icon

Ktoré svadobné šaty?

zorana999
1. júl 2022

Tie s hojnou čipkou sú prekrasne, trbliecu sa celé a aj som si ich vybrala. Lenže tie biele sa mi páčili od začiatku veľmi, napriek tomu som sa rozhodla pre druhé a neviem, či som sa rozhodla správne...

buzby
1. júl 2022

Určite tie čipkované,sú krásne, moderné a veľmi ti pristanú.

zorana999
autor
1. júl 2022

@domiklik 🙏🙏🙏 ďakujem moc

acrobaleno
1. júl 2022

Za mňa ani jedny, ale ak si potrebuješ vybrať z týchto dvoch tak tie druhé.

nikasmile
1. júl 2022

@zorana999 na tebe celočipkové určite. Tie druhé nie sú zlé, ale klamlivejsí strih a tenti závoj im nepridáva.

elementissa
1. júl 2022

Joooj, tie s tou hladkou sukňou prosím nie, do nich ozaj nemas postavu, neuraz sa, to nie je nič proti tebe, ale nie, keby si mala 20 rokov a konfekcnu veľkosť XXS-XS, tak by sa o nich dalo uvažovať, ale inak nie, ten vrch sa ti vôbec nehodí na ramená
.. a pôsobia na tebe tak babkovsky. Tie celocipkovane vyzerajú úžasne v katalógu, ak ti k nim pribalia aj postavu, tak budeš absolútna bomba spica. Zozadu na tebe vyzerajú veľmi pekne aj na živo, ale spredu to tiež nie je až také terno. Ale ak sú vo výbere len tieto dvoje, tak tie celocipkovane vyhrávajú na plnej čiare

csillagvirag
1. júl 2022

Čipkovane su krásne

zorana999
autor
1. júl 2022

@elementissa ďakujem pekne za názor. Postavu xxs - xs mi nikto za mesiac nepribali..som pol roka po pôrode a nebolo čas sa samej sebe venovať - lietalo sa s bábätkom po doktoroch. V tých bielych pôsobím chudsie ako v tých čipkovych avšak tie fotky skresluju...

zorana999
autor
1. júl 2022

dakujem vám pekne baby, kľudne ak môžete vyjadrujte svoje názory ďalej 🙏 na konci dňa si to nejako vyhodnotím

lentak1223
1. júl 2022

@zorana999 Ja mám radšej jednoduchšie šaty. Tie biele majú peknú sukňu, ale vrch sa mi nepáči, ani ti nepristane. Tak na pohľad si ma viac zaujala v čipke. Ak si vyberieš biele, tak iný závoj🙂A musíš byť spokojná hlavne ty, keď sa v tých šatách cítiš dobre a ako princezná, tak budeš krásna nevesta v obidvoch🥰

salome123
1. júl 2022

@zorana999 celočipkované 🙂

luciab28
1. júl 2022

@zorana999 tie celocipkove isto

beronsche
1. júl 2022

na tej poslednej fotke uz vyzeras omnoho lepsie v tych bielych satach ako na tej prvej.. 🙂
Ale aj tak mam pocit, ze ta robia vo vrchnej casti tela mohutnejsou. Ale to robia aj cipkovane.. Pristali by ti saty bez vystrihu vpredu - ty si to mozes dovolit, kedze prsia mas 😉, vtedy to vyzera dobre a s odhalenym chrbtom, ako maju cipkovane..
Ozaj a xxs vo svadobnych satach dobre veru nevyzera, tym sa netrap..
A ak je to naozaj medzi tymito dvoma satami, tak cipkovane.

zorana999
autor
Autor odpoveď zmazal
zorana999
autor
1. júl 2022

@beronsche ďakujem pekne 🙏
Opäť sa mi potvrdilo, že tie fotky strašne skresluju...ja mam totižto prsia visiace a o veľkosti slivky 😉 prikladám screenshot z videa, tam je lepšie vidieť, že som v nich naozaj utla. Napriek mojim 89 kg 😉 mam 180 cm..
A ďakujem opäť za podporu 🙏

mamamasama
1. júl 2022

Celočipkové... Určite... Keď budeš upravená, vlasy, make up atd.,tak budeš ako princezná... Negatívne komentáre ai nevšímaj...podľa mňa sú tie šaty nádherné... 🙂

zorana999
autor
1. júl 2022

@mamamasama 🙏🙏🙏🙏🙏 ďakujem nádherne

ivanka12311
1. júl 2022

Ani jedny skús iný typ šiat

maciatkoe
1. júl 2022

Tie cipkovane su podla mna nadherne ako pre princeznu.

zorana999
autor
1. júl 2022

@maciatkoe ďakujem moc

martul
1. júl 2022

@zorana999 tak ja to napíšem tak diplomaticky...hľadaj ešte ďalej, zober mamu kamošky a nech aj kritizujú aj chvália.

sono2
1. júl 2022

Prvé. Druhé nie si v nich široká
Akurát neviem ako by som sa v prvých pohybovala.
To by mi vadilo.

sono2
1. júl 2022

Ináč vidím že sa niekto aj vyjadril, že sú neni ani jedny pekne.
Tiež myslím, že sú ešte inakšie krajšie šaty

elementissa
1. júl 2022

@zorana999 no však jasne, ako som spomenula, nič proti tebe ani tvojej postave. Len nestranný pohľad "zvonku". Nedá sa na každý typ postavy natiahnuť rovnaká vec. V tvojom prípade by som uvažovala nad rukávmi alebo lodickovym výstrihom. Neboj sa, ja 5 rokov po svadbe so skoro 3 ročným dieťaťom tiež nevyzeram už tak, ako keď som bola nevesta. Do šiat si nekúpiš ideálnu postavu. Ale vieš si vybrať šaty, ktoré tvojej aktuálnej forme a veľkosti pristanú, zakryjú nedostatky, zvýraznia to pekne. 🙂 Viem, že máš určite predstavu o tom, čo sa ti páči na obrázku, ale ideálne je obrázok z katalógu konfrontovat s reálnou fotkou samého seba a kriticky zhodnotiť či je to aj na tebe rovnako pekné ako na tej modelke 🙂 možno by ti aj pomohlo, keby si si zaobstarala nejakého svadobného/módneho poradcu, ktorý by ti poradil, čo na tebe bude vyzerať naozaj dobre. Je to tvoj veľký deň, chceš byť predsa očarujúca nevesta, nie nevydarená slahackova torta. A je to aj iné, ísť s certifikovaným poradcom, čo má kritické oko a vkus ako s kamoškou, čo si ťa hlavne nechce pohnevať, tak na všetko ti povie, že "kraaaasne"... Ja som kedysi mala super prax v česaní a dostala som sa všelijako ústnym podaním na viaceré svadobné prípravy, česať nevesty. A teda, niektoré tie šaty, čistá hrôza. Neviem, prečo nikto tým ženám nebol schopný povedať, že to na nich naozaj nevyzerá dobre :( a samozrejme, keď už som tam prišla a mala nevestu očesat, tak jasné, že som jej v svadobný deň nešplechla do tváre, že ale to čo má na sebe jej absolútne deformuje postavu a vyzerá v tom ako tetka na trhu. To nie. Ale práve preto, by si mali nevesty zaobstarať niekoho, kto sa do stylingu rozumie a ten niekto by im to mal povedať, keď vyberajú šaty. A pomôcť im vybrať pre ne tie pravé. Lebo teraz sa sama sebe páčiš na fotke, ale budeš sa sama sebe páčiť aj s odstupom času? Po 10, 20, 30 rokoch? Neplesknes si po hlave, že "preboha, to čo som mala na sebe, že ma nikto nezastavil"? Tie celocipkovane nevyzerajú zle, ale podľa mňa by si našla aj omnoho omnoho krajšie šaty, v ktorých by si bola naozaj očarujúca. Drahý salón a nový model nie je zárukou skvelého vzhľadu a v salóne chcú hlavne predať/požičať, takže na všetko ti povedia, že je to úžasné, hlavne nech beries od nich 🙂 každopádne, aj keď sa rozhodneš pre jedny z týchto dvoch, samej sebe sa v nich asi páčiť budeš a tvoj muž bude isto nadšený (muži sú vždy nadšení, aj keby tie ženy vo vreci prišli). Uži si svoj veľký deň 🙂

tahomi
1. júl 2022

Z tychto ti nelochotia ani jedny, este skus pohladat.

zorana999
autor
1. júl 2022

Ešte tieto dvoje som mala na sebe a pripadajú do úvahy. Podotýkam opäť..mam 180 cm..malo ktoré šaty sú mi dobré vôbec na DĹŽKU..

e3v3a3
1. júl 2022

@zorana999 mne sa páčia tie celocipkove. Je to tvoj deň, nikdy sa nikto nebude páčiť všetkým. Hlavne aby si bola ty spokojná. Prajem vám veľa šťastia, určite budeš krásna nevesta nech sa rozhodneš akokoľvek.

panizima
1. júl 2022

@zorana999 prve

ernesternst
1. júl 2022

@zorana999 jednoznacne cipka!

barbie1981
1. júl 2022

Z týchto všetkých určite tie čipkované, ale ak máš ešte možnosť a čas skúsila by som aj iné strihy, tie 4 sa mu zdajú strihovo úplne rovnake

marca12
1. júl 2022

Podla mna ti viac pristanu celocipkovane v tych deuhych vyzeras ako teta.