Kto bude mať veselé Vianoce?
Niekto ich má smutné a niekto veselé. 15.12. mám dostať prvú výplatu z brigády, a už na nánestiach budú vianočné trhy, dobre sa tam pôjdem nažrať. Pečienky, klobásky, punče, medovníky… Zlatý život. Tešíte sa na decembrovú výplatu a následnú žranicu? A potom prídu vianoce a zase bude prežieračka. Návštevy, pohostenie. Raj na zemi.
@unbeholfen .... Preto si tam, kde si. Lebo akonáhle sa dostaneš k peniazom tak ich rozhajdakas na nepotrebné veci. A potom tu nariekas nad chudobou a naháňas najlacnejší kredit.
Ty sa z tých sraciek nikdy ani dostať nechces
@doriiis vianoce sú len raz a keď sa celý život trápim v chudobe tak aspoň semtam si chcem zahodovať nech mám aspoň semtam niečo zo života.
Viete paňika my lúbíme jest.
@anonym_bbdea7 aspoň na kare sa človek naje…
@unbeholfen Ty si iny oberidiot herr unbeholfen.
@unbeholfen je smutne, ze pre teba su Vianoce len o prezierani. A to ti pisem ako ateista, ktory za nimi nehlada ziadne duchovno.
Na trhoch prezeries vyplatu a potom co? Zas budes chodit s karickou do kovosrotu? Co tak zadelit peniaze aby si mal az do dalsej vyplaty, co tak nieco odlozit na horsie casy?
@viestta však ale nech si užijem život aspoň raz keď sa furt len trápím v chudobe.
@unbeholfen Ty si iny oberidiot herr unbeholfen.
@hellwant preto mám taký nick, lebo také ako Hero alebo Niceboy si určite nezaslúžim. Som proste nemožný nímand.
To je ironia vsak? Na trhoch jedla nenakupujem, je to predrazene a nezdrave, max punc.
@la_dolce_vita jaaj more však dobrá pečienka. klobáska, lepšie jedlo ani nepoznám. Nič mi tak nechutí ako hento.
Čiže 15.12 pôjdeš na trhy sa "na žrať"...A 16.12 zase pôjdeš do zberu s tým furikom?
@jaskolka však aspoň jeden deň nech si užijem keď je celý môj život latrína.
@unbeholfen ujo Fico bude mat vesele Vianoce
@janulka453 čo sa stalo? Schválili si nejaké odmeny? Ak to spravili počas konsolidácie tak im to lud neodpustí.
Prezieraj sa veselo ,keď zistíš tie ceny tak ,vytriezvies ,my nežijeme pre jedlo
@dvoncb ale ja ano, jedlo je jediný zmysel života.
@anonym_bbdea7 aspoň na kare sa človek naje…
@unbeholfen som rada ze si robis z toho srandu
Verim, ze Vianoce budu vesele a stastne ale my ktori normalne pracujeme a hlavny highlight Vianoc nie je vyplata a ist sa nazrat na trhy sa asi skor tesime na ine...dovolenku, rodinu, pokoj oproti standardnemu zhonu a potom jedlo a kolace (tie od maminky a svokry). A este sa tesim na to, ze dieta si najde pod stromcekom, co si prialo, teda ciastocne, lebo dinosaura nezozenieme 🤷♀️.
@petamich ale tak predstav si neúspešného starého mládenca, ten si to ako ináč má užiť?
@unbeholfen som rada ze si robis z toho srandu
@anonym_bbdea7 lebo mne ešte rodina žije, a neviem si predstaviť aké to je keď povymierajú. Ale potom dostanem riadnu facku od života lebo skončím na ulici. Už ma nebude mať kto podržať. Preto sa snažím dobre najesť kým mám príležitosť. Potom už nebude.
A užiť si čím viac vianoc s rodinou, a pohisteniami u príbuzných, lebo je otázka času kedy strávim ďalšie vianoce v azylovom centre pre bezdomovcov pri tanieri polievky od charity.
@anonym_bbdea7 lebo mne ešte rodina žije, a neviem si predstaviť aké to je keď povymierajú. Ale potom dostanem riadnu facku od života lebo skončím na ulici. Už ma nebude mať kto podržať. Preto sa snažím dobre najesť kým mám príležitosť. Potom už nebude.
A užiť si čím viac vianoc s rodinou, a pohisteniami u príbuzných, lebo je otázka času kedy strávim ďalšie vianoce v azylovom centre pre bezdomovcov pri tanieri polievky od charity.
@unbeholfen tak vianoce su o niecom inom ako o jedeni. uzivaj ze mas rodinu. a ano, je to taka facka od zivota, ze ...
@unbeholfen teraz, ako keby čítam iného človeka 🤔 ja ťa takého nepoznám.
@viestta však ale nech si užijem život aspoň raz keď sa furt len trápím v chudobe.
@unbeholfen ale ty kotkodákaš celé roky že si chceš užiť aspoň raz. No však si užívaš. Celé tri dni po každej výplate. Potom zase začne sebaľutovacie obdobie až do ďalšej výplaty.
@unbeholfen teraz, ako keby čítam iného človeka 🤔 ja ťa takého nepoznám.
@kalifka akého?
@viktoriakrajnakova ty miléniové dieťa. Kamoš Feri sa narodil na silvestra.
@unbeholfen nerobim vianoce , tesim sa na tri dni volna len pre seba a neprejedam sa a ani nic navyse nekupujem , proste zijem bezny den so svojimi konickami
Tesim sa na vianoce pretože milujem tu atmosféru. Maly uz vníma a tesi sa so mnou. Mame vyzdobeni dom, krásny velky stromcek. Pre každého jeden darček po nim. Príde nas rodinný priateľ, bez ktorého si uz neviem predstaviť vianoce. Spolu doobeda nieco navaríme, dám si domaci vaječný koňak, trubičky a rozprávky. Žiadne prezieranice ani nic take....stretneme aa spolu s rodinou ...toto su pre mna vianoce...a pôjdeme do divadla, hrám v ochotnícke divadle, takze sa stretneme na Štefana tam.
Tesim sa na vianoce pretože milujem tu atmosféru. Maly uz vníma a tesi sa so mnou. Mame vyzdobeni dom, krásny velky stromcek. Pre každého jeden darček po nim. Príde nas rodinný priateľ, bez ktorého si uz neviem predstaviť vianoce. Spolu doobeda nieco navaríme, dám si domaci vaječný koňak, trubičky a rozprávky. Žiadne prezieranice ani nic take....stretneme aa spolu s rodinou ...toto su pre mna vianoce...a pôjdeme do divadla, hrám v ochotnícke divadle, takze sa stretneme na Štefana tam.
@anonym_73e94c ano aj pre mna boli a akonahle zacinaju odchadzat je to uplne o inom. :( velmi mi toto cele chyba uz nikdy nic nebude ako predtym
@unbeholfen nerobim vianoce , tesim sa na tri dni volna len pre seba a neprejedam sa a ani nic navyse nekupujem , proste zijem bezny den so svojimi konickami
@renesance80 vies co prajem si nech je uz jar. normalny den. lebo mi srdce trha za vsetkym co som kedysi mala :(
@anonym_169401 ja som si za svoju prvu prihadu kupilq mikinu a rifle za nekrestanske peniaze. Mladi a blbi sme len raz🤣
@janulka453 musíš všade trepať politiku?
@majlo1234 ja, keď si predstavím koľko peňazí som minula na drahe zbytočnosti je mi zle.Ale potešilo🤣teraz by som to využila inak.
@unbeholfen teším sa tak celkovo, ale vôbec ešte nemám pocit, že za chvíľu sú Vianoce
Už zháňate darčeky? Za chvílu síce niesu, ale už začína tá atmosféra že v TV sú vianočné reklamy, filmy s vianočnou tematikou, v obchodoch sú už Santovské veci a keď skončí mikuláš hneď ho vystriedajú vianočné veci, a už sa často aj spája Santa s vianocama. Girlandy začnú o chvílu vešať po mestách, adventné vence na námestiach chystať. Začína to všetko pekné americké vianočné.
Už zháňate darčeky? Za chvílu síce niesu, ale už začína tá atmosféra že v TV sú vianočné reklamy, filmy s vianočnou tematikou, v obchodoch sú už Santovské veci a keď skončí mikuláš hneď ho vystriedajú vianočné veci, a už sa často aj spája Santa s vianocama. Girlandy začnú o chvílu vešať po mestách, adventné vence na námestiach chystať. Začína to všetko pekné americké vianočné.
@unbeholfen mne fakt malo kto vadí ,ale ľudia čo hovno robia a spoliehajú sa na iných ano
@unbeholfen nie nezhanam, nase Vianoce nie su o daroch. samozrejme, detom radost urobime, ale vedieme ich ku skromnosti, aby v buducnosti boli pokorne a necakali od zivota vsetko zadarmo a bez mihnutia. aby sa nenaucili ze dostavat je prirodzeny proces a aby pochopili ze Vianoce maju uplne iny zmysel a charakter.
@unbeholfen nie nezhanam, nase Vianoce nie su o daroch. samozrejme, detom radost urobime, ale vedieme ich ku skromnosti, aby v buducnosti boli pokorne a necakali od zivota vsetko zadarmo a bez mihnutia. aby sa nenaucili ze dostavat je prirodzeny proces a aby pochopili ze Vianoce maju uplne iny zmysel a charakter.
@balerina2025 no vidíš, a mama bola urazená keď som jej dal príliš lacný darček (nemal som vtedy peniaze) a vravela že by si zaslúžila viac.
@balerina2025 no vidíš, a mama bola urazená keď som jej dal príliš lacný darček (nemal som vtedy peniaze) a vravela že by si zaslúžila viac.
@unbeholfen nemal si VTEDY peniaze ? Ty ale po všetkých fórach vypisuješ, ako keby si ich nemal nikdy.
Ja to mám také že niekedy mám, niekedy nemám. A taký som smoliar že práve keď ich potrebujem vtedy ich nemám.

Prežierať sa nemusíš škodí to tvojmu zdraviu aj peňaženke.
Ani predražené veci kupovať a potešiť tak obchodníkov.
Radšej si začni budovať finančnú rezervu aby sa nestalo že si nemôžeš kúpiť akciovú salámu lebo výplata ešte neprišla.
Počítaj s tým že nás čaká hospodárska kríza a bude už len väčšie zdražovanie.
@anonym_a2c54e že sporiaci účet ako vianočný darček… Ale na druhej strane, ak vieme že bude kríza tak si ešte užime hody kým môžeme lebo potom bude len horšie.