icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

Dnes o 08:57

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

Strana
z5
autor
Dnes o 19:27
@ivik4

Ja som ZATIAL dostala novy mobil s krytom KL, spickovy beziaci pas, hodiny nausnice nahrdelnik sada, od 10rocneho syna nausnice Guess, vonavku a kopec drobnosti. Prezijes to ? 🙃

@ivik4 zalezi ti na tom?

jovka
Dnes o 19:29

My sme len dvaja, priatel dostal Gutschein na masaze,do kina,lampu co som videla,ze likely na instagrame a kosele ktore nedorazili 😃😃a ja dostala poukazku na kozmetiku ktoru som chcela,vybavene✅️

anonym_594ea2
Dnes o 20:00

Ten konzum je nechutný. Starší ľudia to často obhajujú, že keď boli mladší nemali peniaze, teraz majú tak vnúčatám doprajú aj to, čo nemohli deťom. Na to, ako pretlak vecí deťom škodí a zabíja v nich schopnosť túžiť už nikto nemyslí. Syn dostal dve knižky, dve hračky a je v siedmom nebi. Dodnes sa často hravá s hračkami, ktoré dostal minulé Vianoce. Podotýkam, že všetko som kúpila na V***ed - peňazí máme dosť, ale planétu len jednu.

zara3
Dnes o 20:23
@zuzanita1609

Nezáleží koľko darčekov som dostala,nezáleží koľko toho kto dostal. Mňa najviac potešilo,že je u nás pohoda, všetko najedené,spokojné, veselé(zabávajú sa na Mrázikovi,vrava a smiech z obývačky) a najviac ma poteší,keď sa v tejto formácii zídeme aj na budúci rok zdraví a šťastní. Nič viac mi už nechýba. Prajem krásne, veselé a spokojné sviatky všetkým,hlavne tým menej šťastným 🤗❤️.

@anonym_fbbc75 h
@zuzanita1609 aj tebe moja ❤️

zara3
Dnes o 20:27
@anonym_fbbc75

@anonym_autor vidis,ja som muzovi nic nekupila,lebo sme sa dohodli ale muz dohodu porusil a kupil mi sluchadka do roboty,lebo mam uz len 1dno,supravu,vanilkovu vonavku a dalsiu vonavku.Tak som mu povedala,nech si objedna hodinky teda dodatocny darcek,tak si vybral konecne za 220eur.Aj jezisko chodi sem tam neskoro,pride az 2.1.No co uz

@anonym_fbbc75 ja lubim vanilkove vonavky, kedysi davno som jednu dostala a uz ani meno si nepamatam. 🥰

zara3
Dnes o 20:29
@anonym_594ea2

Ten konzum je nechutný. Starší ľudia to často obhajujú, že keď boli mladší nemali peniaze, teraz majú tak vnúčatám doprajú aj to, čo nemohli deťom. Na to, ako pretlak vecí deťom škodí a zabíja v nich schopnosť túžiť už nikto nemyslí. Syn dostal dve knižky, dve hračky a je v siedmom nebi. Dodnes sa často hravá s hračkami, ktoré dostal minulé Vianoce. Podotýkam, že všetko som kúpila na V***ed - peňazí máme dosť, ale planétu len jednu.

@anonym_594ea2 moje deti po jednom darceku, aj ked na tom niesme biedne. Maju ine priority.
Uvedomuju si, ze za cely rok pre nich robime vela, izby sme im prerobily, nabytok kupily a elektroniku. Vedia ale, ze zivot je o niecom inom, niez darcekoch, ze ked sme spolu a mame sa radi je najkrajsie. A to je nastarsiej 13 a najmladsiemu 2.

anonym_fbbc75
Dnes o 20:30
@zara3

@anonym_fbbc75 ja lubim vanilkove vonavky, kedysi davno som jednu dostala a uz ani meno si nepamatam. 🥰

@zara3 kedy si sa muz takto trafil ale ze ta bola taka silna a dlho vydrzala,no od vtedy ako si nevie natrafit na taku.Fakt ako vanilkove rozky som vonala.Aj tato krasne vonia,ale neni ako ta predtym.Ale ma krasny obal,a na vrchu 2 pavy.No do roboty veru nezoberiem,hned by som ju rozbila.

zara3
Dnes o 20:39
@anonym_fbbc75

@zara3 kedy si sa muz takto trafil ale ze ta bola taka silna a dlho vydrzala,no od vtedy ako si nevie natrafit na taku.Fakt ako vanilkove rozky som vonala.Aj tato krasne vonia,ale neni ako ta predtym.Ale ma krasny obal,a na vrchu 2 pavy.No do roboty veru nezoberiem,hned by som ju rozbila.

@anonym_fbbc75 nevadi... aspon budes pre manzela k zozraniu 😅😂🥰 mozem poprosit aku mas? Mozno kuknem na net, lebo aj ja shanam ozaj len vanilku a vetsinou su primiesane aj ine veci.

anonym_fbbc75
Dnes o 20:44
@zara3

@anonym_fbbc75 nevadi... aspon budes pre manzela k zozraniu 😅😂🥰 mozem poprosit aku mas? Mozno kuknem na net, lebo aj ja shanam ozaj len vanilku a vetsinou su primiesane aj ine veci.

@zara3 paci sa

zara3
Dnes o 20:50
@anonym_fbbc75

@zara3 paci sa

@anonym_fbbc75 juj ale krasna flasa ... si zlata dakujem ti🥰

anonym_fe191b
Dnes o 20:50

Mám plný Facebook takýchto skupín, ľuďom šibe.

anonym_fbbc75
Dnes o 20:55
@zara3

@anonym_fbbc75 juj ale krasna flasa ... si zlata dakujem ti🥰

@zara3 neni zac,ved preto si ju do prace,do ruksaku vziat nemozem,rozbila by som ju hned.

rozculena
Dnes o 21:00
@anonym_fbbc75

@zara3 neni zac,ved preto si ju do prace,do ruksaku vziat nemozem,rozbila by som ju hned.

@zara3
@anonym_fbbc75
toto ti nebude ľúto,keď rozbiješ,napodiv vydrží dosť dlho
https://www.notino.sk/chanson/deau-les-eaux-du-...

anonym_fbbc75
Dnes o 21:06
@rozculena

@zara3
@anonym_fbbc75
toto ti nebude ľúto,keď rozbiješ,napodiv vydrží dosť dlho
https://www.notino.sk/chanson/deau-les-eaux-du-...

@rozculena super,dakujem len najskor pominam kopu spreyov,co som dostala este a potom by som si objednala taku.Ty ju mas uz odskusanu??

ivik4
Dnes o 21:22

Vobec, ale Tebe velmi ked zakladas diskusiu a este si tak velmi milaa jak trn v zadku. Ja Ti rada do diskusie teda prispejem

natalka13
Dnes o 21:41
@mircalla

@anonym_autor Vela, dokopy som na 2 deti dala cez 1000 eur. Sebe som si kupila trip na Norske fjordy. Moze ta porazit.

@mircalla otazka bolo kolko nie za kolko🙈

Strana
z5