Koľko eur vás stáli svadobné obrúčky?
Ahojte,
Viem že to je individuálne podľa veľkosti a aj celkového vzhľadu obrúčok ale len tak aby som mala lepší prehľad koľko by to vyšlo peňazí, by ma zaujímalo koľko ste investovali do ZLATÝCH obrúčok.
Ďakujem krásne za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@marylinmary Neviem aky dovod by museli mat na to, aby nechceli vyhoviet zakaznikovi v tom, co chce 🙂 Ak ma samozrejme v plane riadne zaplatit. Vsak v takom pripade pridu o zakaznika, nie?
S cistym zlatom sa to da urobit tak, ze das budget a velkost, a toho zlata ti da kolko sa da. Isli sme na to takto, 7r. Dozadu, 600.
@nicoli02 no mňa ak by ten môj predtým chcel presvedčiť o obrúčkach z čistého zlata, tak tiež by som asi protestovala. nemám akože zásadne nič proti, ale už len z toho hľadiska, že rozhodne lepšie pôsobí to biele zlato aj na pohľad podľa mňa. sto ľudí sto chutí, ale tiež to mám takto 🙂
@lulula12 keď už sa rozhodujem ohľadom obrúčok, tak cena je asi to posledné, načo sa zameriavam, lebo si na ne šetríme už relatívne dlho 🙂 a asi máš pravdu, rovnako skeptická by som bola voči takým nejakým lacným prsteňom a tým duplom v takom zlatníctve, ktoré mi je neznáme a nikto s ním skúsenosti nemá.
Malo zrecyklovali sme obrucky starych rodicov z muzovej strany ❤️
to by mi popravde ani nenapadlo takto skvelo vyriesit 🙂 a to robia uplne hocikde v ktoromkolvek zlatnictve ci to je nejaka vymozenost? 😀
@adiranka Čítala som o tom a viem, že aj 3D Zlatníctvo to robí napríklad 🙂 Nie som si istá, koľko takých zlatníctiev, čo sa aj tomuto venujú, tu na Slovensku máme, ale niektoré, ktoré sme si predtým takto osobne obehali, to v ponuke istotne nemali 🙂
@danajahotkova Nerobi to kazdy rozhodne, to je jasne 🙂 A dalsia super vec, ked mas napriklad par sperkov ako nausnice, jedna sa ti strati a chcela by si si tu druhu dorobit, to je takisto skvela sluzba. Ty mas s tymto zlatnictvom konkretne skusenost? Alebo teda s touto sluzbou, co si opisala?
@potomka Do páru som si tu šperky vyrobiť síce nedávala, ale obrúčky máme od nich 🙂
@danajahotkova Aké ste si dávali? 🙂 Mňa partner chcel nahovoriť na čisto zlaté, ale neviem, toto je zrovna materiál, ktorý som tak akoby automaticky vylúčila už na začiatku 😀 Ešte ani reč o svadbe nebola.
@henriettak to si takto vedela uz dopredu, ake obrucky budes a nebudes chciet? tak to ti zavidim, ja nemam predstavu absolutne o nicom zatial. ani o satach, proste nic, nula bodov. stres, vypnuta som, neviem nic 🙈 uz len pri tej predstave, ze sa ma k tomu schylovat, mi je uzko 😀
@adiranka Kazdy si pod peknou svadbou predstavi nieco ine 🙂 Niekomu viac vyhovuje, ked do toho nezatiahnu vela ludi a spravia si proste podla seba nieco mensie 🙂 Ine veci su podstatne.
@annamaria4 Presne, kazdemu ako to vyhovuje 🙂 Pre mna boli dolezite hlavne teda saty a obrucky. Aj s tou myslienkou, ze svadba nebude v kostole som sa zacala pohravat a myslim, ze by som to prezila. 🙂 Aj ked teda tiez som to mala asi ako kazde dievca, ze som odjakziva vysnivala taku princeznovsku svadbu.
@marylinmary Mňa by toto asi veľmi mrzelo 🙂 Ale tak chápem, ono je to všetko o prioritách.
Myslite, ze je nezmysel dat za obrucky viac ako 1000€? Ja aj mam daku svoju predstavu a mam silny pocit, ze s tym vsetkym, co by som na nich chcela mat, to asi menej nebude, neviem 😀
@lulula12 Uplne v pohode 🙂 Vsetko zalezi na vas, aky budget si na to vyclenite. Niekto si potrpi vyslovene len na tych obruckach a da si aj zalezat na tom vybere a ini si zase az tak nepotrpia. Oboje je v poriadku 🙂 Ak ste rozhodnuti, ze take chcete, tak v tom nevidim absolutne ziadny problem. 🙂

@marylinmary Takych, ktori si vedia vybrat obrucky v prvom zlatnictve, do ktoreho vstupia, ja neskutocne obdivujem 😀 Ja to nechapem celkom popravde. A zaroven si myslim, ze takych je aj neskutocne malo 😀