Mám po rozchode požiadať priateľku o ruku?
Ahojte chcem sa opýtať, s priateľkou sme sa rozišli 2 mesiace dozadu ale ideme na spoločnú dovolenku na danej dovolenke som ju chcel požiadať o ruku. Zatiaľ stále žijeme spolu v jednej domácnosti rozprávame, objímame sa, ideme aj do obchodu spolu a naposledy sme boli v nákupnom centre a tam ukazovala aj na zásnubné prstene. Zaujíma sa o mňa, že kde som čo robím a tak. Myslite si že by to bol dobrý nápad skúsiť ju požiadať o ruku?
Myslím, že prsteň k tomu nepomôže, celé vzťahy máte zle, a dievča chcelo ísť v lete na dovolenku a nemá s kým tak si jej dobry, nežiadaj ju o ruku to bude dobrý trapas, pravdepodobne ti aj tak povie nie, keby ťa chcela správa sa ináč
To vyzerá už len na priateľov s výhodami. Choď na dovolenku ale nežiadaj ju o ruku. Prepáč, ale čo to je za chorý nápad ísť po rozchode na spoločnú dovolenku? 🤷
@mirakles A alebo B
Mozno ta vyuziva, mozno sama nevie co chce, mozno ta ma rada len sa spravas ako pako tak sa rozisla aby si sa spamatal a uvedomil si ze o nu mozes prist. Nevieme odtialto ako to je, ale bud veeeelmi obozretny, vsimaj si jej ciny a nie slova, zeny casto hovoria a robia nieco ine. Ciny vzdy hovoria pravdu. A s poziadanim o ruku no do toho chod jedine ak ti nevadi ze sa skor strapnis a povie nie, alebo ak si opat spatne overis ze vas vztah ma vsetky problemy vyriesene a je to ZDRAVY vztah.
@mirakles Myslím, že rozchodom ťa "prinútila" robiť tak, ako ona píska. Vyzerá to tak, že je to taká malá mrška. Keď jej dáš prsteň a zas sa jej nebude niečo páčiť, tak ti ho vráti aby spravila bububu. Keď budete mať dieťa a niečo sa jej nebude páčiť, tak sa zbalí do ruksaku a akože odíde k rodičom. Ty by si ju chcel za manželku, chcel by si s ňou mať rodinu a byť s ňou do konca života? Ak hej, tak jej kúp ten prsteň. Ja by som jej ho ale nedávala, ja by som sa s ňou porozprávala. Že ste sa rozišli, ale že naďalej fungujete ako pár, že čo vlastne ona cíti a ako to s tebou myslí. A podľa toho jej dal prsteň. Ale tiež v rámci vážneho rozhovoru by som jej povedala, že nabudúce uprednostníš úprimný rozhovor pred rozchádzaním sa "naoko".
@mirakles Hmm, podľa mňa ste ešte obaja mladí a nevyzretí. Naozaj si priznaj, požiadal by si ju o ruku, keby Ti nedala kopačky? Podľa mňa s Tebou trošku manipuluje. To s tou dovolenkou bol asi tiež jej nápad, však? No, úžasný nápad😂 A ešte je asi aj hádavý a urážlivý typ ženy. Čiže ak si Ty chcel ísť von s niekým, s kým sa ona pohádala, tak si mal problém. Chlapče, rob si ako chceš, ale ja by som si to na Tvojom mieste ešte dobre premyslela. Ak sa vezmete a budete mať dieťa, tak budeš mať na nohe guľu a "budeš tancovať, ako bude ona pískať". Nepustí Ťa nikam. A ak náhodou pôjdeš, rozvodové papiere Ťa budú čakať na stole. Ak si to fakt nepreháňal a nebol bez nej von 3-4x do týždňa, tak Ťa úplne oblbla. Ona si dupká, ako jej to vyhovuje a Ty asi ešte potrebuješ slobodu a robiť si čo chceš. Asi to nebude fungovať.
manipulátorka, ruky preč od takej čo najskôr
ČO?
@mirakles teraz neviem ci ste spolu ako par alebo nieste ? A ked sa zasnubite tiez sa potom rozidete nez sa vezmete ? A po svadbe rozvod a nadalej budete spolu ? KOMUNIKACIA !!!
Ako tvoja priateľka je, vieš len ty. Lebo toto sú len dohady, že manipulatorka. Nikto z nás nie je dokonalý a nemá dokonalý vzťah. Keďže ste spolu, mali by ste sa otvorene porozprávať. Opýtaj sa jej co k tebe ešte cíti. Preco s tebou chodila? Čo je pre ňu prekážkou? ...lebo ty si to s ňou myslel vážne. Uvidíš čo tu bude hovoriť. Keď sa ti odpovede budú pozdávať, môžeš jej kľudne povedať, že si už zamýšľal ju popýtať o ruku. Ale prezrad jej to len v prípade, že tie odpovede budú skutočne o láske z jej strany. Nakoniec na popytanie o ruku nepotrebuješ prsteň. Ja som dostala ružu a prsteň sme boli spolu vybrať. A taktiež nie je potrebné vymýšľať veľkolepé scenáre na dovolenke. Láska je všade okolo nás...
Mali by ste si dat pauzu. A zistit ci chcete byt spolu ci nie. Bud rozchod a nech sa vase cesty rozidu alebo majte normalny-normalny vztah. A potom ju poziadaj aj o obe ruky.
@mirakles neviem, koľko máte s priateľkou rokov, ale osobne si myslím, že žiadosťou o ruku ten vzťah nespravíš. Mali by ste sa o tom porozprávať...

@yelena159 ja osobne tiež