Koho si vybrať za svedka na svadbu?
Ahojte,
ma taku mensiu dilemu. Za par mesiacov mam svadbu no ja stale neviem koho si vybrat za svedka, kedze taku osobu ako sestru alebo najlepsiu kamaratku zial nemam ...rozmyslam preto nad týmito troma ludmi:
1. moj najstarsi brat (mam dvoch) ale s tym najstarsim mam najlepsi vztah od malicka, viem mu povedat takmer vsetko, vedel dokonca ako prvy o mojom priatelovi :D
a tym ze sme spolu vyrastali od malicka (je o 3roky mladsi odo mna) najlepsie ma pozna, vie presne aka som atd..atd..
2. moja najstaršia sesternica - s touto som vyrastala tiez takmer cele detstvo, je o 5r. mladsia, pozna ma, ale nie tak ako brat..mam s nou dobry vztah ale byva dost daleko - skoro druhy koniec SR... takze sa vidime tak mozno 1x do roka
3. kolegyna- ktora mi je ako dobra kamaratka, nemozem povedat ze najlepsia lebo az tak to necitim..ale mam s nou dobry vztah..tym ze sme kolegyne uz 4 roky sme spolu dost casto..takze o sebe vieme toho celkom dost, vie aj veci o ktorych nevie nik okrem mna a priatela 🙂 takze jej plne dôverujem a celkovo mam ju rada a rozumiem si s nou 🙂
A co sa tyka môjho buduceho manzela ten v tom ma jasno uz davno, za svedka mu pojde dlhorocny najlepsi kamarat z detstva 🙂
no ale koho by ste si vybrali v mojom pripade?
🙂 🙂 dakujeeem za kazdy nazor
ved je to jedno, kludne clovek z ulice, ved len podpise, ze svadba bola, nerob zbytocne analyzy🙂
samozrejme ze brat, nie je o com.
Niekedy nie je vhodné hovoriť o probléme medzi partnermi niekomu z rodiny. Ani bratovi.
Vy 2 si to vyjasníte, viete pochopiť ako a prečo, ale rodina nezabudne, bude sa pozerať trochu krivym okom a striehnuť.
Kľudne by som poprosila kolegyňu. Brat môže mať čestnú funkciu , byť ako starejsi za rodinu, tvoja prava ruka, organizátor.
V tomto prípade by som si vybrala brata. Ako ten mi z tých tvojich možností príde byť taký najsprávnejší
Ja som mala 2 muzov- ja brata a manzel bratranca. Vyzeralo yo úplne normalne, svedkovia byvaju v hociakej kombinacii
A ty si vyber brata