmi na cintorín dlhšou trasou a druhy rodič ich dobehne skratkou. Kazdy rok mame inu vyhovorku a iny "scenar"

pralinka25
Dnes o 13:39
@anonym_e9e2a8

@pralinka25 na to ze ti to je jedno to az príliš riešiš.

@anonym_e9e2a8 ja? ja som len odpovedala ako to je podla kalendara na otazku ci su 25 vianoce. neriesim vobec nic. kludne si ich robte aj v aprili.

Strana
z3