icon

Kedy dávate vianočnú výzdobu?

aylina
27. nov 2013

ahojte mamicky vianoce sa zachvilu blizia kedy zvyknete ozdobovat svoje pribytky vianocnými ozdobkami a svetielkami ?

Strana
z2
patricia2006
28. nov 2013

budeme ozdobovať dom tento víkend a vianočný stromček pár dní pred sviatkami

salome_82
28. nov 2013

Adventný veniec túto nedeľu a ostatné ešte uvidím, či 23.12. alebo 24.12. 🙂

aduskatt
28. nov 2013

23 .12. vecer

fopka
28. nov 2013

adventny veniec a pripadne nieco pripominajuce zimu uz teraz, stromcek a dom 2-3 dni pred stedrym dnom

nika2311
28. nov 2013

My zdobime vzdy po Mikulasovi

zaza218
28. nov 2013

my sme minuly rok ozdobovali na mikulasa,ale tento rok az 23.12,aby nam ho syn nezvalil

tintiniacik
28. nov 2013

Ja som si od pondelka pomalicky vyupratovala celý byt a včera som dokončila vianočnu vyzdobu a stromcek postavime tak tyzden pred Vianocami

mokaku
28. nov 2013

ja som uz vcera vyzdobila bytik a okna svietiacimi somarinkami 🙂 skusila ci vsetko funguje, ale zasvietim az nedelu (vsak je prva adventna) prvy krat a este nieco sa chystam aj dokupit lebo som zistila ze mame nejakeho skriatka doma, ktory nam schovava veci :D stromcek tym ze budeme mat aj tento rok zivy tak az tesne pred stedrym dnom

eeffka
28. nov 2013

my mame hviezdicky na okne uz tyzden 😀

miku1
28. nov 2013

Ja robím výzdobu na mikuláša 🙂 A odzdobujem až okolo 20. 1., nakoľko 16teho má dcérka meniny, tak ešte aby sme to mali také pekné na oslave 🙂

jajus28
28. nov 2013

V sobotu dam girlandy zo svetielkami von do okien, adventny veniec a ostatne postupne budem pridavat, stromcek v spalni sme vcera spravili s malym sa uz vytesujeme so svetielok, a velky stromcek budeme robit tyzden pred vianocami a u nas sa dava dole aj dva tyzdne po troch kraloch 😉.

lucinka1104
28. nov 2013

miku1 že 2é.1 ::🙂)))) ja som včera kedže neviem kedy skončím v pôrodnici 🙂

leonela666
28. nov 2013

...na Mikuláša vyzdobím okná, byt zdobím len pár dní pred Vianocami spolu so stromčekom a dole to dávam väčšinou až niekedy koncom januára... podľa toho ako stíham 😉

sono2
28. nov 2013

Už. Veď je v nedeľu prvý advent

mamina2208
28. nov 2013

veniec mam na dverách už 2 dni, inak vyzdobovať začnem v sobotu postupne ako bude čas a stromček až 23.12

aliza
28. nov 2013

my uz mame stromcek aj vyzdobu 😀, deti nevedeli vydrzat. Este sa chystame osvetielkovat dom zvonku, to asi tento vikend.

vivusika
28. nov 2013

ja na advent iba ozdobím vchodové dvere a vo vnútri adventný veniec, výzdoba bytu, okná a vonkajšie osvetlenie na mikuláša a stromček zdobím 23.12., ešte keď som bola doma tak sme stromček zdobili 24.12. 🙂

k_a_j_k_a
28. nov 2013

my sme dali minuly tyzden 🙂 nie vsetko, ale aspon nieco. MM ma 24.nov. narodky a tak to ma ako darcek, lebo vianoce a vyzdobu ma velmi rad.

tomas97
27. júl 2021

Keď som bol malý tak by som kľudne začal zdobiť 1.1. a žil by som pre vianoce celý rok. Tak sme mali s mamou dohodu adventný veniec na 1. adventnú,a 5.12 dáme sviečky na balkón, do izby na okno. Lenže čím som bol väčší a teda starší, tým som skôr otravoval. Najlepšie by bolo hneď 2.11 keď sme pochodili po hroboch a v obchodoch to všetko naštartovali. Keď som mal asi 14 rokov tak nemali na mňa už nervy a ozdobil som všetky okná prvý krát 1.12. A tak to ostalo a bolo vlastne počas strednej školy keď som prišiel z internátu. Postupom času som dokupoval vianočné ozdoby a vianočné osvetlenie. Dovolím si tvrdiť, že mám okolo 30 kusov vianočného osvetlenia. Niečo samostatné reťaze a nejaké figúrky 2D na okno. Niektoré mám ešte uplne nové niektoré maximálne 2x použité. Mám takú chorobu, že keď to je vo výpredaji tak to nakúpim. ASi nejaký defekt keď som bol malý, a naší ma krotili aby nekupujem kvantum. Keby viacej kúpia, zrejme by som menej kupoval. Ten pocit, že to budem mať a musím mať ma vždy ovládne Teraz máme doma u naších na veľký stromček červené, biele, fialové a zlaté ozdoby, na menší mám aj modré. Mám stromčeky jeden okolo 2metrov, 1,6cm, a potom menšie ... Komplet ozdoby Vo svojej domácnosti mám na červený veľký stromček a na biely / strieborný. Mám toho skutočne kvantum, a nakupujem ...nakupujem a každý rok dokupujem. Tento rok budem vo svojom byte mať 1. vianočné obdobie, tak hádam začnem hneď po dušičkách.😍 ... Už teraz sa teším a predstavujem si, kde bude stromček. CHoré, ja viem ... Ale radšej budem chorý takto ako inak😂

Strana
z2