icon

Kvety na Valentína

Včera o 02:33

Manžel kúpil na Valentína tie kvety z Kauflandu. Neviem ja niesom povrchna ale bolo cítiť že je to nasilu len aby niečo bolo. Kúpil tulipany kde nechal ešte aj cenovku. Potom som sa ho opýtala či by to takto urobil aj svojej šéfke (rečnícka otázka) že niekedy si nevážime viac toho koho máme vedľa seba. Samozrejme potom na druhý deň išiel do kvetinárstva a kúpil normálnu kyticu. Neviem ale mňa sa ta kytica s tulipánmi za 5€ dotkla hrozne bolo cítiť že “daj mi pokoj” a tu máš.

Strana
z3
anonym_777efd
Včera o 14:47

@anonym_autor Ty
si teda riadna pizda! Byť tvoj muž tak ti v zivote nekúpim nič! Kto si neváži málo, nezaslúži si viac..!

anonym_777efd
Včera o 14:50

@anonym_autor Ja naopak milujem tulipany z nákupných a kupujem si často fo vázy aj sama. Ja som zakázala už dávno mužovi kupovať zbytočne tie drahé kvety, ktoré po týždni s ťažkým srdcom musím vyhodiť. A on sám zhodnotil,že radšej mi tých 50ur by dal ako vyhadzovať do luftu takto...neuznávam kytice.

victory7897
Včera o 14:56

Prečo ? Tá prvá nevyzerala tak dobre na foto na insta? Bože podaktoré fakt ako 😒

ejanjelik
Včera o 14:59

Dostala som tulipány z lidl, ešte som si sama vybrala farbu. Sú krasne. Myslím,ze mate problém inde ako kvety z kauflandu.

anonym_2bf48a
Včera o 17:02

@anonym_autor Láska nie je o tom, aby muž na tvoje somariny vyhadzoval peniaze..buď sa uspokoj s tým, čo máš alebo hľadaj inde. Si dosť povrchná, materialisticky založená a nevďačná. Ja som skromný a praktický typ ženy a nikdy by mi nenapadlo nevazit si drobnosti, pričom ja od muža ani nič materiálne ( darčeky ) nepýtam, ani kvety a som šťastná žena. Stačí mi, že mám svojho muža, ktorý somnou trávi čas, venuje sa mi a to je pre mňa to najdôležitejšie.

earlgrey
Včera o 18:04

A už sa autorka vyjadrila k niektorým komentom? alebo čo ona kúpila mužovi? Nechce sa mi prechádzať celou diskusiou

kikazoe
Včera o 20:47

aj ja som dostala z Kauflandu a tiež s cenovkou ( nedá sa dať dole).... a dokonca mačaciu trávu iba za 2.99 € :D

anonym_e678e1
Včera o 20:56

Mňa by tie tulipány viac potešili. Ruže nemusím. Mám rada tulipány, alebo potom také lúčne kvety. Tak u nás doma, manžel vie, že ruže nekupovať 😉🙂

tomiholjubavi
Včera o 21:00

A ja budem teraz za čudáčku, ale mne by tiež vadil odfláknutý darček na silu, len aby bolo. Autorke podľa mňa vôbec nejde o kyticu z Lidla, ale o to, že sa jej muž nesnažil.

Raz sa mi stalo s bývalým mužom podobné. Na Vianoce r. 2021 som mu kúpila krásny drahý kabát. Objednávala som ho z Talianska a čakala naň dva týždne. K tomu dostal nejakú PC hru a pár drobností.
Po jedle ideme ku stromčeku a tam nič, len ten môj balíček. Srdce mi stislo, ale ešte som sa utešovala, že isto má nejaký wellness voucher alebo letenky v počítači.
A on nič... vyskúšal si kabát, zostal taký zháčený a že nič pre mňa nemá. Zabudol, že sú Vianoce.

Zabudol... v meste vyzdobenom ako Viedeň uz od októbra... kde Mariah Carey terorizuje v supermarketoch odkedy spadne prvý jesenný list... a on zabudol. Pobral sa teda narýchlo do mesta, že niečo kúpi. A vrátil sa asi o pol hodinu so šampónom, vložkami, panvicou a utierkami kaufland. Šampón bol ten lacný kamilkový, čo predávajú v litrových flašiach.

Mala som 34 rokov a tak som plakala až som soplové bubliny robila. Budúci rok sme sa rozviedli. Nie kvôli tomu, ale bol to druh poníženia, ktorý zavážil. A nikdy som nebola materialista. Dokonca svadobnú kyticu som mala z tržnice za 15 e, lebo pýtať si za orgován 100 e len preto lebo padlo slovo svadba, to je zločin proti peňaženke.

Ženy ti tu naložili, ale ja ti rozumiem.

Strana
z3