icon

Ktoré šaty si mám obliecť na 40tku?

39zlatusik
11. aug 2021

ahojte potrebovala bi som poradit prosim o tyzden oslavujem 40- tku a neviem ktore saty obliec ktore su krajsie ci tie modre alebo cervene ?

Strana
z2
39zlatusik
autor
11. aug 2021

@veronika4495 nebudem obsluhovat nato budem mat casnicky bude to honosna oslava

euka210
11. aug 2021

@39zlatusik nie som modny znalec, ale co som pozerala posledne roky lebo aj my sme riesili co na oslavy, prijimania...tak ani jedne. To su dlhe plesove a na oslavu nieco kratsie.
Ale ked bude vo "velkom style" tak potom modre.

tajy
11. aug 2021

@39zlatusik obe vyzeraju lacno a budes v nich ako polonaha - tiez vyzerat lacno, ked uz chces honosnu oslavu, tak ine saty

lucka_ke
11. aug 2021

plne súhlasím s @kepassa nájdi si nejaké ľahučké letné šaty máš tam aj fotky, z tých čo si dala ani jedny (červené sú tak na 60 rokov a modré na svadbu či ples), oslava okrúhlin nie je svadba a máš výhodu, že je leto má byť horúco

stanzi
11. aug 2021

@39zlatusik Bude to honosna oslava? Tak v tom pripade jednoznacne ani jedny 🙂

tajy
11. aug 2021

Kazda mame iny vkus, krasne vecicky sa daju najst na sashe, ja na 40 ak by som robila honosnu oslavu (40 mam a bez oslavy 🙃), nahodim sa do tychto.

39zlatusik
autor
11. aug 2021

@stanzi preco?

stanzi
11. aug 2021

@39zlatusik Pretoze vyzeraju gycovo a lacno 🙂 Menej je viac.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
ela_79
12. aug 2021

@39zlatusik tie modré by možno boli ok na inú príležitosť - svadba,ples, treba vidieť kvalitu a ako sedia na postave.... Na letnej narodeninovej oslave s tými kamienkami budú pôsobiť kolotocarsky. Pre tie cervene neviem či existuje príležitosť kam by sa hodili ...

Strana
z2