icon

Koľko eur vás stáli svadobné obrúčky?

lia2022
25. júl 2022

Ahojte,
Viem že to je individuálne podľa veľkosti a aj celkového vzhľadu obrúčok ale len tak aby som mala lepší prehľad koľko by to vyšlo peňazí, by ma zaujímalo koľko ste investovali do ZLATÝCH obrúčok.
Ďakujem krásne za každú odpoveď a prajem pekný deň.

lulula12
5. okt 2023

@marylinmary Takych, ktori si vedia vybrat obrucky v prvom zlatnictve, do ktoreho vstupia, ja neskutocne obdivujem 😀 Ja to nechapem celkom popravde. A zaroven si myslim, ze takych je aj neskutocne malo 😀

lulula12
5. okt 2023

@marylinmary Neviem aky dovod by museli mat na to, aby nechceli vyhoviet zakaznikovi v tom, co chce 🙂 Ak ma samozrejme v plane riadne zaplatit. Vsak v takom pripade pridu o zakaznika, nie?

dkethe
5. okt 2023

S cistym zlatom sa to da urobit tak, ze das budget a velkost, a toho zlata ti da kolko sa da. Isli sme na to takto, 7r. Dozadu, 600.

maryskas
5. okt 2023

@lia2022 1000€, mam s diamantami, tak preto sa to navysilo.

nicoli02
12. okt 2023

@dkethe čisté zlato som asi jediné ako prvé vylúčila, to sa mi už nepáči veľmi. ale tak verím, že niekomu sa môže 🙂
@maryskas tak jasné, že také niečo ako diamanty ti rozhodne tú sumu zvýši.

annadan
12. okt 2023

@nicoli02 no mňa ak by ten môj predtým chcel presvedčiť o obrúčkach z čistého zlata, tak tiež by som asi protestovala. nemám akože zásadne nič proti, ale už len z toho hľadiska, že rozhodne lepšie pôsobí to biele zlato aj na pohľad podľa mňa. sto ľudí sto chutí, ale tiež to mám takto 🙂

aliii3
12. okt 2023

@annadan Ak by ich celé zaplatil, tak by som veľmi neriešila, z čoho budú 😀 Ale srandujem, samozrejme. Poznám aj takých, ktorým bolo jedno, z akého materiálu nájdu, len nech sú najlacnejšie 😀

lulula12
13. okt 2023

@aliii3 Ak by boli zase nejake prilis lacne, to by som skor mala pochybnosti o tom, ci su vobec kvalitne 😀

nicoli02
17. okt 2023

@lulula12 keď už sa rozhodujem ohľadom obrúčok, tak cena je asi to posledné, načo sa zameriavam, lebo si na ne šetríme už relatívne dlho 🙂 a asi máš pravdu, rovnako skeptická by som bola voči takým nejakým lacným prsteňom a tým duplom v takom zlatníctve, ktoré mi je neznáme a nikto s ním skúsenosti nemá.

hadecka39
18. okt 2023

@nicoli02 Možno natrafíš čírou náhodou aj na nejaké spoľahlivé, ale aj za mňa je to dosť risk 😀 A budeš chcieť prsteň vymeniť alebo zmenšiť a nevyhovejú ti, no potom si môžeš akurát tak pískať 😀

annadan
18. okt 2023

@hadecka39 asi by som si zistila dopredu, či má niekto skúsenosť tam aj s týmto akože výmena prsteňa alebo zmenšenie 🙂 radšej takto to vyriešiť ako potom banovať.

nikasmile
18. okt 2023

@lia2022 máme hrubé obrúčky a 800e

aliii3
19. okt 2023

@nikasmile Moja sestra so švagrom si kupovali také hrubšie pred pár rokmi a teraz ju ide z toho poraziť, keď ju má na prste 😀 Proste jej to akosi začalo vadiť. Za mňa tiež zvoliť asi niečo tenšie, keď už.

nikasmile
19. okt 2023

@aliii3 to je možné, že niekomu budú také vadiť, treba si poskúsať najlepšie. Ja som bola zvyknutá na prstene, mne nevadí.

kikushaa
19. okt 2023

Malo zrecyklovali sme obrucky starych rodicov z muzovej strany ❤️

melynda
23. okt 2023

@nikasmile Presne, veľa spraví aj to, ak človek nosí prstene celý život, potom si myslím, že nemáš problém ani s hrubšou obrúčkou 🙂

viellik
23. okt 2023

@kikushaa To je skvelý nápad 😍 Potom máš pocit, že kúsok z nich stále nosíš pri sebe. Ak by som mala takú možnosť, rozhodne by som spravila to isté. 🙂 Možno niekomu to nepríde ako dobrý nápad a radšej ich bude uchovávať niekde odložené, ale takto sú aspoň využívané 😇

adiranka
24. okt 2023

to by mi popravde ani nenapadlo takto skvelo vyriesit 🙂 a to robia uplne hocikde v ktoromkolvek zlatnictve ci to je nejaka vymozenost? 😀

danajahotkova
25. okt 2023

@adiranka Čítala som o tom a viem, že aj 3D Zlatníctvo to robí napríklad 🙂 Nie som si istá, koľko takých zlatníctiev, čo sa aj tomuto venujú, tu na Slovensku máme, ale niektoré, ktoré sme si predtým takto osobne obehali, to v ponuke istotne nemali 🙂

potomka
6. nov 2023

@danajahotkova Nerobi to kazdy rozhodne, to je jasne 🙂 A dalsia super vec, ked mas napriklad par sperkov ako nausnice, jedna sa ti strati a chcela by si si tu druhu dorobit, to je takisto skvela sluzba. Ty mas s tymto zlatnictvom konkretne skusenost? Alebo teda s touto sluzbou, co si opisala?

danajahotkova
7. nov 2023

@potomka Do páru som si tu šperky vyrobiť síce nedávala, ale obrúčky máme od nich 🙂

henriettak
8. nov 2023

@danajahotkova Aké ste si dávali? 🙂 Mňa partner chcel nahovoriť na čisto zlaté, ale neviem, toto je zrovna materiál, ktorý som tak akoby automaticky vylúčila už na začiatku 😀 Ešte ani reč o svadbe nebola.

adiranka
9. nov 2023

@henriettak to si takto vedela uz dopredu, ake obrucky budes a nebudes chciet? tak to ti zavidim, ja nemam predstavu absolutne o nicom zatial. ani o satach, proste nic, nula bodov. stres, vypnuta som, neviem nic 🙈 uz len pri tej predstave, ze sa ma k tomu schylovat, mi je uzko 😀

miminka91
10. nov 2023

@adiranka Tak ale raz pride ten cas, kedy tomu budes musiet realne celit 😀 A zacat to riesit, lebo same sa to nenachysta. Alebo si spravit potom co jednoduchsiu svadbu, mozno na urade, v kruhu tych najblizsich a mas to bez stresu 😀

adiranka
14. nov 2023

@miminka91 ved nehovorim, ze nam to nenapadlo, jasne ze hej. mozno by to tak bolo vsetko jednoduchsie, ale aj sestra sa takto vydavala a potom to veru olutovala 🙂 chybalo jej proste taketo to vsetko okolo svadby. ci vyzdoba, ci kostol, proste vsetko to najkrajsie na svadbe.

annamaria4
20. nov 2023

@adiranka Kazdy si pod peknou svadbou predstavi nieco ine 🙂 Niekomu viac vyhovuje, ked do toho nezatiahnu vela ludi a spravia si proste podla seba nieco mensie 🙂 Ine veci su podstatne.

marylinmary
27. nov 2023

@annamaria4 Presne, kazdemu ako to vyhovuje 🙂 Pre mna boli dolezite hlavne teda saty a obrucky. Aj s tou myslienkou, ze svadba nebude v kostole som sa zacala pohravat a myslim, ze by som to prezila. 🙂 Aj ked teda tiez som to mala asi ako kazde dievca, ze som odjakziva vysnivala taku princeznovsku svadbu.

danajahotkova
29. nov 2023

@marylinmary Mňa by toto asi veľmi mrzelo 🙂 Ale tak chápem, ono je to všetko o prioritách.

lulula12
30. nov 2023

Myslite, ze je nezmysel dat za obrucky viac ako 1000€? Ja aj mam daku svoju predstavu a mam silny pocit, ze s tym vsetkym, co by som na nich chcela mat, to asi menej nebude, neviem 😀

miminka91
5. dec 2023

@lulula12 Uplne v pohode 🙂 Vsetko zalezi na vas, aky budget si na to vyclenite. Niekto si potrpi vyslovene len na tych obruckach a da si aj zalezat na tom vybere a ini si zase az tak nepotrpia. Oboje je v poriadku 🙂 Ak ste rozhodnuti, ze take chcete, tak v tom nevidim absolutne ziadny problem. 🙂