icon

Koľko alkoholu na svadbu pre 53 ľudí?

kikatina14
22. máj 2022

Ahojte 🙂
ZAchvilu mám svadbu a stále neviem koľko alkoholu na 53 ľudí 🙂 koľko približne ste mali vy pri takom počte ? Ďakujem 🙂

marcelik88
5. jún 2023

@mimisram Akoze ak by som to realne vedela, tak asi aj tak by to bolo nemozne 😀 Aj z hladiska rozpoctu predsa. Objednavali sme z ich stranky.

fomelka
13. jún 2023

@marcelik88 A dali ste si to poslať normálne domov? Prišlo vám to kuriérom alebo aké sú tam možnosti? 🙂

sisulia
19. jún 2023

@fomelka Vies si to poslat kam len chces 🙂 Ci uz domov alebo na firmu, proste kam len chces 😀 Tiez sme nedavno objednavali, vies si to poslat na postu, kurierom alebo vyzdvihnut osobne v Modre, to je uplne na tebe.

joja101
20. jún 2023

No ja osobne som inak za takéto objednávačky :D Ten môj najradšej len všetko a všade osobne by riešil, ale som tá pohodlnejšia vo vzťahu evidentne 😀 A nehanbím sa za to 😀 Proste keby sa dalo, tak objednám úplne všetko. Aj chlieb 😀 Ale aj na to sú aplikácie teraz už asi 😀

svettii
22. jún 2023

@joja101 A to sa nebojíte objednávať alkohol takto cez internet? Nemôže sa s tým nič stať?

marcelik88
26. jún 2023

@svettii A preco by si sa mala bat? Vsak to je zasielka ako kazda ina 🙂 Ak sa ti s nou nieco stane, tak si to vies tak ci tak zistis uz pri prevzati a rovno to aj riesit 🙂 Ale kazdopadne to maju zabezpecene tak, aby sa ti s tym nestalo nic, myslim si, ze neposielaju flase vina prvykrat v zivote 😀

zdenusa4
27. jún 2023

Áno, Elesko má fajn to doručenie. Majú inak aj možnosť degustácie vína, tam ideme s kamošmi o mesiac 🙂 Takto nejako to tam vyzerá.

hacula1816
30. jún 2023

@zdenusa4 znacku poznam, ale netusila som, ze robia aj taketo akcie 🙂 isla by som veru. na nieco take, este som nemala tu moznost. a kde sa to kona, prosim ta?

bubalea
4. júl 2023

@hacula1816 Pokiaľ sa nemýlim, tak v Modre 🙂 Niečo mi našepkáva, že už som to tiež niekde zachytila 😀 Ja osobne nie som až taký veľký fanúšik takýchto akcií, ale môj muž áno, takže ako tip na darček podľa mňa veľmi fajn 🙂

christina_petrikova
6. júl 2023

@bubalea a ja praveze aj celkom som 😀 tam sa nejak dopredu objednava alebo ako to funguje?

jarinka33
18. júl 2023

@christina_petrikova na ich stranke si vies najst kontakt, spytas sa na datum, ked sa to kona, dohodnes sa s nimi. easy-peasy 🙂 tiez by som sla, ale nemam s kym 😀

mimisram
25. júl 2023

@jarinka33 A tie vínka od Eleska vám chutia? Ja nezvyknem piť takto, len príležitostne. A keď už niečo pijeme na oslave alebo tak, tak nevypijem toho veľa 🙂 A taktiež neviem ani čo kúpiť, keď má prísť návšteva k nám 🙂

fomelka
25. júl 2023

@mimisram Hej, ochutnala som len nedávno a bolo dobré 🙂 Ja si zase nepotrpím na drahých značkách. Toto je pre mňa úplne ideálne.

tasticka59
26. júl 2023

@fomelka Ja to mam takisto. Nemusi stat pol vyplaty, hlavne, aby chutilo. Dokonca ani nemusis ist daleko, aby si nasla chutne a kvalitne vinko.

sisulia
3. aug 2023

@tasticka59 Presne tak, niekedy len staci vediet, kde nakupovat 🙂

christina_petrikova
3. aug 2023

@tasticka59 ja takisto nie som ochotna za to vyvalit neviem kolko. vino si doprajem, ale musi byt aj za dobru cenu :D inak si ho veru nevychutnam 😂

christina_petrikova
3. aug 2023

@sisulia akoze po nejakych specialnych obchodoch mam chodit? to sa mi zrovna dvakrat nechce, ked ti mam pravdu povedat 😀

joja101
7. aug 2023

@christina_petrikova Súhlasím, buď je niečo blízko alebo potom jedine objednať 🙂 Iná možnosť pre mňa neexistuje 😀 Akože nie, že by som zlenivela alebo čo, ale ono je fakt pre mňa dosť nepraktické chodiť len kvôli tomuto niekam ďaleko. Ja mám v podstate všetko ďaleko od domu. 😀

minenkak
7. aug 2023

@kikatina14 žiadny

zdenusa4
9. aug 2023

@minenkak Treba si všímať, kedy bol ten príspevok napísaný, v ktorom roku 😀 Keď už niekoho označujem.

zdenusa4
9. aug 2023

@joja101 Tak v takom prípade je to jasné 🙂 Tiež bývam tak na okraji, že tu v podstate nič nie je, ale čo človek narobí 😀 Všetko sa dá vyriešiť, keď sa chce 🙂

jablon_katka
23. aug 2023

Take oslavy byvaju asi velmi nakladne zalezitosti, no nie? Hlavne, ked sa kupuje uplne vsetko pohostenie, alkohol je sam o sebe velmi draha polozka, to aby si clovek prichystal riadne tucnu penazenku 🙂

svettii
23. aug 2023

@jablon_katka Nemusí to byť zase až také nákladné. Veď nikto netvrdí, že treba kupovať najdrahší alkohol, aký na trhu nájdeš.

marcelik88
24. aug 2023

@svettii Presne tak, aj od Eleska zvykneme kupovat napriklad, maju lacne a chutne vina, uz sme aj na oslavu kupovali, ale aj tak bezne len po veceri si vieme otvorit niekedy. Ked je chut 🙂

bubalea
21. sep 2023

@marcelik88 A na oslavu ste toho kupili kolko? 🙂 Vydalo vam, nechybalo? 🙂

jarinka33
22. sep 2023

@bubalea no my sme napriklad kupovali, co sa vina tyka, len nejakych 10-15 flias. takisto zalezi, ako kto oblubuje tento napoj 😀 a samozrejme to zavisi aj od poctu hosti, logicky. cim viac ludi, tym vacsia sanca, ze sa najde niekto, komu sa proste nezavdacis 😀 to jednoducho zakazdym musi byt 😀

fomelka
29. sep 2023

@jarinka33 Tak to by ma trápilo asi najmenej 😀 Môžu byť predsa radi, že sú pozvaní, nie sa ešte sťažovať. Boli sme nedávno na svadbe veľmi dobrej kamarátky a myslíš, že sa nás niekto pýtal, čo pijeme? 😀

mimisram
11. okt 2023

@fomelka Ale to sa zase podľa mňa bežne robí, že sa informuješ, čo hostia majú v obľube piť. 😀 Však nedám im predsa na stôl pálenku, ak majú radi víno a naopak.

bubalea
12. okt 2023

@mimisram Tak dobre vino rozhodne na ziadnej oslave ci svadbe chybat nesmie. Domaca palenka takisto, ale ja mam vo svojom okoli aj tak viacej ludi, ktori si radsej vino daju ako cokolvek ine.

tasticka59
16. okt 2023

@bubalea Ja by som si teda vobec netrufla robit oslavu a podavat napoje podla seba. Chces predsa, aby sa hostia mali dobre a mali pred sebou vsetko, co potrebuju/maju radi.