Koľko darčekov ste nakúpili?
No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.
nemám komu kupiť darček mužovi nič netreba v priebehu roky si kupime čo treba.Išli sme na cintorín na dcérku zapaliť sviečku a položiť kytičku a anjelíka.To bol môj darček.
@anonym_autor závidíš?
@anonym_autor Vela, dokopy som na 2 deti dala cez 1000 eur. Sebe som si kupila trip na Norske fjordy. Moze ta porazit.
@anonym_autor Vela, dokopy som na 2 deti dala cez 1000 eur. Sebe som si kupila trip na Norske fjordy. Moze ta porazit.
@mircalla preco by ma malo?
@anonym_autor a ty mas kolko novych haraburd? nie kazdy zije v konzume a nakupuje do bezvedomia.
@anonym_autor neboj, budú darčeky, aj bez tých si Vianoce neviem predstaviť a hlavne, keď má človek aj malé deti. Či ty si darček nedostala ako malá? Daj adresu, pošlem ti nejaký, nech aj ty máš radosť.
Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?
@anonym_autor ty si trosku mimo.Sice kusok viac ako trosku.Asi si sama a chces prudit krv.Myslis ze sa ti to podarilo?
Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?
@anonym_autor Nie, nehanbim sa. Som rada, ze na to mam. Su Vianoce, nejdeme nikam do hor, nech si deti uziju darceky. Rodicov uz nemam a dospeli si darceky nedavame. Naozaj ta serie, ze druhi ludia dostanu darceky?
@anonym_autor no a? Čo si dostala?
@stellarstar vydrz, pocita haraburdy
@stellarstar hodinky a pobyt
@anonym_autor len?? Tak ja som na tom lepšie 😲
@anonym_autor to co je za prispevok plny nenavisti. Vianoce su o niecom inom. Trosku zmen priority. Keby ze si bola vazne chora, na darceky pomyslis ako na poslednu vec, ktoru by si potrebovala. My dospeli si nedavame a detom len zrobime radost. Ale mam tak vychovane deti, ze aj keby neboly tie darceky, nic sa nestane. Dokonca aj oni si uvedomuju, o com su vianoce.
Vesele vianoce zienky, naj sa mate doma vsetci radi a ste zdravi.
@anonym_autor vidis,ja som muzovi nic nekupila,lebo sme sa dohodli ale muz dohodu porusil a kupil mi sluchadka do roboty,lebo mam uz len 1dno,supravu,vanilkovu vonavku a dalsiu vonavku.Tak som mu povedala,nech si objedna hodinky teda dodatocny darcek,tak si vybral konecne za 220eur.Aj jezisko chodi sem tam neskoro,pride az 2.1.No co uz
@anonym_autor to co je za prispevok plny nenavisti. Vianoce su o niecom inom. Trosku zmen priority. Keby ze si bola vazne chora, na darceky pomyslis ako na poslednu vec, ktoru by si potrebovala. My dospeli si nedavame a detom len zrobime radost. Ale mam tak vychovane deti, ze aj keby neboly tie darceky, nic sa nestane. Dokonca aj oni si uvedomuju, o com su vianoce.
@zara3 tu si niekto dal moc vajecneho konaku
@zara3 tu si niekto dal moc vajecneho konaku
@anonym_autor prečo si taká?
@anonym_autor len?? Tak ja som na tom lepšie 😲
@stellarstar hejky. Bude musiet dokupit aspon po 30 dalsich. Aby som nezavidela
@anonym_autor prečo si taká?
@anonym_6fec3d aka? Ved ma vobec nepochopila
@stellarstar hejky. Bude musiet dokupit aspon po 30 dalsich. Aby som nezavidela
@anonym_autor ta az dva, ja som ta tromfla. Dostala som len jednu knihu, ktoru som si dopredu vybrala a oznamila, ze tuto chcem. Ziadne haraburdy pod stromcekom neboli.
Spocitam to na jednej ruke. Konkretne masaz, listky do divadla a pyzamo.
Podľa studenej komunikácie tipujem že píše Minenkaa.
Od chlapa, ktorý ju podvádza s chlapmi dostala starú belu
Od decka,ako ho nazyva tiež starú belú
Tak neostáva nič iné len len zabíjať nudu na koni
@anonym_autor fuj aka si ty mamonarka 🤭 ze hodinky a pobyt to tolko si munula na darceky, ze ta hanba nefacka materialistka
Nezáleží koľko darčekov som dostala,nezáleží koľko toho kto dostal. Mňa najviac potešilo,že je u nás pohoda, všetko najedené,spokojné, veselé(zabávajú sa na Mrázikovi,vrava a smiech z obývačky) a najviac ma poteší,keď sa v tejto formácii zídeme aj na budúci rok zdraví a šťastní. Nič viac mi už nechýba. Prajem krásne, veselé a spokojné sviatky všetkým,hlavne tým menej šťastným 🤗❤️.
Ja som ZATIAL dostala novy mobil s krytom KL, spickovy beziaci pas, hodiny nausnice nahrdelnik sada, od 10rocneho syna nausnice Guess, vonavku a kopec drobnosti. Prezijes to ? 🙃
Neterke jeden, svokrovcom poukaz a starým rodičom po jednom. Inak sme sa s ostatnými dohodli, že si nic nekupujeme. Ani dokopy ich nie je 20

Od susedy som prázdnu izbu prenajala, aby som tie haraburdy mala kam dať.
(Aký požičaj, taký vráť)