Ktoré svadobné šaty?
Tie s hojnou čipkou sú prekrasne, trbliecu sa celé a aj som si ich vybrala. Lenže tie biele sa mi páčili od začiatku veľmi, napriek tomu som sa rozhodla pre druhé a neviem, či som sa rozhodla správne...
@zorana999 myslím že strihom viac ti pristanú tie celočipkové 🙂
@zorana999 Mne sa viac pacia tie s hladkou suknou. Tie celocipkove prilis "kricia" a uputavaju na seba prilis vela pozornosti. Prekricia tvoju krasu.
Ak z tychto, tak celocipkove. Ale riad sa srdcom. To musi byt wow efekt pre teba, nie pre nas na MK.
Otrasne su oboje.
Celocipkovane ti podľa mňa v prvom rade viac pristanú, sú take že waw, pre mladú babu, pôsobia až bohémsky......tie biele sú tiež pekne, len naozaj také že nič nechcem pokaziť ani extra nimi pútať pozornost, záleží to preferujes
Dobre si vybrala 👍
Akože všetky sú krásne ale tie posledné - čipka, výstrih 🙂 Tie ti idú najviac 🙂
Tiež si myslím, že ani jedny. Skus ešte pozrieť iné salóny.
Myslím že strihom sú lepšie celočipkove,nevadí že sú výrazne veď je to tvoj deň 🙂
Ani jedny strasne su oboje, take modely ako z pred 20 rokov, pozrela by som nieco modernejsie
Z týchto dvoch tie celocipkove
Z týchto 2 celočipkové. Tie druhé Ti pridajú tak 15 rokov
Hladala by som dalej, mas este snad trochu casu ♥
tie druhe mala sestra pred 20 rokmi-to je uz ine retro ... nepacia sa i ani prve ale je to lepsie zlo zko druhe-kazdopadne vyber je na tebe a nazivo to moze byt ine
Tie s hladkou suknou su ako na prve svate prijimanie, tie druhe zas preplacane. Ani jedny tiez za mna.
tie s hladkou suknou na mna posobia lacno a staromodne..
Tie cipkovane maju vsetkeho privela - hlboky vystrih, odhaleny chrbat, trochu zaclonova cipka.. Este keby aspon nemali ten vystrih... Ale strihovo ti sedia.
Najviac by sa mi na tvojej postave pacili saty s jednoduchym vrchom a detailami na sukni a s prestrihom v pase.
Ale najdolezitejsie je, aby sa saty pacili tebe 🙂
a ak sa rozhodnes pre tie s hladkou suknou, tak urcite iny zavoj.
inak tie prve s vystrihom na chrbte su zaujimave 🙂 a zaujimalo by ma v ktorych sa citis tak najviac ze tie by to mohli byt? 🙂
@zorana999 z tychto dvoch sa mi viac pacia tie cipkove.
Ďakujem vám za odpovede! Niekedy som nechápala...najma takým, že tie saty su staromódne 😅 je to skoro najdrahší a najaktuálnejši model a ide až moc "s dobou".
V salónoch som bola niekoľkých...
Tento bol najlepší. Mam postavu hrušky. Fotka veľmi skresľuje..ale vyzerám v oboch šatách veľmi stihlo a krásne. Som aj dosť vysoká. Určite už do iného salónu nepôjdem..
Takze vyberám len medzi tými dvoma 🙂 dam sem ešte dve fotografie tých cipkovanych..
Tie s hladkou sukňou ti podľa mňa moc nepristanu, ten strih kde začína sukňa ťa opticky rozširuje, tie celocipkove ti sedia lepšia len na mňa sú až príliš "prezdobene" ale ak sa ti páčia tak potom tie celocipkove 😊
@zorana999 áno rozhodla si sa správne, určite sú tie celé čipkované oveľa krajšie než tie biele. Vyzeráš v nich lepšie, tie biele ti pridávajú kilá a nie sú pekné podľa mňa vobec, ani ti nesedia tak dobre ako tie čipkované.
tie kvietkove ti podla mna aj strihovo pristanu proste viacej. tie biele by som povedala, ze tvojej postave moc nelichotia. ja by som si vybrala tie cipkove
tiež som za tie čipkové, sú krajšie, moderné a viac sa hodia na tvoju postavu.

@zorana999 tie s vystrihom celocipkovane, posobia mladistvejsie. Tie s cipkovym topom su tiez krasne,ale to jevtaka klasika co nic nepokazi.