icon

Mám po rozchode požiadať priateľku o ruku?

mirakles
26. apr 2024

Ahojte chcem sa opýtať, s priateľkou sme sa rozišli 2 mesiace dozadu ale ideme na spoločnú dovolenku na danej dovolenke som ju chcel požiadať o ruku. Zatiaľ stále žijeme spolu v jednej domácnosti rozprávame, objímame sa, ideme aj do obchodu spolu a naposledy sme boli v nákupnom centre a tam ukazovala aj na zásnubné prstene. Zaujíma sa o mňa, že kde som čo robím a tak. Myslite si že by to bol dobrý nápad skúsiť ju požiadať o ruku?

Strana
z2
mirakles
autor
26. apr 2024

@yelena159 ja osobne tiež

mirakles
autor
26. apr 2024

@taynee myslíš že by to spravila preto aby videla či o ňu zabojujem a budem mať snahu sa zmeniť? Ďakujem za povzbudenie 🙂

mirakles
autor
26. apr 2024

@liv1 nie myslím to naozaj vážne s ňou, tiež si myslíš že to urobila len preto ako sa k nej zachovám, či o ňu budem mať stále záujem?

mirakles
autor
26. apr 2024

@tttbb práveže na svadbu ma neprinútila chcel som to urobiť len som čakal na leto a chcel som ju s tým prekvapiť.

zuzubb007
26. apr 2024

Myslím, že prsteň k tomu nepomôže, celé vzťahy máte zle, a dievča chcelo ísť v lete na dovolenku a nemá s kým tak si jej dobry, nežiadaj ju o ruku to bude dobrý trapas, pravdepodobne ti aj tak povie nie, keby ťa chcela správa sa ináč

siska53
26. apr 2024

@mirakles tak to vobec nevyzera na rozchod 😅 to je akoby ste stale boli spolu.

3petka
26. apr 2024

@mirakles tiež si myslím že ta len využíva. Ak ju chceš požiadať o ruku pockala by som či má snahu sa k tebe vrátiť. Ale nie tak že ste spolubývajúci s výhodami kým si nenájde iného mecenáša.

gribka1
26. apr 2024

@mirakles Do leta ešte snáď vycítiš, či ťa ešte ľúbi, nie?

enmery
Autor odpoveď zmazal
gribka1
26. apr 2024

@enmery Lenže toto nie je prípad normálnosti. Sú v divnom vzťahu obaja. Myslíš, že sa o tom normálne porozprávajú? Samé dohady vo vzťahu. Asi som sa zle vyjadrila, ale na tom stojí ich vzťah.

evaachesa
26. apr 2024

To vyzerá už len na priateľov s výhodami. Choď na dovolenku ale nežiadaj ju o ruku. Prepáč, ale čo to je za chorý nápad ísť po rozchode na spoločnú dovolenku? 🤷

daniela2202
26. apr 2024

@mirakles A alebo B

domkakvet
26. apr 2024

@mirakles ak to tak citis, tak to urob.

sovica
26. apr 2024

@mirakles Zabudol si napísať, ako dlho ste spolu, akú dlhú dobu spolu bývate v podnájme a koľko máte rokov... Aj to veľa napovie. Keď sa zamyslíš, naozaj si sa jej dostatočne nevenoval resp., čo presne jej vadilo (daj príklad) a bral si ju ako samozrejmosť?

liv1
26. apr 2024

@mirakles tak ale keby si jej to pri rozchode povedal, ze si ju chcel v lete prekvapit, tak aj tak sa s tebou rozisla? Ano myslim si, ze to urobila preto

mirakles
autor
26. apr 2024

@sovica v júni by to boli 3 roky a bývame spolu niečo viac ako 2 roky ona 23 ja 26, čo jej hlavne vadilo že som hocikedy išiel von so známymi aj keď ona nešla s že to boli ľudia s ktorými sa aj pohádala.

mirakles
autor
26. apr 2024

@liv1 nepovedal som jej nič, ďakujem za podporu

tttbb
26. apr 2024

Mozno ta vyuziva, mozno sama nevie co chce, mozno ta ma rada len sa spravas ako pako tak sa rozisla aby si sa spamatal a uvedomil si ze o nu mozes prist. Nevieme odtialto ako to je, ale bud veeeelmi obozretny, vsimaj si jej ciny a nie slova, zeny casto hovoria a robia nieco ine. Ciny vzdy hovoria pravdu. A s poziadanim o ruku no do toho chod jedine ak ti nevadi ze sa skor strapnis a povie nie, alebo ak si opat spatne overis ze vas vztah ma vsetky problemy vyriesene a je to ZDRAVY vztah.

ysseba
26. apr 2024

@mirakles Myslím, že rozchodom ťa "prinútila" robiť tak, ako ona píska. Vyzerá to tak, že je to taká malá mrška. Keď jej dáš prsteň a zas sa jej nebude niečo páčiť, tak ti ho vráti aby spravila bububu. Keď budete mať dieťa a niečo sa jej nebude páčiť, tak sa zbalí do ruksaku a akože odíde k rodičom. Ty by si ju chcel za manželku, chcel by si s ňou mať rodinu a byť s ňou do konca života? Ak hej, tak jej kúp ten prsteň. Ja by som jej ho ale nedávala, ja by som sa s ňou porozprávala. Že ste sa rozišli, ale že naďalej fungujete ako pár, že čo vlastne ona cíti a ako to s tebou myslí. A podľa toho jej dal prsteň. Ale tiež v rámci vážneho rozhovoru by som jej povedala, že nabudúce uprednostníš úprimný rozhovor pred rozchádzaním sa "naoko".

sovica
26. apr 2024

@mirakles Hmm, podľa mňa ste ešte obaja mladí a nevyzretí. Naozaj si priznaj, požiadal by si ju o ruku, keby Ti nedala kopačky? Podľa mňa s Tebou trošku manipuluje. To s tou dovolenkou bol asi tiež jej nápad, však? No, úžasný nápad😂 A ešte je asi aj hádavý a urážlivý typ ženy. Čiže ak si Ty chcel ísť von s niekým, s kým sa ona pohádala, tak si mal problém. Chlapče, rob si ako chceš, ale ja by som si to na Tvojom mieste ešte dobre premyslela. Ak sa vezmete a budete mať dieťa, tak budeš mať na nohe guľu a "budeš tancovať, ako bude ona pískať". Nepustí Ťa nikam. A ak náhodou pôjdeš, rozvodové papiere Ťa budú čakať na stole. Ak si to fakt nepreháňal a nebol bez nej von 3-4x do týždňa, tak Ťa úplne oblbla. Ona si dupká, ako jej to vyhovuje a Ty asi ešte potrebuješ slobodu a robiť si čo chceš. Asi to nebude fungovať.

laurita285
26. apr 2024

manipulátorka, ruky preč od takej čo najskôr

rozculena
26. apr 2024

ČO?

babydesire
26. apr 2024

@mirakles teraz neviem ci ste spolu ako par alebo nieste ? A ked sa zasnubite tiez sa potom rozidete nez sa vezmete ? A po svadbe rozvod a nadalej budete spolu ? KOMUNIKACIA !!!

mantilka
28. apr 2024

Ako tvoja priateľka je, vieš len ty. Lebo toto sú len dohady, že manipulatorka. Nikto z nás nie je dokonalý a nemá dokonalý vzťah. Keďže ste spolu, mali by ste sa otvorene porozprávať. Opýtaj sa jej co k tebe ešte cíti. Preco s tebou chodila? Čo je pre ňu prekážkou? ...lebo ty si to s ňou myslel vážne. Uvidíš čo tu bude hovoriť. Keď sa ti odpovede budú pozdávať, môžeš jej kľudne povedať, že si už zamýšľal ju popýtať o ruku. Ale prezrad jej to len v prípade, že tie odpovede budú skutočne o láske z jej strany. Nakoniec na popytanie o ruku nepotrebuješ prsteň. Ja som dostala ružu a prsteň sme boli spolu vybrať. A taktiež nie je potrebné vymýšľať veľkolepé scenáre na dovolenke. Láska je všade okolo nás...

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
maryetta
28. apr 2024

Mali by ste si dat pauzu. A zistit ci chcete byt spolu ci nie. Bud rozchod a nech sa vase cesty rozidu alebo majte normalny-normalny vztah. A potom ju poziadaj aj o obe ruky.

indiankaindi
28. apr 2024

@mirakles neviem, koľko máte s priateľkou rokov, ale osobne si myslím, že žiadosťou o ruku ten vzťah nespravíš. Mali by ste sa o tom porozprávať...

dariaaa
30. apr 2024

@enmery najprv som si precitala odpovede a nasla som,co som mala na mysli ja a chcela napisat.Urobila si to za mna.Konecne rozumne riesenie a rada

happy31
29. mar 2025

@mirakles nežiadať o ruku, ukáže sa po dovolenke.

rozculena
29. mar 2025

@happy31 téma z 26. apr 2024🙄

Strana
z2