icon

Koľko eur vás stáli svadobné obrúčky?

lia2022
25. júl 2022

Ahojte,
Viem že to je individuálne podľa veľkosti a aj celkového vzhľadu obrúčok ale len tak aby som mala lepší prehľad koľko by to vyšlo peňazí, by ma zaujímalo koľko ste investovali do ZLATÝCH obrúčok.
Ďakujem krásne za každú odpoveď a prajem pekný deň.

123kika1234
9. aug 2023

@hadecka39 áno, to je jasne, len niektorí si myslia, že to je aj z toho istého zlata.. 🙂

valeria_h
9. aug 2023

My sme si dali vyrobiť priamo u zlatníka, v prepočte na eurá sme platili 550€

nicoli02
9. aug 2023

@123kika1234 tak na tom už podľa mňa až tak nezáleží, dôležité je, že tam je ozaj niečo z tých pôvodných ♥ a tiež si myslím, že to má peknú myšlienku, lebo pokiaľ majú len tak niekde v šuflíku zapadať prachom, tak to je potom veľká škoda. 🙂

paulahr
9. aug 2023

@lia2022 tento rok 650€- zlaté 🙂

annamaria4
21. aug 2023

@paulahr Teraz popravde inak ani nevidam, ze by si dal robit niekto cisto zlate v dnesnej dobe 🙂 Teraz je dost v kurze biele zlato napriklad. Ale tak jasne, chapem, ze kazdemu sa paci nieco ine. Materialov je vela 🙂

marylinmary
22. aug 2023

@annamaria4 No len si treba vybrat daky kvalitny, ktory sa ti neosucha po par tyzdnoch/mesiacoch, lebo uz aj take som videla 🙂

aliii3
22. aug 2023

@marylinmary A to sa už následne potom nedá reklamovať? Tak do takých by som teda investovať za žiadnych okolností nechcela 😀 Ale tak keby človek vedel dopredu, ako to s nimi dopadne, že? 🙂

melynda
23. aug 2023

@aliii3 Podľa mňa máš túto možnosť v každom dobrom zlatníctve 🙂 To proste bez toho už v dnešnej dobe nejde.

miminka91
23. aug 2023

@melynda Ano, aj nam bolo povedane, ze v pripade nejakych nezrovnalosti alebo akejkolvek nespokojnosti nie je problem to proste nejak vyriesit. Ale tak nebali sme sa vobec, ze by s nimi nieco mohlo byt, kedze sa to vsetko riadne a kvalitne pomeralo 🙂 A vsetko aj bolo ok.

aliii3
23. aug 2023

@miminka91 A kde ste si dávali robiť obrúčky vy, ak sa smiem spýtať? 🙂

miminka91
24. aug 2023

@aliii3 My sme sa rozhodli pre 3D Zlatnictvo, nakolko mali za nas najlepsie podmienky aj co sa tyka dodania, boli hotove rychlo, a tak sme ich aj potrebovali 🙂 Ale tak rozhodovali sme sa najprv medzi viacerymi, nakoniec aj tak vyhralo 3D. Myslim si, ze kazdy si tych zlatnictiev najprv asi obeha viac, nekupuje hned v prvom, do ktoreho vstupi 🙂 Ale tak mozno sa mylim 😀

danajahotkova
24. aug 2023

@miminka91 Áno, tiež si myslím, že tých cenových ponúk si dávaš robiť viac a až potom sa rozhoduješ 🙂 To je také bežné by som povedala 😀

viellik
6. sep 2023

@danajahotkova Neviem, ale tak niekedy tá cena až takú rolu podľa mňa nezohráva. Skôr by som sa asi zamerala na celkové služby, ktoré to dané zlatníctvo ponúka, ochotu, prístup a to všetko dokopy, to je podľa mňa taktiež veľmi dôležité, ak nie viac 🙂

annadan
6. sep 2023

@viellik no to je fakt, ja niekedy úplne stratím chuť v nejakej takejto predajni byť, keď vidím, že tá osôbka ma obsluhuje neochotne 🙂

aliii3
19. sep 2023

No predavači/predajcovia sú fakt všelijakí 🙂 Ale len skutočný profík vie, ako na zákazníka 🙂 Ako sa správať, ako poradiť a hlavne nech je to s úsmevom, lebo toto veľa z nich nerobí a mňa to neskutočne odrádza 😀 Myslím, že mi dáte za pravdu, lebo to je potom celé také nasilu a ako by sa jej/mu do toho absolútne nechcelo a len čaká, kedy sa ťa zbaví 😀 Takí ľudia by to rozhodne nemali robiť.

hadecka39
19. sep 2023

@aliii3 Nemyslím si, že v dnešnej dobe si toto môžu dovoliť 🙂 Aby takto prišli o zákazníka. A tým mám na mysli ozaj v akýchkoľvek službách.

nicoli02
21. sep 2023

@hadecka39 tak ono niekomu možno ozaj stačí, že majú široký výber a že je jednoducho z čoho vyberať 🙂 ale popravde tiež, ak by ich mali niekto fakt že málinko na výber, tak neviem, na základe čoho by som sa tam rozhodovala, keď nevidíš možnosti 🙂

annamaria4
21. sep 2023

@nicoli02 Suhlasim, tiez sme sa rozhodovali na zaklade tohto 🙂 Potrebovali sme vidiet rozne obrucky, kedze sme sami nevedeli, co vlastne chceme 😀

marylinmary
21. sep 2023

@annamaria4 Fakt? 😀 Som myslela, ze zeny to maju premyslene odkedy su poziadane o ruku a mozno este davno predtym 😂 Ale tak kazda sme ina, ze? Mne napriklad bolo jedno, ake budu 🙂

hadecka39
22. sep 2023

@marylinmary Tak to si asi ozaj jedna z mála, ktorej je to jedno 🙂 Ani na cenovej kategórii ti nezáleží či ako to máte? :D

annadan
22. sep 2023

To by som aj ja chcela, mať neobmedzený rozpočet 😀 V takom prípade nemusíš riešiť koľko bude stáť materiál, gravírovanie a podobné vecičky 😀 Navolila by som si tam fakt čokoľvek 😀

melynda
25. sep 2023

@annadan Tak všetkého veľa škodí zase podľa mňa 😀 Áno, keď máš na to, tak si vieš vymyslieť ozaj akékoľvek. Sú rôzne, od výmyslu sveta 😀 A ja si aj tak myslím, že v jednoduchosti je krása. Čím viac tam toho je, tým preplácanejšie to vyzerá, a to teda vôbec nie je pekné 🙂 Aj keby na to človek tie peniaze mal 😀

danajahotkova
26. sep 2023

@melynda Čo tebe pripadá nepekné, inému sa zase páčiť nemôže a naopak 🙂 To je úplne každého vec.

miminka91
26. sep 2023

@danajahotkova Ono akoze podla mna su urcite styly, ktore su aktualne v mode a tych trendov sa mnohi aj drzia, idu proste podla toho a to, co je nevkusne, by na seba za ziadnych okolnosti nedali 🙂

viellik
26. sep 2023

@miminka91 Tak neviem, či som len ja taká alebo to máte takto aj vy niektorá, ale ja sa teda rozhodne nedržím toho, čo je aktuálne moderné. Rozhodujem sa podľa toho, čo sa mi páči a je mi srdečne jedno, či je to in alebo nie 🙂 A vlastne kto o tom rozhoduje? 😀 Ľuďom môže byť ukradnuté, čo ja budem nosiť na prste, no nie? 😀 A tak sme si aj vlastne spravili. Tiež mi mamina pílila uši, aby sme si iné dali spraviť, ale išlo to cezo mňa jedným uchom dnu a druhým von. 😀

aliii3
27. sep 2023

@viellik Presne tak, tiež som sa toho napočúvala až až, neboj sa. A dajte si tuto spraviť, lebo veď tam robí moja známa, budete to mať za lacnejšie 😀 Ale to, že sa nám ich práca až tak nepáčila, to ju nezaujímalo a ešte k tomu by to trvalo tak, že ani by nám ich spraviť nestihli do svadby 😀

lulula12
27. sep 2023

@aliii3 A kde ste si ich nakoniec davali spravit, ak sa mozem opytat? 🙂

aliii3
29. sep 2023

@lulula12 Vieš čo, boli sme najprv v takých menších neznámych zlatníctvach a tam nám nechceli vyhovieť, čo sa našich požiadaviek týka alebo nám povedali sumu, ktorá sa nám príliš nepozdávala 😀 Nakoniec sme sa rozhodli, že si obrúčky dáme spraviť v 3D Zlatníctve. 🙂 Tam nám to vyhovovalo najviac.

annamaria4
29. sep 2023

@aliii3 No to by ma zaujimalo, ake specialne poziadavky ste mali 😀 Lebo mne to prislo, ze len my sme taki narocni. 😀

marylinmary
3. okt 2023

@annamaria4 Tak myslim si, ze kazdy ma nejaku tu predstavu o tom, co chce nosit na prste a ak mu to dane zlatnictvo splnit nevie alebo nechce, tak sa logicky zacne obzerat inde 🙂