Kúpili ste darček ešte nenarodenému dieťaťu?
bude to asi otazka storocia ale musim.kupili ste pod stromcek darcek este nenarodenemu dietatu?myslim pocas tehotenstva.normalne pod stromcek zabaleny.a taktiez mu kupovali vasi rodicia,rodina?
Nenarodenému darček?
Véd tu ani nie je, o rok ho môže zasypat..
Ja som porodila mŕtvu dcérku.. Stáva sa.. A teda neviem si predstaviť ze po návrate riešim nakúpené darčeky.. Úplne zbytočné fakt..
Nám nič také ani nenapadlo, ale keby to niekto urobil, asi by som sa nad tým nijak nepozastavila, veď to nikomu neubližuje. Každopádne, u vás je iný problém, nie darčeky, takže by som riešila v prvom rade ten.
@thoughtfulweirdo ved preto sa citim takto zle.lebo ja viem,ze problem je inde.vycitam si to cele.moju sebeckost alebo aj naivitu.ale naozaj to takto na zaciatku nevyzeralo.povedal,ze ak nam babo nevyjde,vychovame spolu to moje.proste velmi ten vztah chcel.neviem sa zbavit myslienky,ze sme mali ostat vo vlastnom dome bez neho.
@bessdonna môj sa narodil 18.12 a nič sme mu nekupovali na Vianoce načo veď mal týždeň vôbec tomu nerozumel a nie ešte dieťaťu v bruchu...bože čo sa ľudia zbláznili s darčekmi? Decku v bruchu? Ešte aj kjemcoovi sú ukradnuté...čo budú robiť potom keď sa narodí to dieťa???
nie
@slavomira236 netusim.ale velmi zle sa uz citim.
Teda som riadne prekvapená že taká blbosť napadla práve chlapovi. 😂 Ale nakoniec celkom milé od neho že sa tým tak zaoberá 🤭...veď vieme akí vedia byť muži bez záujmu.😏 Ale ak by s tým prišla žena, tak poviem že jej šibe. 😂💁
@evaachesa on sa velmi tesi na babo.velmi to chce,robi si starosti,vsetko riesi.ja uz rozmyslam ci ho proti mne nehuckaju vetami typu:a kupila len prvemu decku?fakt?malej nic?nic ste jej pod stromcek nedavali?dufam ze aj malu bude mat tak rada ako to prve....a on sa nad tym zamysli a ohen na streche.lebo ja uz neverim,ze toto ma z vlastnej hlavy.
Ihm a naco? Urcite jedno velké NIE. Mam najmlahdsie dieta (po)vuianocne (nar. 27.12.) a nich pod stromcekom nemala. Naco je to dobre? A co akoze by to mal byt za darcek?
Urcite by som to nerobila🙈
Určite nie, riadim sa kým sa dieťa nenarodi a všetko bez komplikácií prejde až vtedy môžem oslavovať, zažila som resuscitovat v pôrodnici bábätko keď som mala po pôrode, tiež sa chválila co nakúpila už rok dopredu