icon

Ktoré svadobné šaty?

zorana999
1. júl 2022

Tie s hojnou čipkou sú prekrasne, trbliecu sa celé a aj som si ich vybrala. Lenže tie biele sa mi páčili od začiatku veľmi, napriek tomu som sa rozhodla pre druhé a neviem, či som sa rozhodla správne...

Strana
z4
iwet25
2. júl 2022

@andreatytler podľa mňa krásne veľké prsia s tým hlbokým v výstrihom pôsobia dosť vulgárne. Viac sa to hodí k tým babám co nemajú velke prsia.

iwet25
2. júl 2022

@zorana999 tie celo čipkované sú super podľa mňa.

nttnnt
2. júl 2022

celocipkovane bez debaty..v hentych si jak taka teta sorry....

macikovaiveta
2. júl 2022

@zorana999 čipkové

elementissa
2. júl 2022

A naozaj si neskúšala niečo bez Vckoveho výstrihu? Lodickovy alebo rovný či rukávy? Rukávy na priesvitnom tyle a rovný výstrih a šaty nie seknute do pásu ale rozširujúce sa až od kostrce napríklad? To všetko ti spraví oveľa krajší trup. Jasné, že v tom srdieckovom napasovanom korzete si vyzerala hrozne, to si nemôžem ani ja obliecť lebo mám prsny sval tak dosikma až k pazuche (a nie je to tukom, lebo som ho taký mala aj keď som mala 50kg na 172cm, aj keď som ako 70kilova rodila) a to teda keď som si dala srdiečko, tak tiež som v ňom vyzerala ako najväčšia oblina. srdiečko sa hodí iba ženám, čo majú úplne plochu hruď a ruky ako paličky, keď zložia ruky k telu, tak vedľa pazuchy musia mať úplne rovnú časť, vrch prsneho svalu musí byť úplne neviditeľný. Ale tie 4 ostatné čo si mám ukázala sú identické, len majú inak čipku. A ďalšia vec, neskúšala si radšej spagetove ramienka, keď už silou mocou musia byť odkryté ramená?
@andreatytler dobrý vkus, aj by som radila podobné autorke, plus nejaké modely s rukávmi. ale hlavne, nech to nie je seknute v páse to rozširuje každú

zorana999
autor
2. júl 2022

@elementissa šaty sú preto vždy do pasu seknute lebo som dosť vysoká..preto sa to tak dvihne. Prikladám ešte šaty, ktore som mala...
Lodickovy výstrih ani dlhý rukáv som nechcela. Svadbu mam na začiatku augusta, mam male bábätko, nechcem byť do dvoch hodin celá spotená...
Spagetove ramienka - na také niečo som moc mohutná...

zorana999
autor
2. júl 2022
nika0204
2. júl 2022

@zorana999 prosim ta to v akom saline si bola..pretoze ty mi vobec neprides ze mas zlu postavu ale tie saty su prestrasne…jak z aliexpresu..tie cipkovane ti sedia ostatne su hrozne a vobec ne kvoli tvojej postave(ktoru mas dobru)

zorana999
autor
2. júl 2022

@nika0204 ďakujem za názor.
V ospevovanych salónoch....ospevovanych
..

nika0204
2. júl 2022

@zorana999 tie cipkovane su super tie by som vzala🙂 tiez som mala podobne..🙂 a mam postavu tiez hruska

andreatytler
2. júl 2022

@iwet25 Ide o to ze to Vecko vyzaduje dekolt, take to udolie medzi prsiami (ako na prvej fotke) a to male prsia nikdy neurobia. Pri malych prsiach ten hlboky vystrih akurat pritahuje pozornost na plochu hrud a to podla mna posobi nezensky. Ja mam male prsia a V vystrih mi vobec nepasuje.

Strana
z4