icon

Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?

39zlatusik
11. aug 2021

ahojte potrebovala bi som poradit prosim o tyzden oslavujem 40- tku a neviem ktore saty obliec ktore su krajsie ci tie modre alebo cervene ?

Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?
Strana
z2
39zlatusik
autor
11. aug 2021

@veronika4495 nebudem obsluhovat nato budem mat casnicky bude to honosna oslava

euka210
11. aug 2021

@39zlatusik nie som modny znalec, ale co som pozerala posledne roky lebo aj my sme riesili co na oslavy, prijimania...tak ani jedne. To su dlhe plesove a na oslavu nieco kratsie.
Ale ked bude vo "velkom style" tak potom modre.

tajy
11. aug 2021

@39zlatusik obe vyzeraju lacno a budes v nich ako polonaha - tiez vyzerat lacno, ked uz chces honosnu oslavu, tak ine saty

lucka_ke
11. aug 2021

plne súhlasím s @kepassa nájdi si nejaké ľahučké letné šaty máš tam aj fotky, z tých čo si dala ani jedny (červené sú tak na 60 rokov a modré na svadbu či ples), oslava okrúhlin nie je svadba a máš výhodu, že je leto má byť horúco

stanzi
11. aug 2021

@39zlatusik Bude to honosna oslava? Tak v tom pripade jednoznacne ani jedny 🙂

tajy
11. aug 2021

Kazda mame iny vkus, krasne vecicky sa daju najst na sashe, ja na 40 ak by som robila honosnu oslavu (40 mam a bez oslavy 🙃), nahodim sa do tychto.

39zlatusik
autor
11. aug 2021

@stanzi preco?

stanzi
11. aug 2021

@39zlatusik Pretoze vyzeraju gycovo a lacno 🙂 Menej je viac.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
ela_79
12. aug 2021

@39zlatusik tie modré by možno boli ok na inú príležitosť - svadba,ples, treba vidieť kvalitu a ako sedia na postave.... Na letnej narodeninovej oslave s tými kamienkami budú pôsobiť kolotocarsky. Pre tie cervene neviem či existuje príležitosť kam by sa hodili ...

Strana
z2