icon

Kto okrem otca vedie nevestu k oltáru?

28. sep 2023

Žienky téma mimo detičiek.. o mesiac ma čaká svadba v kostole. Kto vedie nevestu k oltáru keď nie otec? Nemáme spolu dobrý vzťah a na svadbu pravdepodobne ani nepríde, nemám ani brata..pojde len bratranec s priateľkou a starký ktorý chodí už len s paličkou :(

Strana
z2
petulda333
28. sep 2023

@simca06022011 tak u nas sa slo takto a je to velkom bezne, prva moja mama s mojim svokrom,za nimi svedkovia a potom zenich s mamou. Ked uz tam vsetci stali,tak mna odviedol ocko

sharka174
28. sep 2023

Ja som tiež išla s mojím nastavajucim ..a farar bol aj rád, že sme sa takto rozhodli.. že zvykne byť potom pred oltárom zmätok, že kto kam má ísť..tak už každý bol na svojom mieste

ankare
28. sep 2023

Sama kráčaj, s mamou, so ženíchom,...

evicka530
28. sep 2023

No nás odviedol k oltáru kňaz. Oboch aj s mužom. Na väčšine svadieb v kostole to tak bolo, pokial si teda nedohovorili, ze ich odvedú rodicia

zorkahorka
28. sep 2023

My sme isli s manzelom spolu. Aj s nasim synom. Davno sme tvorili rodinu my traja

palicka
28. sep 2023

S malymi druzickami a druzbami, s detmi z rodiny

olivierko229
28. sep 2023

Mna viedol kamarat, otec dokonca na svadbe bol, ale nechcela som, aby ma viedol.

54tinka54
28. sep 2023

Odvedie ťa ten, koho si určíš ty 🙂 je to tvoja svadba, tvoja voľba. Nie je na to žiaden “predpis.” Mňa viedli obaja rodičia, tak som to chcela 🙂 videla som to u kamošky ktorá sa vydávala skôr a veľmi sa mi to páčilo.

Strana
z2