icon

Koľko darčekov dostanú vaše 2-ročné deti?

8. dec 2025

Mame pre syna magneticku stavebnicu a plysaka. Rozmyslam ci estw nieco dokupit, tu stavebnicu uz jednu doma ma, chceme mu ju rozsirit. Od jednej aj druhej babky dostane knihu a drobnost.

Strana
z2
anonym_67a7bd
8. dec 2025

moje deti od mala dostávali od nás rodičov po 2 darčeky. Aj teraz dostanú po 2 darčeky.
môžeš ešte oblečenie napr.

anonym_723ce4
8. dec 2025

vedieme syna k tomu aby nebol materialista takže dostáva 3 darčeky jeden velky , stredný a malý 3r

siemi_na
8. dec 2025

taktiež dostane syn 2 darčeky doma, od babky a starkej po jednom darčeku a ešte dostane od krsnej mamy jeden darček..

anonym_f93f60
8. dec 2025

@anonym_autor úplne stačí a chcela by som to aj u nás tak zaviesť a je pekne,že aj širšia rodina ste sa takto dohodli
U nás babky plne koše,igelitky jak blaaazni
A povedať si nevedia do riti

simona20201309
8. dec 2025

@anonym_autor prečo ta zaujíma koľko dostanú iné deti? Ak ste vy spokojní s tým ze dostane 2 tak by vás nemali zaujímať iné domácnosti.
Niekto dostane 10, niekto 20. A? Niekto len 2....Niekto možno 1.
O co ide v tejto diskusii?

autor
8. dec 2025
@simona20201309

@anonym_autor prečo ta zaujíma koľko dostanú iné deti? Ak ste vy spokojní s tým ze dostane 2 tak by vás nemali zaujímať iné domácnosti.
Niekto dostane 10, niekto 20. A? Niekto len 2....Niekto možno 1.
O co ide v tejto diskusii?

@simona20201309 o nic, len ma to zaujima 🤷🏼‍♀️ lebo si viem predstavit mu dokupit jeden bager kedze sa s nimi rad hra, ale nechcem to zase prehanat

anonym_899698
8. dec 2025

Tak moji dostanu po cca 8 kusov doma, u dedkovcov zvyknu po 2-3 kusy. Ale su starsi, 12 a 5 rokov 🤷‍♀️

nyphadora
8. dec 2025

@anonym_autor este by som dala lego duplo,

weleda123
8. dec 2025

Dostane 2 väčšie darčeky (tiež magnetickú na rozšírenie) a obchod, keďže rada nakupuje. A potom mám pre ňu ešte knižky a pracovné zošity. To som jej do jednej tašky nachystala, takže vlastne bude mať pod stromčekom 3 balíčky 😄

anonym_2a8c3f
8. dec 2025

Jeden vacsi darcek, mensi a knizku. A hned za mesiac ma narodeniny takze rovnaky princip….a potom pride rodina a donesie polku hrackarstva lebo nerozumeju po slovensky…

anonym_35e9cb
8. dec 2025

4ks. Za mňa akurát, ale dostane k tomu ešte milión veci od rodiny ako ich poznám...

lasona
8. dec 2025

Maly je trosku starší, dostane bycikel od nas(bazarovy) jedna švagriná deku, druhá centrálu labkova patrola, jedna starká náradie a druha asi len nejaku drobnosť. Od môjho brata neviem. Rozmýšľam ze ja mu este nejaku drobnosť kúpim.

luckajozko21
8. dec 2025

Tento rok doma kazdy presne 1 darcek. Minuly rok 1darcek+1spolocne duplo.
S darcekmi od rodiny to bude cca 6-7darcekov - vsetci sa pytali, takze vsetko dostane veci, ktore chceme/potrebujeme/pacia sa nam. Ziadne blbosti.

anonym_5e5264
8. dec 2025

Syn má 2, dostane okolo 15 darčekov, možno viac. Nerátala som to presne.

denithestrange1993
8. dec 2025

@anonym_autor akosi mi unika zmysel tejto diskusie...proste kazdy da co si moze dovolit,co chce a co uzna za vhodne. Na co ti je info ako to maju ini rodicia?

anonym_6595c1
8. dec 2025

Mám 2 malých 2, 5 a skoro 4… spolu dostanú 11 darčekov , ale niektoré sú take drobnosti že by som im to kúpila aj mimo Vianoc , napr fixky , dcére detske laky na nechty , ďalekohľady z temu … ale už keď idu Vianoce tak to nechám pod stromček nech sa tešia … veď to je pre mna najkrajší moment Vianoc ta radosť v detských očiach .. ale o rok o dva keď to budú viac vnímať už , by som chcela zaviesť pravidlo 1 čo chcú , 1 čo potrbuju/ uznám za vhodne a 1 knižku 😆

anonym_6595c1
8. dec 2025

A u rodiny - väčšinou po 1 na ktorom sme sa dohodli

alianko9
8. dec 2025

Keďže my ešte detičky nemáme ale máme 2 krsniatka a tým ideme ale iba po jednom darčeku kupovať. Deti majú toho strašne veľa a keďže hračku kupujeme aj na mikuláša, tak sme sa dohodli, že jeden darček bohate stačí

bolarazjedna
8. dec 2025

Môj má 21 mesiacov, starší 3,5roka, dostanú 1-1knihu a spoločne magnetickú stavebníc. Okrem toho dostanú ešte darčeky od starkích, od tety, od krstných rodičov, čiže je to viac než dosť.

dixitka
8. dec 2025

@anonym_autor môj 2,5 r. od nás dostane tiež plyšáka, detský klavír a 2 knihy. Cca 7 ďalších darčekov bude od rodiny (babky, krstní, tety a ujovia - máme veľkú rodinu :D), no bývajú to skôr drobnosti, knihy, oblečenie alebo malé autíčko a podobne. Aj tak je toho podľa mňa až priveľa.

anonym_deff1d
8. dec 2025

Naši dostanú viac ks. Jeden je taký väčší a potom nejaké drobnosti a knižka.

cimage
8. dec 2025

Moja ma 3,5r a dostane 2darceky, plus od starych rodicov. Za mna aj keby nedostala, tak ma vsetko.

vevesh
8. dec 2025

Dostane jeden.🤔🤔Oblecenie neberem ako vianocny darcek -kupujem priebezne, podla toho ako deti rastu a potrebuju.

anonym_084fa8
8. dec 2025

Objednali sme 5 hraciek,za 100eur z 1 stranky.Auticka,drahu,stol s naradim,macku na baterky,lietadla.Je najmensi tak sme sa vyhrali.
Ale aj starsi si vybrali,jeden chcel telefon,dalsi sluchadka s hodinami,dalsia chcela korcule,veci na malovanie,dalsi chcel drahy parfum.
Do 1000cky sa zmestime.

sisska96
8. dec 2025

2 uuuuplne stačí.po týždni aj tak je v rohu

anonym_3984b5
8. dec 2025

@anonym_autor moja takmer 3 ročná dostane doma 4 darčeky, u babky tiež 4 a u svokrovcov pravdepodobne 1.

anonym_1de36c
8. dec 2025

@anonym_autor Moja vnučka takú kopu ,keďže nevesta sú veľká rodina, že nemajú už kam dávať hračky a hlavne nie je už čo kúpiť .Ona má všetko ,dokonca hračky čoby mali byť pre 3-4 ročné. Ale ja sa nestarám.Kúpim to čo mi nevesta nakáže.

dididudu
8. dec 2025

Moji dostávajú 5 darčekov doma, u starých rodičov majú po 2 darčeky.

anonym_7fa1f2
8. dec 2025

Veľa. Nemám to zrátané ale cca 10 od nás + od starkých, krstného. A nie nepríde mi to prehnane. Jeho radosť a nadšenie keď to nájde a rozbaľuje stoja za to 🤩

anonym_4c0493
8. dec 2025

U nas toho bolo minuly rok viac, tento rok som povedala, ze 2/3 si mozu vybrat. Ten 5 rocny chce uz dlhsiu dobu par veci na hranie, tie si aj vybral. U 2 rocneho - ten dostane asi velky zeriav a mozno duplo.A mozno ho zoberiem do hrackarne, nech si vyberie 😁. Uvazujem nad velkym autom na ovladanie alebo 2 mensimi.
A objednala som 3x mystery box s hrackami podla vekz 🫣 - tak uvidim co tam bude 😁.
Este kazdy knihu a rada by som nejaku hru. Oblecenie tiez kedze starsi vyrastol dost.
Ale autorka, 2/3 darceky pre 2 ricneho su uplne ok. Ten bager vrelo odporucam, hlavne ak sa s nim rad hra! My ich mame asi 6 roznych od velkeho po mino do dlane, zboznuje vsetky. Aj ten z lego duplo.
Vies, ono ked je toho privela, su tie deti presytene. Ked dostanu 2 darceky, ah si to zapamataju 🙂, hlavne v tych dvoch rokoch.
Takze kludne tie 3 a za mna - uznam za vhodne co Jeziski donesie este naviac 🙂

Strana
z2