Malý darček pre rodinných príslušníkov na oslave
Zienky co by ste darovali ako maly darcek pre clenov rodiny na oslave 1.narodenin mojho dietatka? Nieco mile do ozdobnych krabiciek s rozmermi cca 5x5x5 cm. Dakujem za tipy.
@petulda333 lebo sa to tak nejak preklápa a ľudia zisťujú, že sme orientáciou na západ nič moc nevyhrali. Ja osobne si ale myslím, že sme si zo západu vzali aj užitočné veci, okrem iného 😉
Inak sa mi páči, ako sa v téme darčeka pre rodinných príslušníkov debatuje o jedení medovničkov 😀 😀 😀 😀 Mňam, by som si dala dačo dobré aj ja 🙂
@zooeynka ak už chceš, daj nejaký upeceny muffin v košičku, kľudne s nejakým milým zapichom alebo aj bez - to sa zje. Alebo take tie pečene nanuky. Hlavne žiadne magnetky, dekoratívne mydielka, odznačiky a iné prežitky spred 10 rokov. 🙊🙈- možno ešte tak starkí si to niekde vystavia (ale iba 2 kusy asi nebudeš dávať robit). Ale kamaráti? Ty by si mala na chladničke magnetku s hlavou cudzieho decka? A o rok čo? dalsiu? Oslava prvého roku je bezpochyby dolezity míľnik, ALE LEN PRE VAS…. Tiež sme pár magnetiek dostali na svadbách a na ultra modernej chladničke nemám ani magnetky z vlastných dovoleniek, takze aj tieto skončili po prvom upratovaní smetiaku, lebo ved čo s tým…

@alaguema ja netvrdim ze sme si zo zapadu nic nevzali,len nechapem preco sa kazdy prd hadze na zapad! A to pisem vseobecne nie ako utok na teba