Koľko eur vás stáli svadobné obrúčky?
Ahojte,
Viem že to je individuálne podľa veľkosti a aj celkového vzhľadu obrúčok ale len tak aby som mala lepší prehľad koľko by to vyšlo peňazí, by ma zaujímalo koľko ste investovali do ZLATÝCH obrúčok.
Ďakujem krásne za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@fadama Pravdu máš 🙂 Niekomu na tom záleží, niekomu menej a niekomu vôbec nie.
@danajahotkova Ani nam nezalezalo, ale to niekedy nie je o vobec o tom 🙂 Ked mas tu moznost, tak logicky ju vyuzijes, tiez sme si najprv nemysleli, ze si dame gravirovat mena, ale ked sme zbadali take jedny obrucky, tak sme sa okamzite zamilovali. Proste krasa, chceli sme to tak tiez 🙂 Niekedy, ked mas pred sebou inspiraciu, tak si za vodou a nemusis tolko premyslat 😀
@viellik Tak su len dva nazory na toto 😀 Bud to tam chces alebo nie, ina moznost nie je 😀 A ved mozno prave ide o to, ze hlavne ty vies, ze tam tie mena su 🙂
@lia2022 Ano, ja si to presne takto predstavujem 😀 Asi velmi nema zmysel si davat gravirovat svoje meno a potom tu obrucku aj nosit, ci? 😀 Neviem teda, ja by som to rozhodne opacne.
@lia2022 nič, vyrába mi ich otec 🙂 ale ceny sa pohybujú od 500 vyššie, záleží ci chceš hogo fogo, alebo jemnú klasiku 🙂
@marylinmary no asi aj ja len tak že mužove + dátum svadby?? 🤷..no neviem ako si to dávajú 😉.
My uz cakame na tie nase 🙂 Este ich nemame doma, ale hotove uz su, neskutocne sa z nich tesime 🙂
@123kika1234 Hogo fogo znamena, ze su precackane alebo? 😀 My sme veru nechceli nic take, co by posobilo prilis prezdobeno, to veru nie je vobec nas styl.
@lia2022 presne takéto nás vyšli pred 4r okolo 500e . 4mm široké (mam hrubšie prsty tak širšie nám neodporucali) . Žlté zlato, hladké obrúčky a z vnútornej strany gravírovanie
@miminka91 ano myslím tým keď chcú niečo zložité, ťažké a pod. 😀
@kkovacovak to ste museli mať veľa toho zlata. Ja som chcela nejaké zvyšné predať v zlatníctve a vybrať si za to niečo, ale čo som zistila, tak odkúpna cena zlata tvorí asi 30% z jeho trhovej ceny. 🤦 A to som prezisťovala viacero zlatníctiev a zlatníkov. 😔
@melynda Akože tiež som zatiaľ takú možnosť doteraz nevyužila, ale príde mi to ako skvelý nápad. Zužitkuješ to, čo sa nepoužíva a ešte aj ušetríš. Čiže je to v podstate dva v jednom 🙂
@danajahotkova Akože tiež sme mali túto možnosť, mám po starkej doma, ale nechcela som sa ich vzdať takýmto spôsobom. Na strane druhej to zase chápem, že aj tak ich máš stále pri sebe, ale neviem. Neviem to vysvetliť, proste som ich chcela mať v takom stave v akom mi ich dala 🙂 Mám ich odložené.
- tak v prvom rade, ked sa idu vyrabat obrucky, zlato musi byt prepracovane vo firmach na to urcenych
- na vyrobu obrucok treba viac zlata..napr.10gr obrucky sa nedaju vyrobit z 10 gr, treba viac materialu, takze uz to nebude iba zo zlata z obrucok po starych rodicoch
To len pre baby ktoré si myslia ze vám to reálne spravia z rovnakého zlata.. 🙂
@123kika1234 Tak mne je to jasné, ale predsa len ti to značnú čiastku ušetrí, takže je to zároveň aj výhoda 🙂
Tak povedzme si narovinu, obrúčky proste nie sú najlacnejšia záležitosť a takáto finančná "pomoc" sa zíde každému. A navyše, existujú rôzne špecializované zlatníctva, ktoré to vedia spraviť fakt že kvalitne. 🙂

@melynda ďakujem 🥰
Jasne, nech si každý kúpi také aké si predstavuje, alebo aké peňaženka dovolí.
Inak na tom naozaj nezáleží, ci budu stat 20e alebo 1000e