icon

Koľko by mal stáť detský darček od starých rodičov?

14. júl 2025

Za aku sumu by mali stari rodicia kupit darcek na prve narodeniny jedinemu vnucatu? Ako to je vo vasej rodine?

Strana
z2
anonym_b1d788
14. júl 2025

Za koľko uznaju za vhodné

januska12323
14. júl 2025

Sumu? Ako sa dohodnú s rodičmi dieťaťa. Mne je prednejší záujem ako drahé dary.

anonym_693752
14. júl 2025

@anonym_autor vôbec som to neriešila 🫣 moja mama dala malému 100€, ani to som nechcela, žije sama z jedného platu.. Ale trvala na tom, že máme niečo malému kúpiť.. Svokrovci nedoniesli nič lebo malý nemal oslavu vo vyplatnom termíne 👌🤣 odvtedy absolútne neriešim 🙏
Darceky kupujeme malému my.. Spomienkové aj vecné keď treba.. Rodina keď prinesie prinesie, keď nie tak nie..

pribinak
14. júl 2025

Podľa svojich možnosti ….ak kúpia autíčko za 5 eur tak bude autíčko za 5 eur
Niekto dá na knizku 300 eur…..aj to je v poriadku
Niekto dá ako darček tortu….aj toto je v poriadku

0silvia0
14. júl 2025

@anonym_autor veď to je jedno, tomu jednoročnému je hodnota darčeka jedno.

anonym_f4026f
14. júl 2025

Podľa možností. Môj otec dal 150 eur, moja mama nič (s otcom sú rozvedení), a svokra 50 eur.

anonym_068ab4
14. júl 2025

@anonym_autor to je tak blba otazka.prepac. kazdy podla moznosti.

anonym_ead1d3
14. júl 2025

moji ex svokrovci si ani len nevšimli že syn mal prvé narodeniny
moji súčasní svokrovci dcére poslali plyšového zajaca - hodnota asi tak 10 e.
nerobíme z toho vedu.

eviq
14. júl 2025

@anonym_autor za takú ako aj pri iných sviatkoch a oslavencoch - ako uznajú za vhodne

viestta
14. júl 2025

V nasej rodine to bolo tak, ze kazdy kupil darcek aky uznal za vhodne a cenu som neriesila.

anonym_4d19a5
14. júl 2025

By mali??? Nic by nemali. Prinesu,co uznaju za vhodne. Ja nechapem tieto novodobe vymysly urcovat niekomu za kolko ma priniest darcek🤦‍♀️A co ako,ked prinesu za menej,tak sa s nimi nebudes rozpravat??

zuzanaete
14. júl 2025

Za kolko chcu a kolko im penazenka dovoli. Pre niektorych moze byt vela aj 10 Eur stale to mozu byt najlepsi stari rodicia na svete.

nyusika
14. júl 2025
@0silvia0

@anonym_autor veď to je jedno, tomu jednoročnému je hodnota darčeka jedno.

@0silvia0 ale niektorym "spravnym matkam" to jedno, zial, nie je...

cyberk
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
14. júl 2025
@nyusika

@0silvia0 ale niektorym "spravnym matkam" to jedno, zial, nie je...

@nyusika no ved nech sa s tym "spravne matky" nejako vysporiadaju - ak suma darceka neladi s ich predstavami.

anonym_6e0764
14. júl 2025

Moj syn dostal od deda, kluce od Porsche 911 a od babky, kluče od bytu v rezidencii Čeresne.

lucia13022023
14. júl 2025

Minimálne 500€
Ked to bude len 450€, založím diskusiu - sú starí rodičia lakomci? Co si o tom myslite?

anonym_f2d47c
14. júl 2025

@anonym_autor a nezabudnite sa oslavu vo velkom style so zivou kapelou

domkakvet
14. júl 2025

@anonym_autor nie je stanovena suma, kazdy ma ine financne moznosti.

barny
14. júl 2025

Jemine to je otazka, co rodina to ine, zalezi na vztahoch, moznostiach financnych, ked ti niekto napise 100 alebo 1000 bude ti lepsie?

katulienkax
14. júl 2025

Moje deti majú 13,10 a máme plno haraburd v dome a som najradšej keď už by nikto nič nenosil. Za tie ušetrené peniaze za kraviny mohli byt kľudne aj 2 lepšie dovolenky

ukgirls
14. júl 2025

to naozaj? sisi robila decko na to,aby si si odskrtavala kto kolko da na narodeniny? darcek za 5 eur dokaze dietatu urobit vacsiu radost ako 500eurovy .. zazitok,cas a laska od starkych-na nezaplatenie... chamtiva nevesta - ciste zlo

abbey1
14. júl 2025

@anonym_autor Prosím, kto vymýšľa tieto otázky?

nyusika
14. júl 2025
@0silvia0

@nyusika no ved nech sa s tym "spravne matky" nejako vysporiadaju - ak suma darceka neladi s ich predstavami.

@0silvia0 samozrejme, je to tak

jamidea
14. júl 2025
@abbey1

@anonym_autor Prosím, kto vymýšľa tieto otázky?

@abbey1 ja som to co ty chcela napisat neslusnejsie. No MK je Mk, to neprekona nic

rorino
14. júl 2025

@anonym_autor nemali by...nie je to príkaz,ani povinnosť,ale ich dobrá vôľa a moznosti

saxana000
14. júl 2025

Ja som nakupila co som uznala za vhodne a co mala realne potrebovala. pobalila rozniesla po rodine a nikomu som nepovedala kolko co stalo.tolko kolko mienili dat dali potom priamo na oslave v obalke..
Nikto sa nemohol s nikym porovnavat lebo obalky som tam neotvarala babky nemuseli nic vymyslat a nedostali sme kopu zbytocnych sprostosti..

777januska777
15. júl 2025

Jedna babka hračky za veľké sumy a druha babka hračku z pepca. A deti sa vzdy potešia darčekom od oboch, lebo majú krásny vzťah s oboma babkami.

nominativ
15. júl 2025

Ľudia, vám šibe, oficiálne vám pretrepalo v hlave z konzumu a blahobytu.

hellionka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2