icon

Koľko peňazí ste minuli na celú svadbu?

8. nov 2024

Koľko ste minuli na svadbu? €?

Strana
z3
autor
9. nov 2024

@minenkak tak ide o to, že či vám na tom až tak záleží. U nás v rodine sa svadby robia vo veľkom, ale cenu radšej neprezradia 🤣 ja zas fakt 100 či 200 tisíc by som nedala, to už mám nejaku nehnuteľnosť.. 30 tisíc je pre nás ok .. ale podľa mňa aj za menej to isto zbúchame. Ide aj o to, že na koho natrafíme a mame vla znamosti, čo sa týka fotografa alebo priestoru občerstvenie .. tak uvidíme 😊 ďakujem za všetky odpovede, fakt ma to zaujímalo

bessie12
9. nov 2024

Autorka, ak budeš chcieť, tak mi môžeš napísať správu. Môžme si o tom popísať 🙂

zuzulka558
9. nov 2024

@minenkak brat bude mať tiež svadbu a tých 30 000 to bude ale niektoré veci mi tam prídu až cez, kedze naša strana bude málo všetko vymýšľa budúca švagriná tak jej to platia rodicia,my súrodenci nie sme naučený tiež na takéto moresy, neminame na blbosti aj keď na to máme, keď sa chceš ukázať musíš na to mať, ako brigádnička som podrobila strašne veľa svadie a niektoré bola až cez čiaru

opica_skorica
9. nov 2024

@bessie12 jaaj, som na chvilu uplne ze zabudla, ze si v Holandsku.

bessie12
9. nov 2024

@zuzulka558 my si to všetko platime sami. Aj keby mamina žila, tak by som od nej nezobrala ani cent aj keby na to mala. Mne by úplne stačilo keby tam bola 😞

bessie12
9. nov 2024

@opica_skorica tu sa ceny v takých prípadoch pochybujú na úplne inej úrovni. Je to tu veľmi drahé. Napr. Ten kameraman. Pýta niečo cez 1000 až 2000€ za cca 7 "až" 15 minútové video zo svadby 🤦‍♀️ hneď sme to zavrhli. Odmietame toľko platiť doslova za nič.

opica_skorica
9. nov 2024

Autorka:
Aha, myslela som si, ze ty si porovnavala 30000 eur so 100000 eurami, nie s 10000. To je riadny rozdiel.

autor
9. nov 2024

@opica_skorica no veď logicky by som určite neporovnávala väčšie z menšín.. to je

autor
9. nov 2024

S menším*

opica_skorica
9. nov 2024

@bessie12 zelam ti (vam) krasnu svadbu❤️❤️ a vela vela stastnych rokov spolocnych🍀🍀🍀🍀🍀 a kolko ste spolu? A zo zvedavosti, po ako dlhom case ta poziadal? A este do tretice: robite ju do roka a do dňa? Kludne ip.

bessie12
9. nov 2024

@opica_skorica pisem správu 🤗

zuzulka558
9. nov 2024

@bessie12 jasne ja ta chápem, aj brat si platí všetko svoje ale povedal hneď že za svadbu není ochotný toľko dat, lebo ma iné plány do budúcnosti, stavať dom kúpiť pozemok a ak budú deti aby všetko mali čo treba, my sme tak doma naučený že peniaze sa dajú využiť aj inak napr výlety rodina spolu a tak,, ona si vybrala nejaký kaštieľ, stany do podnájmu, ozdobu od nejakého kvetinárstvo z ba a neviem co, že tak to zaplatia naši a niečo si šetrí chodí do roboty

nikoleta999
9. nov 2024

Ja sa vydávam budúci rok a zatiaľ sme na sume 21 tisíc... Ale určite sa to ešte navýši ... Hostí ideme mat 85 cca

elis248
9. nov 2024

Cca 100eur oblečenie ženích+nevesta, obrúčky čosi vyše 300 eur, hostina čo sme doma navarili obed. Svadba október 2020. Nie som ochotná minúť za 1 deň niekoľko tisíc eur. Lacná a praktická svadba a máme aj krásne spomienky.

Strana
z3