Koľko by mal stáť detský darček od starých rodičov?
Za aku sumu by mali stari rodicia kupit darcek na prve narodeniny jedinemu vnucatu? Ako to je vo vasej rodine?
Sumu? Ako sa dohodnú s rodičmi dieťaťa. Mne je prednejší záujem ako drahé dary.
@anonym_autor vôbec som to neriešila 🫣 moja mama dala malému 100€, ani to som nechcela, žije sama z jedného platu.. Ale trvala na tom, že máme niečo malému kúpiť.. Svokrovci nedoniesli nič lebo malý nemal oslavu vo vyplatnom termíne 👌🤣 odvtedy absolútne neriešim 🙏
Darceky kupujeme malému my.. Spomienkové aj vecné keď treba.. Rodina keď prinesie prinesie, keď nie tak nie..
Podľa svojich možnosti ….ak kúpia autíčko za 5 eur tak bude autíčko za 5 eur
Niekto dá na knizku 300 eur…..aj to je v poriadku
Niekto dá ako darček tortu….aj toto je v poriadku
@anonym_autor veď to je jedno, tomu jednoročnému je hodnota darčeka jedno.
Podľa možností. Môj otec dal 150 eur, moja mama nič (s otcom sú rozvedení), a svokra 50 eur.
@anonym_autor to je tak blba otazka.prepac. kazdy podla moznosti.
moji ex svokrovci si ani len nevšimli že syn mal prvé narodeniny
moji súčasní svokrovci dcére poslali plyšového zajaca - hodnota asi tak 10 e.
nerobíme z toho vedu.
@anonym_autor za takú ako aj pri iných sviatkoch a oslavencoch - ako uznajú za vhodne
V nasej rodine to bolo tak, ze kazdy kupil darcek aky uznal za vhodne a cenu som neriesila.
By mali??? Nic by nemali. Prinesu,co uznaju za vhodne. Ja nechapem tieto novodobe vymysly urcovat niekomu za kolko ma priniest darcek🤦♀️A co ako,ked prinesu za menej,tak sa s nimi nebudes rozpravat??
Za kolko chcu a kolko im penazenka dovoli. Pre niektorych moze byt vela aj 10 Eur stale to mozu byt najlepsi stari rodicia na svete.
Moj syn dostal od deda, kluce od Porsche 911 a od babky, kluče od bytu v rezidencii Čeresne.
Minimálne 500€
Ked to bude len 450€, založím diskusiu - sú starí rodičia lakomci? Co si o tom myslite?
@anonym_autor a nezabudnite sa oslavu vo velkom style so zivou kapelou
@anonym_autor nie je stanovena suma, kazdy ma ine financne moznosti.
Jemine to je otazka, co rodina to ine, zalezi na vztahoch, moznostiach financnych, ked ti niekto napise 100 alebo 1000 bude ti lepsie?
Moje deti majú 13,10 a máme plno haraburd v dome a som najradšej keď už by nikto nič nenosil. Za tie ušetrené peniaze za kraviny mohli byt kľudne aj 2 lepšie dovolenky
to naozaj? sisi robila decko na to,aby si si odskrtavala kto kolko da na narodeniny? darcek za 5 eur dokaze dietatu urobit vacsiu radost ako 500eurovy .. zazitok,cas a laska od starkych-na nezaplatenie... chamtiva nevesta - ciste zlo
@anonym_autor Prosím, kto vymýšľa tieto otázky?
@anonym_autor nemali by...nie je to príkaz,ani povinnosť,ale ich dobrá vôľa a moznosti
Ja som nakupila co som uznala za vhodne a co mala realne potrebovala. pobalila rozniesla po rodine a nikomu som nepovedala kolko co stalo.tolko kolko mienili dat dali potom priamo na oslave v obalke..
Nikto sa nemohol s nikym porovnavat lebo obalky som tam neotvarala babky nemuseli nic vymyslat a nedostali sme kopu zbytocnych sprostosti..
Jedna babka hračky za veľké sumy a druha babka hračku z pepca. A deti sa vzdy potešia darčekom od oboch, lebo majú krásny vzťah s oboma babkami.
Ľudia, vám šibe, oficiálne vám pretrepalo v hlave z konzumu a blahobytu.

Za koľko uznaju za vhodné