icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

Dnes o 08:57

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

elz1920
Dnes o 15:14

Od susedy som prázdnu izbu prenajala, aby som tie haraburdy mala kam dať.
(Aký požičaj, taký vráť)

alickapusinka
Dnes o 15:14

nemám komu kupiť darček mužovi nič netreba v priebehu roky si kupime čo treba.Išli sme na cintorín na dcérku zapaliť sviečku a položiť kytičku a anjelíka.To bol môj darček.

rozculena
Dnes o 15:34

@anonym_autor závidíš?

anonym_fbbc75
Dnes o 16:04

No malo,malo toho je,buduci rok sa musime po chlapit a raz tolko toho objednat od jeziskaa.
Krasne Vianoce vsetkym.

mircalla
Dnes o 16:07

@anonym_autor Vela, dokopy som na 2 deti dala cez 1000 eur. Sebe som si kupila trip na Norske fjordy. Moze ta porazit.

autor
Dnes o 16:09
@mircalla

@anonym_autor Vela, dokopy som na 2 deti dala cez 1000 eur. Sebe som si kupila trip na Norske fjordy. Moze ta porazit.

@mircalla preco by ma malo?

anonym_0a6676
Dnes o 16:17

@anonym_autor a ty mas kolko novych haraburd? nie kazdy zije v konzume a nakupuje do bezvedomia.

anonym_8ee36a
Dnes o 16:30

@anonym_autor neboj, budú darčeky, aj bez tých si Vianoce neviem predstaviť a hlavne, keď má človek aj malé deti. Či ty si darček nedostala ako malá? Daj adresu, pošlem ti nejaký, nech aj ty máš radosť.

tom_i
Dnes o 17:07
@anonym_autor

@tom_i na kusy. A ak su tam arasidy alebo tycinky tak aj to po jednom

@anonym_autor poviem rodičom nech orátaju aj tie hoblinky kokosu 🫣

anonym_39c30c
Dnes o 17:55
@anonym_autor

Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?

@anonym_autor ty si trosku mimo.Sice kusok viac ako trosku.Asi si sama a chces prudit krv.Myslis ze sa ti to podarilo?

mircalla
Dnes o 18:08
@anonym_autor

Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?

@anonym_autor Nie, nehanbim sa. Som rada, ze na to mam. Su Vianoce, nejdeme nikam do hor, nech si deti uziju darceky. Rodicov uz nemam a dospeli si darceky nedavame. Naozaj ta serie, ze druhi ludia dostanu darceky?

stellarstar
Dnes o 18:16
@anonym_autor

@mircalla preco by ma malo?

@anonym_autor no a? Čo si dostala?

viestta
Dnes o 18:24
@stellarstar

@stellarstar vydrz, pocita haraburdy

autor
Dnes o 18:31
@stellarstar

@stellarstar hodinky a pobyt

stellarstar
Dnes o 18:39
@viestta

@stellarstar vydrz, pocita haraburdy

@viestta 😂😂👍

stellarstar
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@anonym_autor len?? Tak ja som na tom lepšie 😲

zara3
Dnes o 18:40

@anonym_autor to co je za prispevok plny nenavisti. Vianoce su o niecom inom. Trosku zmen priority. Keby ze si bola vazne chora, na darceky pomyslis ako na poslednu vec, ktoru by si potrebovala. My dospeli si nedavame a detom len zrobime radost. Ale mam tak vychovane deti, ze aj keby neboly tie darceky, nic sa nestane. Dokonca aj oni si uvedomuju, o com su vianoce.

zara3
Dnes o 18:41

Vesele vianoce zienky, naj sa mate doma vsetci radi a ste zdravi.

anonym_fbbc75
Dnes o 18:42
@anonym_autor

@anonym_autor vidis,ja som muzovi nic nekupila,lebo sme sa dohodli ale muz dohodu porusil a kupil mi sluchadka do roboty,lebo mam uz len 1dno,supravu,vanilkovu vonavku a dalsiu vonavku.Tak som mu povedala,nech si objedna hodinky teda dodatocny darcek,tak si vybral konecne za 220eur.Aj jezisko chodi sem tam neskoro,pride az 2.1.No co uz

autor
Dnes o 18:47
@zara3

@anonym_autor to co je za prispevok plny nenavisti. Vianoce su o niecom inom. Trosku zmen priority. Keby ze si bola vazne chora, na darceky pomyslis ako na poslednu vec, ktoru by si potrebovala. My dospeli si nedavame a detom len zrobime radost. Ale mam tak vychovane deti, ze aj keby neboly tie darceky, nic sa nestane. Dokonca aj oni si uvedomuju, o com su vianoce.

@zara3 tu si niekto dal moc vajecneho konaku

anonym_6fec3d
Dnes o 18:48
@anonym_autor

@zara3 tu si niekto dal moc vajecneho konaku

@anonym_autor prečo si taká?

autor
Dnes o 18:48
@stellarstar

@anonym_autor len?? Tak ja som na tom lepšie 😲

@stellarstar hejky. Bude musiet dokupit aspon po 30 dalsich. Aby som nezavidela

autor
Dnes o 18:49
@anonym_6fec3d

@anonym_autor prečo si taká?

@anonym_6fec3d aka? Ved ma vobec nepochopila

viestta
Dnes o 18:50
@anonym_autor

@stellarstar hejky. Bude musiet dokupit aspon po 30 dalsich. Aby som nezavidela

@anonym_autor ta az dva, ja som ta tromfla. Dostala som len jednu knihu, ktoru som si dopredu vybrala a oznamila, ze tuto chcem. Ziadne haraburdy pod stromcekom neboli.

anonym_6b8f23
Dnes o 18:52

Spocitam to na jednej ruke. Konkretne masaz, listky do divadla a pyzamo.

anonym_b8ffbe
Dnes o 19:00

Podľa studenej komunikácie tipujem že píše Minenkaa.
Od chlapa, ktorý ju podvádza s chlapmi dostala starú belu
Od decka,ako ho nazyva tiež starú belú
Tak neostáva nič iné len len zabíjať nudu na koni

anonym_640d17
Dnes o 19:04
@anonym_autor

@anonym_autor fuj aka si ty mamonarka 🤭 ze hodinky a pobyt to tolko si munula na darceky, ze ta hanba nefacka materialistka

zuzanita1609
Dnes o 19:04

Nezáleží koľko darčekov som dostala,nezáleží koľko toho kto dostal. Mňa najviac potešilo,že je u nás pohoda, všetko najedené,spokojné, veselé(zabávajú sa na Mrázikovi,vrava a smiech z obývačky) a najviac ma poteší,keď sa v tejto formácii zídeme aj na budúci rok zdraví a šťastní. Nič viac mi už nechýba. Prajem krásne, veselé a spokojné sviatky všetkým,hlavne tým menej šťastným 🤗❤️.

ivik4
Dnes o 19:07

Ja som ZATIAL dostala novy mobil s krytom KL, spickovy beziaci pas, hodiny nausnice nahrdelnik sada, od 10rocneho syna nausnice Guess, vonavku a kopec drobnosti. Prezijes to ? 🙃

nelka93
Dnes o 19:22

Neterke jeden, svokrovcom poukaz a starým rodičom po jednom. Inak sme sa s ostatnými dohodli, že si nic nekupujeme. Ani dokopy ich nie je 20