Poznáte niekoho kto povedal nie pri oltári?
Poznam muza,ktory zrusil tyzden pred svadbou.
Nie to už musí byť človek riadne mimo, svadba sa dá predsa zrušiť aj deň pred, rovno v kostole to je trapas trapasov, keď celá rodina investuje stovky do darčekov, oblečenia, času, prečo sa pýtaš ? Zvažujem dačo také? Ak hej vyries to radšej deň pred
Moja mama zrusila svadbu tyzden pred a teda asi dobre spravila, vraj sa prejavil last minute, ze by to bolo cele zle.
och, nenabrala som odvahu to zrusit 3 dni pred svadbou.... ale povedala som mu aj tak ano..... malo to tak byt, z manzelstva mam 2 skvelych synov ;)
áno, boli sme na takej svadbe. Nevesta povedala nie.
Ja viem o sobotnej svadbe, ktora bola zrušena den predtym v piatok. Vraj ženich nasiel dennik nevesty, kde sa docital, co nechcel. Už je to dávno. Potom si urobil dieta s inou, ktoré mu teraz robí zo života peklo, práva cez to dieta.
Nie, ale môj manžel povedal "Hej" a znelo to ako "Nie" :D doteraz si z toho robí celá rodina srandu :D
@zuzubb007 psychológia má na to vysvetlenie. Dotyčná/dotyčný je pod neskutočným vnútorným tlakom, bojuje sám/sama so sebou, očakávaniami okolia, strachom zo sklamania okolia... Stále si myslí, že má ešte čas a "niečo" sa stane a vyrieši sa to. Až pred oltárom príde uvedomenie minúty tvrdej reality a zistí, že buď👉alebo a je úplne jedno, či je hostina, či bude hanba, trapas, koľko to. stálo. Dotyčný aktér si vydýchne, uľaví sa mu, spadne kameň zo srdca.
Moja iná kamoška váhala ešte keď ju obliekali do šiat, plakala, jej otec mal smútok v očiach tiež-šťastie vlastnej jedinej dcéry si predstavoval ináč. Vlastne ona bola pod tlakom (rodiny, okolia, očakávaní...) dlhú dobu. Ostala tehotná, bola len pol roka s frajerom 🤔 Vychovávaná matkou-bigotnou katolíčkou. Musela sa vydať. Nikdy nebola o tom presvedčená, nedokázala sa však vzoprieť. Dnes? Šťastne rozvedená, s úžasným chlapom viac ako 15 rokov spolu 🤷♀️
Kamarát má ĽH, bol raz hrať na takej svadbe...
Nie, ale máme v rodine kňaza a ten hovoril že raz sa mu to stalo. Pri otázke či je ich rozhodnutie slobodne a umprimne nevesta povedala nie. Tým obrad skončil. Potom mu povedala, že je tehotná a veriace rodiny ich nútili do svadby aj keď nechcela a nevedela čo s tým. Dohovie ako to potom dopadlo 🙈
Svadba sa da zrusit, ale bud nenajde odvahu alebo chce toho druheho absolutne ponizit ..a urobi si Party … storno by mozno stalo viac. Zalezi od okolnosti a co sa stalo. Nezazila, iba z rozpravania
Ja poznám muža, ktorému dokonca 2 nevesty zrušili svadbu pár dní pred svadbou. Úplne zanevrel na ženy. Pritom vyzerá úplne v pohode, ale ktovie, čo bol dôvod.
Poznám viacerých, čo vycúvali aj 1 deň pred svadbou. No nikoho, kto by mal odvahu povedať nie.
Jedna znama vravela, ze u nich v dedine bol raz trapas, lebo zenich sa v piatok pred svadbou nadrbal a zaspal niekde na poli v slame. Prebral sa az v sobotu poobede. Nevesta a obe rodiny ho nevedeli najst, svadba naplanovana. Neviem co mu potom povedali, ale ze svadba bola tyzden neskor... ale to mohlo byt koniec 60.-zac. 70.rokov...
Áno, na svadbe kamaráta. Tiež sa dozvedel niečo, čo malo ostať navždy utajené. Váhal čo urobiť. Nakoniec odišiel spred oltára.
Áno poznám. Ráno o šiestej zavolal muž neveste v deň svadby s tým, že si to rozmyslel a zrušila sa svadba.
Ja som poznala chlapa co jednoducho na vlastnu svadbu neprisiel a v sirsej rodine sa snubenci dohadali asi 3 dni pred svadbou az tak ze ju zrusili a viac sa dokopy nedali
Poznám jednu pani týždeň pred svadbou zistili rodičia nevesty , že ženích už je ženatý a má dieťa. Na svadbou bolo všetko nachystané vybavene. Nevesta bola tehotná. Vtedy to bolo hrozne. Boli to 80-te roky.
Nie, ale takú, čo dva týždne pred svadbou odišla bývať k novému frajerovi ( so snúbencom žila 5 rokov).
U nas v dedine síce ženích povedal ano, ale z kostola potom utiekol a hľadali ho všetci svadobcania. Našli ho az večer.
Otcovho kolegu brat. Ráno ho išli zobudiť ze ved sa žení a on povedal ze sa ženiť nebude. A bolo po svadbe
Mojej spolužiačke starká - už kráčali ku kostolu keď ženích sa otočil a zdrhol hore kopcom z dediny
a na co je to dobre ? Vsetko riesit, dat na seba saty, vsade okolo seba kopec ludi a dotrepat sa k oltaru. Treba to zrusit este predtym. Aspon sa hostia nemusia obtazovat chodit, mozu si spravit iny program a netreba spravit okolo toho trapne halo.
Môj bratranec má kamaráta, taký večný vtipálek, zo srandy povedal "nie", myslel si, že sa všetci zasmejú a bude sa pokračoval ďalej🙈🙉🙊. No prerátal sa, všetci sa síce zasmiali samozrejme, lebo ho poznali okrem oddávajúceho a jeho asistentky, tí okamžite stopli obrad a nepomohlo nič. Tak vraj bola potom normálne svadobná hostina a tí dvaja sa zobrali o dva týždne neskôr 😁 a chlapec to už bral fest vážne
Viem o chalanovi, ktorému v sobotu ráno nevesta zavolala, že rusi svadbu. Jeho otec skolaboval.
Kolegyna zrusila v piatok pred. Rozisli sa hned na to.
Poznám prípad že týždeň pred svadbou 😊 ale aj prípad že svadba síce bola ale ženích to svojej rodine oznámil až deň pred sobášom 🤣 - bol to civilný obrad, mala hostina, on sa ženiť nechcel
Ďakujem a neviete nejaké dôvody? Alebo že či mali akoby neistotu už dlhšie od zásnub? Nie neplánujem to ja takto riešiť
Nie, ale poznám ženu, ktorá týždeň pred svadbou všetko zrušila… keby som mala povedať nie pri oltári, určite k tomu oltáru nejdem a neurobím to pred očami všetkých…