Letná svadba - šaty pre svedkyňu
Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️
@katkami123 jaj. Prepáč
@sono2
No nič, už sa to tu zvrháva 😀 moje sú tie prvé čierne dlhé cipkované. A druhé, ktoré som si chcela kúpiť, ale mi ich vyhovárajú, tie modré. Sama som vysoká, mám 180, také mini u mňa nehrozí. Ale pokorne prijímam verejný linč aj za tú druhú autorku a s mierom odchádzam a asi aj od iných, ktoré si ma tu priradili ku každému extravagantnému kúsku a chcú mi naložiť. 😀
“ S Pánom Bohom,
idem od vás, neublížil som, neublížil som
žiadnemu z vás.” 😀
@jj298 ja som nemyslela vulgarne..to isto nie..ani odhalene..myslela som saty ako pre dospelu zenu, nie dievčatko ..mam rada minimalizmus s prvkami rafinovanosti, zenskosti a zvodnosti..v mojom ponimani sexy neznamena vytrcit prsia ci zadok..to isto nie..z mojho okolia by ani jeden muz nepovedal, ze sa mu tie saty pacia...podla mna si mozes vyberat zo 100 siat, kedze mas postavu ako modelka..ale jasne..je to moj nazor..nemusis ho zdielat🙂
@jj298 no to nesuhlasim ze je to tymi satami..kazdy vidi, ze si stihla baba😉..ved ked sa ti lubia, daj si ich..na svadbe mojej dcery.bol napr.dresscode..ziadne vzory a farby len jemne pastelove..tazsie sa hladali saty. .chlapi iba cierne obleky a biele kosele..fotky su nadherne..za mna rozne vzory a farby dokazu spolocne fotky extremne rozbit..aj to je jeden z dovodov, preco.by som ako svedkyna volila jednofarebne
@jj298
Keby si vážila 100kg, tak mozes mat akékoľvek šaty a vidieť to. Tvoj problém je, ze ty si o sebe nemyslíš, ze si štíhla, aj keď si. Chápem, ze zeny po pôrode sa necítia dobre, najviac sa zaoberajú bábätkom a tak máš pocit, že najlepšie celu postavu schovať. Len niekedy to ešte viac uškodí ako pomôže. Takéto oversize strihy málokomu pristanú a zbytočne rozširujú. Nech ťa manzel cvakne z boku a sama to uvidis.
@lenkakravcova tak ty nemáš moc na výber, asi toľko. Nejde o sukňu, celkovo šaty sú strašne
Tieto šaty mi prídu skôr pre svadobnú mamu ako pre družičky ťažšía farba a vzor skôr pre staršiu pani
@sono2 Ako nemám "moc na výber"? Práveže keby som nemala na výber obliekla by som si prvé, ktoré by som našla. Nakupujem šaty zo zahraničia pre svoj obchod, sama mam vyše 20 šiat na bežné nosenie.. To, že majú dlhý rukáv a dlhú sukňu snáď nemyslíš ako problém. Ci práve toto ti vadí? 😀 Ak áno, no tak áno, niektoré ženy odhalené chodiť nechcú.. Ty si nos co chceš, ale to neznamená, že každá chce byť vycapena ako kus mäsa na obkukávanie kadekým.
@lenkakravcova medzi saty typu "dlhy rukav a dlha sukna" a saty "kus masa na obkukavanie" , ke este milion + jedna moznosti....
A waw, ze "kus masa", to je nazor ako z 19.stor.. zrejme si myslela vulgarne odhalenu zenu, ale aj tu je dost cez ciaru, to takto oznacit..
@lenkakravcova a tričká krátke nosíš? Tielka?
@sono2 áno, doma. 🙂
@beronsche Riešime tvoj šatník, alebo sa iba potrebuješ na niekom vyvŕšiť, lebo nezdiela rovnaký názor ako ty?
@lenkakravcova to urcite nie.. a rozhodne nepovazujem
za nejake vyvrsovanie sa na niekom to, ze sa pozastavim nad vysmesnym oznacenim zeny, ktora sa z akehokolvek dovodu rozhodla odhalit sa, ze je "kus masa"... Dotklo sa ta to, ze povazujem taky nazor za nie celkom ok?
Tie posledne sa mi pacia, taka klasika. Podla mna svedkyna by mala byt skor jednoducho oblecena. Dobre to kontrastuje na fotkach aj nazivo ked stoji vedla vyparadenej nevesty.
@beronsche To sa ma ani nedotklo. Lebo ako niekto to považuje za normálne sa tak promenadovat pred inými, iný ma inú mieru odievania sa a ako to nazvať, intimity? Hranicu intimity. Niekto ukáže inému hocčo, iný si telo viac zahaľuje.
Prišlo mi len blbé, že moj komentár nebol určený všeobecne, ale konkrétne pre označenú pani, a bol reakciou na to, že vraj autorkine šaty sú strašne..takže nechápem veľmi prečo si na to tak reagovala, že si sa chytila práve toho "kusu mäsa". To potom vyzerá ako keby si mala nejaké výčitky svedomia v podvedomí, a tak ťa to vytočilo. I ak nerozumiem tej reakcií.
@lenkakravcova ale prosim ta... Hranica intimity je jedna vec, oznacit zenu, ktora sa oblecie vyzyvavo, za kus masa je zas nieco ine... A mimochodom, nie, vyzyvave oblecenie nenosim, len mi vadia take reci...
A neviem, co ti moze byt blbe ma tom, ze vo verejnej diskusii na soc.sieti na tvoje prispevky niekto reaguje.. si tu prvy den?
Ale myslim, ze tieto natahovacky len spamuju temy, takze koncim.🙂
@mischumischu cena

@sono2
Tak potom ale nekomentuješ moje šaty 😀😀, ja som tu dala dlhé.