Koľko eur vás stáli svadobné obrúčky?
Ahojte,
Viem že to je individuálne podľa veľkosti a aj celkového vzhľadu obrúčok ale len tak aby som mala lepší prehľad koľko by to vyšlo peňazí, by ma zaujímalo koľko ste investovali do ZLATÝCH obrúčok.
Ďakujem krásne za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@nicoli02 Jasne, to som sa uz akoze naucila pocuvat jednym uchom dnu a druhym von 😉 Co sa nam proste zapaci, to vezmeme a je, nebudeme sa prisposobovat nikomu a pocuvat reci inych. Uz sme sa napocuvali dost len o tom, ze kde chceme byvat a nebolo to podla ich predstav a bol samozrejme ohen na streche. Aj sme sa rozhadali kvoli tomu.
@lulula12 Akoze rozhadat sa kvoli obruckam, to uz je podla mna celkom extrem. 😀 Ved je to vasa svadba. Mala si sa spytat, ci aj jej niekto do toho hovoril 😀
@annamaria4 no ešte by jej povedala, že áno a čo potom 😂 mala by argument, že aj ona má na to právo 😀 každopádne, všetci máme na toto rôzne názory a nie každý je ochotný veľa do tých obrúčok investovať 🙂
@lia2022 kombunacia bieleho a zlteho zlata, hruba, ja mam aj 3 brilianty. Pred 9 timi rokmi 900eur
@stanislavicenka Keď si to tak človek vezme, ono to fakt nie je málo peňazí a za obrúčky. Ale tak ak ju máš nosiť ozaj že celý život (v tom lepšom prípade 😀 ), tak to asi stojí za to. A inak, autorka to písala rok a pol dozadu, tak ju tu už netreba označovať, už je tu diskusia bez nej 😀
@aliii3 jasne🙂
August 2022 biele zlato, pár kamienkov 1200€
Pár kamienkov a čo to spraví 🙂 Niekedy sa tá cena vie ozaj vyšplhať do závratných výšin. Ale tiež som za to, že by si mal človek splniť to, po čom túži. A niekto túži po dokonalých obrúčkach. ❤
Každý nech si dá spraviť také, na aké má financie. Nebudem predsa premýšľať nad takými špeciálnymi a vykamienkovanými, na ktoré jednoduché nemám 🙂 V rámci svojich finančných možností. Už som sa stretla aj s takým niečím, že si na obrúčky peniaze požičiavali, ale to mi príde ako riadny nezmysel. Zadĺžiš sa hneď takto na začiatku a ešte ani svoji nie ste 😉
@potomka Ani mne by to vôbec neprekážalo. Veď keď si požičiaš od rodinného príslušníka, ktorému dôveruješ a ktorý dôveruje tebe, tak je všetko v poriadku. 🙂
@henriettak Len každý takého človeka nemá 😉 Niekto si môže proste pískať a vybrať aj také možno, ktoré nechce, ale rozpočet ho jednoducho nepustí, aj keby neviem čo bolo. Nemôžeš mať všetko a bodka. 😀
@adiranka Uprimne? Za mna su taketo najkrajsie. Bez nicoho, maximalne to gravirovanie a ani to nemusi byt 🙂 Vsak je to povacsinou zvnutra, teda zalezi, ako sa kto rozhodne, ale tak to je take nepodstatne podla mna.
Možno nepodstatné, ale je proste nevyhnutné, aby si dvaja rozmysleli, koľko na ne zo svadobného rozpočtu vyčlenia hneď na začiatku. Vraj sa teda hovorí, že by na obrúčky mali byť pridelené 3% z rozpočtu celej svadby. 😀 Aj keď teda nie som si úplne istá, či sa tohto čísla niekto reálne aj drží 😀 Drahé kamene a diamanty, logicky ten rozpočet potrápia o niečo viac ako keď zvolíš len daké matné, bez nejakej špeciálnej úpravy či textu. Ďalšia vec je materiál - mne sa odjakživa napríklad zlaté nepáčili, a tie ceny sú pri nich, samozrejme, oveľa vyššie 🙈
@henriettak Prvý raz počujem o takom čísle, ale tak podobné veci som pred svadbou nečítala, takže zase to ani nevylučujem 😅 Aj vy ste sa týmto riadili? 😀
@danajahotkova Nie, neriadili, tieto užitočné rady som si prečítala až oveľa neskôr po svadbe 😂 No a samozrejme presne do centu sme to nerátali, ale možno približne by to aj sedelo 😀
@henriettak Tak to je len na buducich manzeloch, ako si to cele prerataju 😅 Mozu si urcit aj 50% budgetu na obrucky 😀 To je cisto len na nich.
@miminka91 To si potom neviem predstavit tu zabavu a vyzdobu 😂 To ti uz vela potom na zvysne veci nezostane, si myslim 😀 Ale tak kazdy mame ine priority, ze? 😀 Niekto si nevie predstavit svadbu bez toho, aby sa na nej hostia poriadne zabavili, ini si zas potrpia viac na tom, aby to cele vyzeralo co mozno najluxusnejsie. Uz som bola aj na takej aj na takej svadbe. Hadaj, ktoru si pamatam viac? 😅
@danajahotkova Ešte som chcela napísať, že máme obrúčky z 3D Zlatníctva a nevyberali sme úplne najdrahšie, riadili sme sa tým, že áno, chceme, aby boli pekné, aby sa nám páčili a hlavne, aby nám na ruke sedeli. Rozpočet sme si určili 1300€ maximálne na obrúčky.
@henriettak tak každý máme iné možnosti aj čo sa financií týka, je to myslím úplne normálne, veď každý aj zarábame inak 🙂
@ciola Tých vecí bolo viacej, akože cena nebola rozhodujúcim faktorom, ale skôr prístup a celkovo komunikácia. Predsa len keď vybavuješ takéto veci, tak chceš aby to celé bolo príjemné, chceš aby sa dobre s tým človekom komunikovalo, aby ho zaujímalo to čo mu povieš, tú svoju predstavu a to mi u toho miestneho chýbalo.

@lulula12 A co tam vsetko vlastne chces mat? 😀 Vies co, akoze nie je to malo, ale ked si na to odkladate, tak preco nie.