icon

Lívia alebo Olívia

tojada
31. júl 2014

Ahojte, ktoré z týchto mien je vám viac sympatické? Na výber mám ešte more času, ale už rozmýšľam.

Strana
z3
izabelkas
1. aug 2014

Olivia, Livia sa mi vobec nepaci.

monika837
1. aug 2014

Olivia 🙂 😵

liv76
1. aug 2014

Mne dali rodičia meno Lívia v roku 1976 a doteraz vždy keď sa niekomu predstavujem, vždy mi povedia, že aké krásne meno. V škole som s ním tiež nikdy nemala problém, volali ma Livka, Livijka, Lili, Liv a doteraz ma moje najlepšie kamošky volajú Slivka a príde mi to milé. Ale aj Olívia je krásne meno.

reny1
1. aug 2014

Moja neter sa volá Olívia a to meno úplne zbožňujeme!! Najčastejšie ju voláme Oluša, lebo je to taká malá srandistka 😀 Inak Oli alebo Olivka 🙂

ivett1
1. aug 2014

@tojada Olívia😉

maribell
1. aug 2014

urcite Olívia .. ja sama som ju chcela ale manzelovi sa to meno nepaci 😀

tina1988
1. aug 2014

olivia 🙂 je to krasne meno.

obcansr
1. aug 2014

Olívia kebyze budem mat dievčatko tak toto meno som cchela strašne ale čakám zas chlapca , ale nechcela by som aby ju volali Olivka to sa mi nepáči, len Olívia 🙂

drimonna
6. mar 2019

@tojada
ALÍVIA.....ČO JE NAKONIEC?

tojada
autor
12. mar 2019

@drimonna Zatiaľ nie je dievčatko, ale asi by som vybrala Olívia.

mircalla
12. mar 2019

Olivia. Dcerina kamoska. Volaju ju vsetci Olivia, nijak inak

0silvia0
12. mar 2019

@mircalla 🙂🙂 a všimla si si, že pred 5 rokmi si napísala meno Lívia na predchádzajúcej strane? Asi sa ti zmenil vkus, len tak ma zaujala táto téma a všimla som si to🙂

mircalla
12. mar 2019

@0silvia0 No vidis. Nie, nevsimla. Medzitym som spoznala jednu neznesitelnu Liviu v praci a meno Olivia sa mi zacalo pacit. Fakt je, ze to bolo predtym naopak. Al epaci sa mi aj Livia, len mi to vzdy evokuje tu kolegynu

drimonna
13. mar 2019

@tojada Existuje aj Olinda a Olina...sú menej tradičné a tiež pekné 🙂 Kebyže to je chlapec,tak by som asi dala meno Aurell (skrátene Ell) alebo Emill (skrátene Ill)....Ja by som dala po dvoch menách...napríklad Aurell Mihaell a skrátene Ell...Alebo Emill Lynn (skrátene Ill) 🙂 Ja neviem...Mne sa páči strašne veľa mien,keď to príde,tak si pravdepodobne nebudem vedieť vybrať,ale vyberiem to,čo je najbližšie k môjmu srdiečko práve vtedy 😂😂😂 To sa uvidí...A ako,že nevieš či to bude dievčatko? ...Ty si vtedy,keď si to písala nebola tehotná?
Taktiež sa mi veľmi páči meno Šimon/Simon/Siwon,hlavne v kombinácii Šimon Alex...Potom sa mi páči aj Viktor a Erik ...Viktor Erik...
A ešte aj trojité mená ,ako Lynn/Linn/Lin Ell Rodd (ale to je už asi prehnané,ale pekné) 🙂 A z dievčenských sa mi tiež veľa páči,povedzme Laina,Ella,Klementína,Valentína,Vendulína...Je toho kopa 🙂) Ešte ani dospelá nie som,ale už poznám skoro všetky mená a plánujem 😂😂 Kto vie,ako to bude nakoniec,lebo nápadíky na mená sa menia (aj vkus) 🙂)

drimonna
13. mar 2019

@drimonna sorry za chybičky v texte 💙

val80
13. mar 2019

@tojada Ja mam doma Olivera a preto sa mi viac paci meno Olivia.Olivia je nezvycajne meno.Pozrite si vyznam a povod obidvoch mien a co vam bude viac sediet.Ja som sa aj tym orientovala.

tojada
autor
13. mar 2019

@drimonna Nečakala som dieťa, len som o tom snívala.

drimonna
13. mar 2019

@tojada Mám podobne 😂😂😂...A teraz máš už?

drimonna
13. mar 2019

@val80 Je aj Olinda a Olina...A sú 1000x menej tradičné ako Olívia 🙂 A je aj Lívia a Alívia 🙂 K týmto menám sa podľa mňa hodí meno Viola 🙂 Podľa mňa sa lepšie hodí Oliver a Olinda,ale to je na vás,že ktoré sa vám páči 🙂)) Olívia sa aj mne tiež veľmi páči,ale teraz je to meno celkom trend a má ho veľa detičiek...

sadkoni
13. mar 2019

@drimonna asi záleží ako kde, ja napríklad v okolí žiadnu Olíviu nepoznám 🙂 Nemáme takú ani v susedstve ani v rodine 🙂

barboritta
13. mar 2019

Ja mam doma Oliviu,volame ju aj Olka.inak Olivia,Olivinka.ma takmer 6 rokov,v celej skolke je sama s tymto menom.akurat Oliverov je tu viacero

lumo0304
13. mar 2019

Lívia

drimonna
13. mar 2019

@sadkoni To je na okolí ...uznám 🙂

tojada
autor
13. mar 2019

@drimonna Zatiaľ nie.

dada3215
13. mar 2019

My mame už jednu dcérku, Timeu a ak by bolo druhé dieťa a podarilo by sa zasa dievča tiež mám vo veľmi úzkom výbere okrem iných aj meno Olívia a skrátena verzia tohto mena sa mi veľmi páči Via. A čudujem sa, že to niekto nepoužíva, teda aspoň som to nepočula ešte 🤔

dzupi898
14. mar 2019

@dada3215 vidíš to je pravda, takúto prezývku som ešte nepočula, máme v okol jedno dievčatko, čo sa takto volá, ale volajú ju len Olivka 🙂

drimonna
16. mar 2019

Koľko máš rokov?

Strana
z3