icon

Malý darček pre rodinných príslušníkov na oslave

zooeynka
13. nov 2016

Zienky co by ste darovali ako maly darcek pre clenov rodiny na oslave 1.narodenin mojho dietatka? Nieco mile do ozdobnych krabiciek s rozmermi cca 5x5x5 cm. Dakujem za tipy.

Strana
z2
petulda333
14. nov 2016

@alaguema ja netvrdim ze sme si zo zapadu nic nevzali,len nechapem preco sa kazdy prd hadze na zapad! A to pisem vseobecne nie ako utok na teba

alaguema
14. nov 2016

@petulda333 lebo sa to tak nejak preklápa a ľudia zisťujú, že sme orientáciou na západ nič moc nevyhrali. Ja osobne si ale myslím, že sme si zo západu vzali aj užitočné veci, okrem iného 😉

katrinka8
14. nov 2016

@0silvia0 - keď tam nie je napísané, že je určený len na dekoráciu (vyslovene), tak ho zjedz 😀 To, že je to dekoratívny medovník, je len popis - názov 😉 Vyššie je vyslovene napísané, že slúži na dekoráciu. Ja by som si to takto vysvetlila a zjedla by som 😀

katrinka8
14. nov 2016

Inak sa mi páči, ako sa v téme darčeka pre rodinných príslušníkov debatuje o jedení medovničkov 😀 😀 😀 😀 Mňam, by som si dala dačo dobré aj ja 🙂

mirkam3
17. apr 2022

@zooeynka ak už chceš, daj nejaký upeceny muffin v košičku, kľudne s nejakým milým zapichom alebo aj bez - to sa zje. Alebo take tie pečene nanuky. Hlavne žiadne magnetky, dekoratívne mydielka, odznačiky a iné prežitky spred 10 rokov. 🙊🙈- možno ešte tak starkí si to niekde vystavia (ale iba 2 kusy asi nebudeš dávať robit). Ale kamaráti? Ty by si mala na chladničke magnetku s hlavou cudzieho decka? A o rok čo? dalsiu? Oslava prvého roku je bezpochyby dolezity míľnik, ALE LEN PRE VAS…. Tiež sme pár magnetiek dostali na svadbách a na ultra modernej chladničke nemám ani magnetky z vlastných dovoleniek, takze aj tieto skončili po prvom upratovaní smetiaku, lebo ved čo s tým…

zooeynka
autor
17. apr 2022

@mirkam3 tema z roku 2016 🙂

mirkam3
17. apr 2022

@zooeynka jeeeezis mne akosi neviem odkiaľ vybehla 😂. Tak všetko najlepsie aj k tohtoročným narodkam - predpokladam, že dieťatko je už veľkáč 🥴.

Strana
z2