icon

Kvety na Valentína

17. feb 2026

Manžel kúpil na Valentína tie kvety z Kauflandu. Neviem ja niesom povrchna ale bolo cítiť že je to nasilu len aby niečo bolo. Kúpil tulipany kde nechal ešte aj cenovku. Potom som sa ho opýtala či by to takto urobil aj svojej šéfke (rečnícka otázka) že niekedy si nevážime viac toho koho máme vedľa seba. Samozrejme potom na druhý deň išiel do kvetinárstva a kúpil normálnu kyticu. Neviem ale mňa sa ta kytica s tulipánmi za 5€ dotkla hrozne bolo cítiť že “daj mi pokoj” a tu máš.

Strana
z3
anonym_777efd
17. feb 2026

@anonym_autor Ty
si teda riadna pizda! Byť tvoj muž tak ti v zivote nekúpim nič! Kto si neváži málo, nezaslúži si viac..!

anonym_777efd
17. feb 2026

@anonym_autor Ja naopak milujem tulipany z nákupných a kupujem si často fo vázy aj sama. Ja som zakázala už dávno mužovi kupovať zbytočne tie drahé kvety, ktoré po týždni s ťažkým srdcom musím vyhodiť. A on sám zhodnotil,že radšej mi tých 50ur by dal ako vyhadzovať do luftu takto...neuznávam kytice.

victory7897
17. feb 2026

Prečo ? Tá prvá nevyzerala tak dobre na foto na insta? Bože podaktoré fakt ako 😒

ejanjelik
17. feb 2026

Dostala som tulipány z lidl, ešte som si sama vybrala farbu. Sú krasne. Myslím,ze mate problém inde ako kvety z kauflandu.

anonym_2bf48a
17. feb 2026

@anonym_autor Láska nie je o tom, aby muž na tvoje somariny vyhadzoval peniaze..buď sa uspokoj s tým, čo máš alebo hľadaj inde. Si dosť povrchná, materialisticky založená a nevďačná. Ja som skromný a praktický typ ženy a nikdy by mi nenapadlo nevazit si drobnosti, pričom ja od muža ani nič materiálne ( darčeky ) nepýtam, ani kvety a som šťastná žena. Stačí mi, že mám svojho muža, ktorý somnou trávi čas, venuje sa mi a to je pre mňa to najdôležitejšie.

earlgrey
17. feb 2026

A už sa autorka vyjadrila k niektorým komentom? alebo čo ona kúpila mužovi? Nechce sa mi prechádzať celou diskusiou

kikazoe
17. feb 2026

aj ja som dostala z Kauflandu a tiež s cenovkou ( nedá sa dať dole).... a dokonca mačaciu trávu iba za 2.99 € :D

anonym_e678e1
17. feb 2026

Mňa by tie tulipány viac potešili. Ruže nemusím. Mám rada tulipány, alebo potom také lúčne kvety. Tak u nás doma, manžel vie, že ruže nekupovať 😉🙂

tomiholjubavi
17. feb 2026

A ja budem teraz za čudáčku, ale mne by tiež vadil odfláknutý darček na silu, len aby bolo. Autorke podľa mňa vôbec nejde o kyticu z Lidla, ale o to, že sa jej muž nesnažil.

Raz sa mi stalo s bývalým mužom podobné. Na Vianoce r. 2021 som mu kúpila krásny drahý kabát. Objednávala som ho z Talianska a čakala naň dva týždne. K tomu dostal nejakú PC hru a pár drobností.
Po jedle ideme ku stromčeku a tam nič, len ten môj balíček. Srdce mi stislo, ale ešte som sa utešovala, že isto má nejaký wellness voucher alebo letenky v počítači.
A on nič... vyskúšal si kabát, zostal taký zháčený a že nič pre mňa nemá. Zabudol, že sú Vianoce.

Zabudol... v meste vyzdobenom ako Viedeň uz od októbra... kde Mariah Carey terorizuje v supermarketoch odkedy spadne prvý jesenný list... a on zabudol. Pobral sa teda narýchlo do mesta, že niečo kúpi. A vrátil sa asi o pol hodinu so šampónom, vložkami, panvicou a utierkami kaufland. Šampón bol ten lacný kamilkový, čo predávajú v litrových flašiach.

Mala som 34 rokov a tak som plakala až som soplové bubliny robila. Budúci rok sme sa rozviedli. Nie kvôli tomu, ale bol to druh poníženia, ktorý zavážil. A nikdy som nebola materialista. Dokonca svadobnú kyticu som mala z tržnice za 15 e, lebo pýtať si za orgován 100 e len preto lebo padlo slovo svadba, to je zločin proti peňaženke.

Ženy ti tu naložili, ale ja ti rozumiem.

nlk
18. feb 2026
@tomiholjubavi

A ja budem teraz za čudáčku, ale mne by tiež vadil odfláknutý darček na silu, len aby bolo. Autorke podľa mňa vôbec nejde o kyticu z Lidla, ale o to, že sa jej muž nesnažil.

Raz sa mi stalo s bývalým mužom podobné. Na Vianoce r. 2021 som mu kúpila krásny drahý kabát. Objednávala som ho z Talianska a čakala naň dva týždne. K tomu dostal nejakú PC hru a pár drobností.
Po jedle ideme ku stromčeku a tam nič, len ten môj balíček. Srdce mi stislo, ale ešte som sa utešovala, že isto má nejaký wellness voucher alebo letenky v počítači.
A on nič... vyskúšal si kabát, zostal taký zháčený a že nič pre mňa nemá. Zabudol, že sú Vianoce.

Zabudol... v meste vyzdobenom ako Viedeň uz od októbra... kde Mariah Carey terorizuje v supermarketoch odkedy spadne prvý jesenný list... a on zabudol. Pobral sa teda narýchlo do mesta, že niečo kúpi. A vrátil sa asi o pol hodinu so šampónom, vložkami, panvicou a utierkami kaufland. Šampón bol ten lacný kamilkový, čo predávajú v litrových flašiach.

Mala som 34 rokov a tak som plakala až som soplové bubliny robila. Budúci rok sme sa rozviedli. Nie kvôli tomu, ale bol to druh poníženia, ktorý zavážil. A nikdy som nebola materialista. Dokonca svadobnú kyticu som mala z tržnice za 15 e, lebo pýtať si za orgován 100 e len preto lebo padlo slovo svadba, to je zločin proti peňaženke.

@tomiholjubavi vážne toto porovnávaš?

belllinka
18. feb 2026

Divné je, ze sa autorka nepochvalila, co kupila ona jemu. Predpokladam, ze nic, ale jeho zvozila

tomiholjubavi
18. feb 2026
@nlk

@tomiholjubavi vážne toto porovnávaš?

@nlk Áno, úplne vážne. Lebo nejde o dar. Ide o gesto. Keď sa tešíš na personalizovaný, romantický darček, kvet z pumpy aleno Lidla (este aj s cenovkou) ťa sklame. Sú ľudia, ktorých jazykom lásky je dávanie a dostávanie darčekov. A je to rovnako krásny jazyk ako tie ostatné.

Môj manžel je taký. Dáva premyslené darčeky zo srdca. Nebývajú drahé... ale nedá sa to ani porovnať s tým pocitom, keď ti chlap kúpi niečo, len aby sa nepovedalo. Už nikdy by som nemenila za menej. 🎁

tomiholjubavi
18. feb 2026

Mojim jazykom lásky je tiež dávanie darčekov. 🩷

anonym_40c012
18. feb 2026

Mojím jazykom lásky je tiež dávanie a prijímanie darčekov, ale mne stačia aj maličkosti a vždy sa poteším aj kvetom z Lídla, Kauflandu.., netreba hľadieť na cenu.

blackcat8885
18. feb 2026

Ja chcem iba kvety v kvetináči. Ale keby náhodou kúpil kyticu z Kauflandu apod vôbec by to nevadilo nemusel kúpi nič bolp by to lepšie? Mne muž kúpil bezlepkové keksy lebo vie že to ma poteší (sladkosti celkovo)

marca12
18. feb 2026

@anonym_autor Mna taka kytica vzdy potesi. Si nevdacna. Nieze by si bola rada,ze spomenul,ale ohrnas nos nad hodnotou kytice.

anonym_40ed6c
18. feb 2026

Ja som od terajšieho nedostala na žiadneho Valentína nič a to máme spolu deti 🤣🤣🤣od bývalých vždy minimálne kyticu ruží a to nemusel byť ani Valentín

nlk
19. feb 2026
@tomiholjubavi

@nlk Áno, úplne vážne. Lebo nejde o dar. Ide o gesto. Keď sa tešíš na personalizovaný, romantický darček, kvet z pumpy aleno Lidla (este aj s cenovkou) ťa sklame. Sú ľudia, ktorých jazykom lásky je dávanie a dostávanie darčekov. A je to rovnako krásny jazyk ako tie ostatné.

Môj manžel je taký. Dáva premyslené darčeky zo srdca. Nebývajú drahé... ale nedá sa to ani porovnať s tým pocitom, keď ti chlap kúpi niečo, len aby sa nepovedalo. Už nikdy by som nemenila za menej. 🎁

@tomiholjubavi lenže ty porovnávaš dve úplne rozdielne situácie. Na teba chlap zabudol, dokonca na Vianoce a autorke bolo málo to, čo dostala a to na Valentína, ktorého dosť ľudí, ktorých poznám ignoruje úplne, keďže to nie je nejaký náš tradičný sviatok. Na ňu si muž spomenul, len teda jej nestačilo. A to že vy máte za jazyk lásky darčekovanie, predsa neznamená, že to tak majú automaticky všetci. Ja napríklad vôbec nie som na darčeky, cením si na ľuďoch úplne iné veci a gestá. A tiež by ma zaujímalo, čo také prevratné dala ona jemu. Ale keďže sa nebola za niekoľko dní k tomu schopná vyjadriť, tipujem, že len to držkovanie.

anonym_20bdda
19. feb 2026

No a mojmu muzovi az dnes pride darcek a este si ho musi prebrat sam a aj sam zaplatit,ze aka romantika,ze??Ale aspon si sam vybral,to co prave potreboval.Prakticke,romanticko-neromanticke,ale k spokojnosti oboch.A tak to ma byt.
Autorka,ty si co dala tomu svojmu,co???

tomiholjubavi
19. feb 2026
@nlk

@tomiholjubavi lenže ty porovnávaš dve úplne rozdielne situácie. Na teba chlap zabudol, dokonca na Vianoce a autorke bolo málo to, čo dostala a to na Valentína, ktorého dosť ľudí, ktorých poznám ignoruje úplne, keďže to nie je nejaký náš tradičný sviatok. Na ňu si muž spomenul, len teda jej nestačilo. A to že vy máte za jazyk lásky darčekovanie, predsa neznamená, že to tak majú automaticky všetci. Ja napríklad vôbec nie som na darčeky, cením si na ľuďoch úplne iné veci a gestá. A tiež by ma zaujímalo, čo také prevratné dala ona jemu. Ale keďže sa nebola za niekoľko dní k tomu schopná vyjadriť, tipujem, že len to držkovanie.

@nlk na mňa ex nezabudol. Jednoducho sa na mňa vysr.l... 😅 Na Vianove sa nedá zabudnúť, lebo sú všade. Nie ako narodeniny, že si musis pamatat dátum. Proste to odkladal, odkladal...až nebol čas. A musel kúpiť to, čo mali v jedinom otvorenom obchode na okolí.

Ja viem, že nie všetci maju jazyk lásky darčeky. Ale mnohí majú. A nie je to nič povrchné ani na hanbu. Ak je toto jej jazykom lásky nezaslúži si 3 strany odsudzovania. Ani sa jej nečudujem, že neodpísala, nedostalo sa jej pochopenia.

Tie isté kvety sa dali darovať aj rozbalené, bez cenovky a s pekným vyznaním. Keby jej išlo iba o hodnotu kvetov, nebola by sklamaná, že tú druhú kyticu dostala na silu..zobrala by druhé kvety, odfotila na IG a pokoj v Bosne... 😅

natalka13
19. feb 2026
@tomiholjubavi

@nlk na mňa ex nezabudol. Jednoducho sa na mňa vysr.l... 😅 Na Vianove sa nedá zabudnúť, lebo sú všade. Nie ako narodeniny, že si musis pamatat dátum. Proste to odkladal, odkladal...až nebol čas. A musel kúpiť to, čo mali v jedinom otvorenom obchode na okolí.

Ja viem, že nie všetci maju jazyk lásky darčeky. Ale mnohí majú. A nie je to nič povrchné ani na hanbu. Ak je toto jej jazykom lásky nezaslúži si 3 strany odsudzovania. Ani sa jej nečudujem, že neodpísala, nedostalo sa jej pochopenia.

Tie isté kvety sa dali darovať aj rozbalené, bez cenovky a s pekným vyznaním. Keby jej išlo iba o hodnotu kvetov, nebola by sklamaná, že tú druhú kyticu dostala na silu..zobrala by druhé kvety, odfotila na IG a pokoj v Bosne... 😅

@tomiholjubavi ty sa cudujes ze nedostala pochopenie. No v konecnom dosledku az tak ju asi nemiluje ked "odflakol" Valentina.
Tak nech sa zamysli nad ich vztahom.
Moj muz nekupuje ziadne vianocne darceky,
Ani rezane kvety-tie ma zakazane.
Dolezitejsi je vztah, starostlivost....nie cena kvetov. To ona nechape, ale asi ani nemoze.

tomiholjubavi
19. feb 2026

@natalka13 my sme si toho roku s mužom na vianoce dali sveter a za celý vianočný rozpočet sme kúpili dcérke kvalitnú autosedačku.

Keď jej muž vie, že jej na takých veciach zalezi a aj tak to odflákol, o to ma vacsi dovod byt smutna.

motylik2559
20. feb 2026

@anonym_autor Nahodou tulipany su krasne kvety😍🌷 a bolo by mi u riti z akeho retazca. A to,ze zabudol dat cenovku dole nemusel byt zamer, ale chlapi si take veci niekedy nevsimnu. Ja som dostala kyticu v bezny den z Tesca, ale kraaasnu-kombinacia ruzi s laliami a tiez zabudol dat dole cenovku, lebo bola tak nizsie na tom obale a nevynikala nejak extra. Urcite by som mu to neotlkla o hlavu slovne ako ty. Niektore zeny nedostanu celkom nic a ty sa urazas🤷‍♀️ A konieckoncov pre mna je väcsie gesto, ked mi kvety kupi len tak v bezny den pre potesenie ako aj spravil nez na nejakeho Valentina😂🙄
Tie dalsie kvety co ti kupil z kvetinarstva ta uz neurazili, kedze ich kupil s este väcsou nechutou, kedze si mu tie prve vyhodila na oci?🤷‍♀️

kubkovan
22. feb 2026

@anonym_autor ja (my) som dostala hru na ps5, že si zahráme keď malá bude spinkať a kvietok z kaufu, čo som si vybrala. Nádhera, muž má poznať svoju polovičku a tak isto naopak (dezert tiramismu čo miluje).

anonym_db0b81
23. feb 2026

Ja som manželovi nedala nič (okrem syna ten je narodený na Valentína) a on mi dal vwomanizer že načo kvety tak si užijeme dvaja. 🤣🤣 a ja som chcela kvety 🤣

anonym_72e0fd
25. feb 2026
@tomiholjubavi

@tomiholjubavi ja jej tiez tak trochu rozumiem. A dokonca mam este podobnejsiu vec ako mi mamzel kupil na narodky kyticu kvetou ktore neznasam a on to vie a este k tomu dodal komentar kolko vela ho stali a bla bla.. kupoval ich na poslednu chvilu. Nic ine nemal a zobral co mu prve prislo pod ruky. Tiez som plakala lebo to ze mam narodky vie 364 dni pre tym a za tie dni dostal cele zoznami co by som chcela. A on si proste nenasiel cas.. nieco sa vo mne zlomilo. A nikdy na to nezabudnem. Bolo to pre 3 mesiacmi a dalo mi to ponaucenie ze moji synovia taky nebudu. Budu vediet ako si uctit zenu..

tomiholjubavi
26. feb 2026
@anonym_72e0fd

@tomiholjubavi ja jej tiez tak trochu rozumiem. A dokonca mam este podobnejsiu vec ako mi mamzel kupil na narodky kyticu kvetou ktore neznasam a on to vie a este k tomu dodal komentar kolko vela ho stali a bla bla.. kupoval ich na poslednu chvilu. Nic ine nemal a zobral co mu prve prislo pod ruky. Tiez som plakala lebo to ze mam narodky vie 364 dni pre tym a za tie dni dostal cele zoznami co by som chcela. A on si proste nenasiel cas.. nieco sa vo mne zlomilo. A nikdy na to nezabudnem. Bolo to pre 3 mesiacmi a dalo mi to ponaucenie ze moji synovia taky nebudu. Budu vediet ako si uctit zenu..

@anonym_72e0fd presne tak. Ide o čas minutý na darovanie. Nie o cenu.
Inak ja mám narodeniny pár dní pred Valentínom.
Bývalý mi nekúpil kvety na Valentína ani raz. Vraj mi ešte nezvädla kytica z narodenín. 😅

Inak vedel, že ja mám rada biele kvety rôznych druhov. On mal rád fialové ruže. Hádaj, čo som dostala každý rok? 😅

Strana
z3