icon

Kúpili ste darček ešte nenarodenému dieťaťu?

bessdonna
25. dec 2022

bude to asi otazka storocia ale musim.kupili ste pod stromcek darcek este nenarodenemu dietatu?myslim pocas tehotenstva.normalne pod stromcek zabaleny.a taktiez mu kupovali vasi rodicia,rodina?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bessdonna
autor
25. dec 2022

@annalena aj ja som toho nazoru.cakala som to ked som uvidela u jeho rodiny kopu darcekov pod stromom pre babo.fu az na vracanie mi je tak zle mi prislo.

mk22
25. dec 2022

Nenarodenému darček?
Véd tu ani nie je, o rok ho môže zasypat..
Ja som porodila mŕtvu dcérku.. Stáva sa.. A teda neviem si predstaviť ze po návrate riešim nakúpené darčeky.. Úplne zbytočné fakt..

nikaeli
25. dec 2022

@bessdonna drobec je januárový, kúpili sme mu k Vianociam mojkáčika, ktorého som brala aj do pôrodnice a dodnes s ním spí (už bude mať 5)

thoughtfulweirdo
25. dec 2022

Nám nič také ani nenapadlo, ale keby to niekto urobil, asi by som sa nad tým nijak nepozastavila, veď to nikomu neubližuje. Každopádne, u vás je iný problém, nie darčeky, takže by som riešila v prvom rade ten.

bessdonna
autor
25. dec 2022

@mamula20 dakujem zlato.bojim sa moc😭

bessdonna
autor
25. dec 2022

@thoughtfulweirdo ved preto sa citim takto zle.lebo ja viem,ze problem je inde.vycitam si to cele.moju sebeckost alebo aj naivitu.ale naozaj to takto na zaciatku nevyzeralo.povedal,ze ak nam babo nevyjde,vychovame spolu to moje.proste velmi ten vztah chcel.neviem sa zbavit myslienky,ze sme mali ostat vo vlastnom dome bez neho.

mogaa
25. dec 2022

@bessdonna darček nenarodenému dieťaťu? mne to príde riadne uletené....darčeky sa kupujú pre radosť toho koho obdaruješ.....pár-mesačné dieťa sa teší aspom šuštiacemu trblietavému papieru v ktorom je darček🙂ale dieťa v bruchu?

bessdonna
autor
25. dec 2022

@mk22 je mi to velmi luto.aj ja sa toho bojim a bala som sa aj pri prvom porode.mamine zomrelo babo po 3dnoch.dodnes sa s tym nevyrovnala.

mk22
25. dec 2022

@bessdonna dejú sa aj také veci, je to veľmi smutné..
Preto mne príde uplne cez.. Kupovať dopredu.. Už od zzac tehotenstva a teda darčeky pod stromčeku už úplne..

slavomira236
25. dec 2022

@bessdonna môj sa narodil 18.12 a nič sme mu nekupovali na Vianoce načo veď mal týždeň vôbec tomu nerozumel a nie ešte dieťaťu v bruchu...bože čo sa ľudia zbláznili s darčekmi? Decku v bruchu? Ešte aj kjemcoovi sú ukradnuté...čo budú robiť potom keď sa narodí to dieťa???

ivangeline
25. dec 2022

nie

bessdonna
autor
25. dec 2022

@slavomira236 netusim.ale velmi zle sa uz citim.

evaachesa
25. dec 2022

Teda som riadne prekvapená že taká blbosť napadla práve chlapovi. 😂 Ale nakoniec celkom milé od neho že sa tým tak zaoberá 🤭...veď vieme akí vedia byť muži bez záujmu.😏 Ale ak by s tým prišla žena, tak poviem že jej šibe. 😂💁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bessdonna
autor
25. dec 2022

@evaachesa on sa velmi tesi na babo.velmi to chce,robi si starosti,vsetko riesi.ja uz rozmyslam ci ho proti mne nehuckaju vetami typu:a kupila len prvemu decku?fakt?malej nic?nic ste jej pod stromcek nedavali?dufam ze aj malu bude mat tak rada ako to prve....a on sa nad tym zamysli a ohen na streche.lebo ja uz neverim,ze toto ma z vlastnej hlavy.

yanni
25. dec 2022

Ihm a naco? Urcite jedno velké NIE. Mam najmlahdsie dieta (po)vuianocne (nar. 27.12.) a nich pod stromcekom nemala. Naco je to dobre? A co akoze by to mal byt za darcek?

17alexis
25. dec 2022

@bessdonna a pred tehotenstvom sa ako spraval? Teraz je uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom, ale velmi lutujem tvoje prve uz teraz. :( Takto pred rokom sme cakali vytuzenu dcerku z IVF a ani by mi nenapadlo jej nieco kupovat. Tento rok uz dostala, ma skoro 5 mesiacov.

yanni
25. dec 2022

@bamboa hihi ja mam narodky 27.januara a dcera sa mi narodila 27.decembra. Termin som mala 04.januara. Tiez nich nemala pod stromcekom. Naco.

yanni
25. dec 2022

@annalena moja dcera sa tiez narodila 27.12. Do nemocnice sme isli 27.12. skoro rano. Mali sme este pokojne sviatky.

yanni
25. dec 2022

@17alexis Moja starsia dcera mala na jej prve Vianoce tiez 5 mesiacov, dostala malickosti a vies ako jej to bolo jedno?

17alexis
25. dec 2022

@yanni ved aj nasej je to jedno, no dostala od rodiny potrebne veci - od krstnych podlozku na hranie, od jednej babky peniaze - kupili sme fusak a od druhej overal a od nas ako rodicov hracku. Netreba nic prehanat.

evaachesa
25. dec 2022

@bessdonna inak tiež mi to skôr príde že dostal rozumy od nejakej premotivovanej ženy. 😂 A prvé dieťa nie je jeho?

hennyinnsbruck
25. dec 2022

Urcite by som to nerobila🙈

zuzulka558
25. dec 2022

Určite nie, riadim sa kým sa dieťa nenarodi a všetko bez komplikácií prejde až vtedy môžem oslavovať, zažila som resuscitovat v pôrodnici bábätko keď som mala po pôrode, tiež sa chválila co nakúpila už rok dopredu

bessdonna
autor
25. dec 2022

@yanni ze hrkalka alebo tak.slak ma trafi

bessdonna
autor
25. dec 2022

@evaachesa nie veru

yoxinka
25. dec 2022

@bessdonna
Tak tvoj problém nie je darček pod stromom pre nenarodené bábo, ale žiarlivosť tvojho muža. To je inak nevyrovnaný jedinec, keď ti vyčíta, že si staršiemu dieťaťu kúpila darček a nenarodenému (aj keď iba to je jeho) nie 🤦‍♀️.

yoxinka
25. dec 2022

@evaachesa
Celé je to o tom, že chlap žiarli na autorkino dieťa z prvého vzťahu. Nič milé na tom nie je 🙁. Treba čítať celú diskusiu pre pochopenie kontextu.

hendikep
25. dec 2022

@bessdonna ja ani teraz trojmesacnemu, naco? ved netusi o co ide..