Koľko alkoholu na svadbu pre 53 ľudí?
Ahojte 🙂
ZAchvilu mám svadbu a stále neviem koľko alkoholu na 53 ľudí 🙂 koľko približne ste mali vy pri takom počte ? Ďakujem 🙂
@marcelik88 A dali ste si to poslať normálne domov? Prišlo vám to kuriérom alebo aké sú tam možnosti? 🙂
No ja osobne som inak za takéto objednávačky :D Ten môj najradšej len všetko a všade osobne by riešil, ale som tá pohodlnejšia vo vzťahu evidentne 😀 A nehanbím sa za to 😀 Proste keby sa dalo, tak objednám úplne všetko. Aj chlieb 😀 Ale aj na to sú aplikácie teraz už asi 😀
@svettii A preco by si sa mala bat? Vsak to je zasielka ako kazda ina 🙂 Ak sa ti s nou nieco stane, tak si to vies tak ci tak zistis uz pri prevzati a rovno to aj riesit 🙂 Ale kazdopadne to maju zabezpecene tak, aby sa ti s tym nestalo nic, myslim si, ze neposielaju flase vina prvykrat v zivote 😀
@zdenusa4 znacku poznam, ale netusila som, ze robia aj taketo akcie 🙂 isla by som veru. na nieco take, este som nemala tu moznost. a kde sa to kona, prosim ta?
@hacula1816 Pokiaľ sa nemýlim, tak v Modre 🙂 Niečo mi našepkáva, že už som to tiež niekde zachytila 😀 Ja osobne nie som až taký veľký fanúšik takýchto akcií, ale môj muž áno, takže ako tip na darček podľa mňa veľmi fajn 🙂
@bubalea a ja praveze aj celkom som 😀 tam sa nejak dopredu objednava alebo ako to funguje?
@christina_petrikova na ich stranke si vies najst kontakt, spytas sa na datum, ked sa to kona, dohodnes sa s nimi. easy-peasy 🙂 tiez by som sla, ale nemam s kym 😀
@fomelka Ja to mam takisto. Nemusi stat pol vyplaty, hlavne, aby chutilo. Dokonca ani nemusis ist daleko, aby si nasla chutne a kvalitne vinko.
@tasticka59 Presne tak, niekedy len staci vediet, kde nakupovat 🙂
@tasticka59 ja takisto nie som ochotna za to vyvalit neviem kolko. vino si doprajem, ale musi byt aj za dobru cenu :D inak si ho veru nevychutnam 😂
@sisulia akoze po nejakych specialnych obchodoch mam chodit? to sa mi zrovna dvakrat nechce, ked ti mam pravdu povedat 😀
@christina_petrikova Súhlasím, buď je niečo blízko alebo potom jedine objednať 🙂 Iná možnosť pre mňa neexistuje 😀 Akože nie, že by som zlenivela alebo čo, ale ono je fakt pre mňa dosť nepraktické chodiť len kvôli tomuto niekam ďaleko. Ja mám v podstate všetko ďaleko od domu. 😀
@kikatina14 žiadny
Take oslavy byvaju asi velmi nakladne zalezitosti, no nie? Hlavne, ked sa kupuje uplne vsetko pohostenie, alkohol je sam o sebe velmi draha polozka, to aby si clovek prichystal riadne tucnu penazenku 🙂
@jablon_katka Nemusí to byť zase až také nákladné. Veď nikto netvrdí, že treba kupovať najdrahší alkohol, aký na trhu nájdeš.
@svettii Presne tak, aj od Eleska zvykneme kupovat napriklad, maju lacne a chutne vina, uz sme aj na oslavu kupovali, ale aj tak bezne len po veceri si vieme otvorit niekedy. Ked je chut 🙂
@marcelik88 A na oslavu ste toho kupili kolko? 🙂 Vydalo vam, nechybalo? 🙂
@bubalea no my sme napriklad kupovali, co sa vina tyka, len nejakych 10-15 flias. takisto zalezi, ako kto oblubuje tento napoj 😀 a samozrejme to zavisi aj od poctu hosti, logicky. cim viac ludi, tym vacsia sanca, ze sa najde niekto, komu sa proste nezavdacis 😀 to jednoducho zakazdym musi byt 😀
@bubalea Ja by som si teda vobec netrufla robit oslavu a podavat napoje podla seba. Chces predsa, aby sa hostia mali dobre a mali pred sebou vsetko, co potrebuju/maju radi.

@mimisram Akoze ak by som to realne vedela, tak asi aj tak by to bolo nemozne 😀 Aj z hladiska rozpoctu predsa. Objednavali sme z ich stranky.