icon

Kvety na Valentína

Včera o 02:33

Manžel kúpil na Valentína tie kvety z Kauflandu. Neviem ja niesom povrchna ale bolo cítiť že je to nasilu len aby niečo bolo. Kúpil tulipany kde nechal ešte aj cenovku. Potom som sa ho opýtala či by to takto urobil aj svojej šéfke (rečnícka otázka) že niekedy si nevážime viac toho koho máme vedľa seba. Samozrejme potom na druhý deň išiel do kvetinárstva a kúpil normálnu kyticu. Neviem ale mňa sa ta kytica s tulipánmi za 5€ dotkla hrozne bolo cítiť že “daj mi pokoj” a tu máš.

Strana
z3
anonym_4068f3
Včera o 02:47

A ja som chcela práve tu z lidla, kyticu tulipánov a dostala som ruže z kvetinárstva. No, neviem neviem či mu to zajtra neotrieskam o hlavu a nech nabehne do lidlu 😀😀😀.

anonym_9469fa
Včera o 02:50

Pozri, aspoň si tulipány si dostala. Ja som si vypočula vetu v zmysle "Myslel som, že ty nie si na také sviatky." ?!
Ja som mu darčeky, ako vždy, dala. Ani len do toho Kauflandu už nešiel.

anonym_20bdda
Včera o 03:31

Ja som chcela pre nas nieco,co sme este nemali na valentina,objednala som wellnes aspon sobota,nedela.Muz mi vravi,ze si syn nieco objednal,ze mam to potom prebrat,a dostala som od neho zlatu retiazku so srdieckom,ja jemu zase az na valentina objednala kozennu penazenku aj s gravirovanym textom,ten som mu neukazala,ale penazenku sme objednavali spolu.

barka1
Včera o 03:57

Ženy, a vy nepoznáte svojich mužov? Či nikdy taki neboli, len teraz sa zmenili?
My Valentina neslavime. Darceky si vzajomne dávame minimálne. Keď už, tak vo forme zážitku a spoločneho času. A sme spokojni a bez vycitiek, ze niekto zabudol/ nezáleží mu...

miskajerry
Včera o 04:33

ved tulipány sú krásne, bud vdacna, že na teba myslí

anonym_d57053
Včera o 04:44

@anonym_autor tak nasilu zjavne kúpil kyticu aj za 5€ a ešte viac nasilu bol kúpiť tú drahsiu. Keď riešiš takéto blbosti, nedivím sa, že nasilu ti kupuje

ciama
Včera o 05:05

@anonym_autor presne tak to pride aj mne, ze ta na silu kytica bola prave ta druha, nie ta prva z kauflandu. Aj ja som dostala tulipany z lidla a bola som stastna, lebo tulipany milujem a mne je zase luto, ked muz vyhodi kopu penazi za kyticu, ktora aj tak vydrzi mozno tak tyzden

btus
Včera o 05:12

@anonym_autor a ja nemám rada žiadne kvety, pretože v črepníku sa o to nechcem starať a rezané je veľká uhlíková stopa, nepáči sa mi, že prejdu pol sveta, a má dať peniaze za kvety, ktoré aj tak za 3 dni hodím do koša, tak to radšej čokoládu. Ale my to máme takto už roky rokúce, že žiadne kvety. A navyše, ani neoslavujeme Valentína. My si dávame sladkosti kedykoľvek.

anonym_394d73
Včera o 05:21

Preboha máš 18rokov že fnukas ako pubertiacka ? Inak ty si jemu čo prevratné dala na Valentína?

anonym_1d8581
Včera o 05:32

ja neviem..zeny zdute na valentina, na MDZ, na vyrocie sobasa, a neviem este ake vyrocie. Davas darcek aj na muzsky sviatok? Napr. den otcov?

ivik4
Včera o 05:41

A tej druhej si sa potesila ked Ta bola naozaj nasilu ? 😃
Strasne co riesis. Nebol to tvoj velky sviatok ( len valentin) a ani sa na Teba nevykaslal

anonym_225602
Včera o 05:41

Bože ženy. Mne muž zahlásil, citujem: ,,Čo si mi kúpila na Valentína?” Tak sme sa spoločne zasmiali nad pubertálnym sviatkom a prežili peknú pokojnú sobotu so synom na svahu bez urážania sa na toho druhého.

arianna25
Včera o 05:58

Tu je každý druhý článok o tom, ktorá čo dostala alebo nedostala na Valentína. Jak rozmaznané malé deti.

belllinka
Včera o 06:08

A leby ti nedal nic, tak by si vypisovala, ze sa na teba uplne vysral a ze keby ti sspon tu kyticku z Kauflandu za 5 eur kupil alebo cokoladu za euro, nech vies, ze na teba myslel. 😂 Boze, trapna si

marianarem
Včera o 06:09

@anonym_autor Podla mna to, ci si ta manzel vazi, by sa nemalo posudzovat podla Valentina. Ako sa k tebe sprava zvysnych 364 dni? To je podla mna podstatne. Ak mas pocit, ze celkovo si ta vazi, tak nie je co riesit, ak nie, tak problemom nie je Valentin.

martinkatinka
Včera o 06:15

V case konsolidacie bud rada, ze mysli ekonomicky a zaroven aj, aby kvety boli, lebo zjavne musia byt. Takze vlastne to urobil velmi dobre 👍

simsalabim
Včera o 06:18

Aj ja som dostala kvety z Kauflandu - moje obubene zlte ruze. Tesila som sa, ze si to stale pamata a dokonca k nim Fererro Rocher. Na drahe kytice nie som, kvety vseobecne dlho nevydrzia. Co je zle na kvetoch z Kauflandu?

anonym_b3545d
Včera o 06:24

Staré dobré nemám problém vyrobím si

anonym_1aff11
Včera o 06:30

Ja som tiez dostala kvety z potravin. Minuly rok z kvetinarstva. A teda potesili ma rovnako. Neries odkial boli, ale ze vobec boli. Ze na teba nezabudol. Take prkotiny som riesila, ked som mala mozno 20, ak nie menej.

rachel36a
Včera o 06:34

Ja som dostala dve kytice tulipánov z lidla...milujem ich...mňa zase vôbec nepoteší predražené preklmbimovana kytica z kvetinárstva...mam rada jednoduché nearanzovane kvety...

anonym_e47634
Včera o 06:35

Takže lepšie keď by nekupil žiadnu....

billy_jean
Včera o 06:42

Tak môj muž i kúpil kytičku z Lidla za pár centov a ja som sa tešila ako malé dieťa. On nekupuje kyticke skoro vôbec, čiže pre mňa sa prekonal. Nie je dôležité za koľko, odkiaľ ...

anonym_342a5c
Včera o 06:59

Aj ja som dostala tulipány a bola som nadšená. Sú krásne a nepotrebujem, aby za 5 kvetov z kvetinárstva dal 30 eur a aj tak ich vyhodim, presne ako tie za 5 eur. A to som sa mala asi uraziť, lebo mne môj muž kupuje tie tulipány stále, keď ide na nákup 🤔😁 Aj teraz mám dve kytice, lebo jednu priniesol pred Valentínom 😉

amonet
Včera o 07:06

ja som na narodky dostala od muza tulipany z lidla a od kamosky tulipany z kvetinarstva za ktore dala skoro 50€. tie z kvetinarstva skapali za tri dni. lidlove som vyhodila po viac ako tyzdni.

mimaapeto
Včera o 07:13

ja som dostala tulipány z lidla lebo ja zbožňujem tie ich kytice a hlavne tulipány... ja si nepotrpím na drahej kytici z kvetinárstva kt. po čase vyhodím lebo zhnije ... rovnako ako tie tulipány...

anonym_728c35
Včera o 07:17

Muži sú jednoducho takí. Za to, ze to vôbec kúpil, ma bod.

ivicatolic
Včera o 07:20

@anonym_autor a my sme sa vyhli takým komplikáciám... môj hovorí: my aj oslavujeme nejaký Valentín?...ja : že nie, veď sa milujeme každý deň...a dali sme si pusu 😊♥️

ivik4
Včera o 07:22

Inak ja kvety nemusim ale tie farebne tulipaniky z lidla su nádherné 🥰 milujem

belllinka
Včera o 07:30

A v čom sú vlastne okrem ceny iné tie tulipániky z Lidla a z kvetinárstva?

sense
Včera o 07:31

Jediné čo by mi na Tom vadilo by bola tá zabudnita cenovka... Ale inak robiť drámu preto že to boli tulipány a zo supermarketu a nie kytica z kvetinárstva no neviem ..a teda viac nasilu bola skôr ťa ďalšia kytica...
Ale tradičné večne nespokojné ženy...

Strana
z3