icon

Mám poslať darček pre dieťa ku krstu?

27. máj 2025

Ahojte,mam svagra ktory ma male dieta. Ma uz pol roka,zial ani nedal vedieť ze sa narodilo a vobec sa s nim ani neukázal a ani nezavolal aby sme prisli maleho pozrieť. Teraz chystaju krst samozrejme som sa to dozvedela inou cestou a nie priamo od svagra a chcem sa poradiť ci mam malemu nieco poslat ako dar ku krstu alebo nie. Nebola som zavolana ani na krst. Vzťah medzi sebou nemame zly,len nikdy sme sa akosi nemali ani o com rozpravat ale neni sme na noze medzi sebou,klasika pozdravime sa a to je vše. Vy na vasom mieste by ste sa ako zachovali ,poslali by ste dar alebo nie.dakujem za odpoveď

Strana
z2
lubka2510
27. máj 2025

Nekupuj nic ved načo ked ti ani nedali vediet

luccija
27. máj 2025

Nič...veď to je maximálne trápne, že byvaju u svokrovcov vy sa tam zastavíte, muž tam chodí pomáhať a ešte ste sa spolu nestretli.Divne vzťahy.Nedali vedieť...veď to mohla byť príležitosť byť spolu ešte, keď to máte na dvore.

januska12323
27. máj 2025

Nič by som nekupovala, nemáte žiadne vzťahy a ani sa o ne nesnažia.

selest
27. máj 2025

Najprv to vyznelo ze ste pol roka o dietati nevedeli
Ale ved ste vedeli ze je tehotna, aj ze sa dieta narodilo a nic ziadna reakcia z vasej strany. Pre mna zvlastne. Ved nemusite byt kamosky ale je to muzov brat, jeho rodicia vam dali vediet ze dieta sa narodilo. Ja som tiez neoznamovala kazdemu osobne po porode.
Roznieslo sa po rodine a darceky a gratulacie posielali dokonca aj ludia z muzovej rodiny kt poznam len z fb. Nerozumiem vasim vztahom ale ja by som necakala a ozvala sa sama uz v case ked sa dieta narodilo, hlavne ak nemate ziadny spor a je to muzov brat.

miriamzba
27. máj 2025

Myslím si, že nič nepokazis, keď niečo aspoň symbolicky pošleš. Ja som zvykla kupit také mojkaciky s melodiou, ked som chcela niečo menšie, napr pre deti známých.

martinadomianova
28. máj 2025

Nie

drobcek100
28. máj 2025

Poslala určite nejaké pekné oblečenie a nejakú hračku

jar_ka
28. máj 2025

Ja nerozumiem tomu, keď sa narodí dieťa je potrebné poslať pozvánku na návštevu? Ja som nedala nikomu zvlášť na známosť, a predsa celá rodina vedela a písali nám gratulácie, kto chcel zavolal/napísal kedy by mohol prísť na návštevu ... Ale aby som sa ja vnucovala po pôrode, že poďte sa pozrieť na moje dieťa, tak mne to príde divné.
Vedeli ste, že dieťa sa narodilo, stačilo aby sa muž opýtal brata a dohodli sa ohľadom návštevy. Takto posielať darček je úplne zbytočné, nakoľko žiadne vzťahy nemáte.

lauricka
28. máj 2025

Nepozvali ťa, ani ti nedali o dieťati vedieť, načo posielať dar?

lauricka
28. máj 2025

Inak možno ani nemajú záujem o nejaký dar od vás, evidentne vás úplne ignorujú. Je na to nejaký dôvod? Ale nech si spraví muž ako chce, veď je to jeho brat.

bielasovicka
28. máj 2025

Nič nedávaj, ved žiadny vzťah k sebe nemáte, tak načo. Ani vedieť ti nedali, ani nezavolal, ja by som určite nedala nič.

princezna_bosorka
29. máj 2025

ja by som asi nekupovala... a ak uz nieco, tak poukazku (napr. do dm - ti maju dosr siroku ponuku). ak kupis cokolvek konkretne, riskujes, ze sa netrafis do vkusu rodicov a akurat to zahodia/daruju inam

klarolinne
29. máj 2025

Celé to je zvláštne, tie vaše vzťahy. A v prvom rade, keď si sa o bábätku dozvedela, napísala si im nejakú milú gratuláciu aspoň smskou? Veď tvoj muž videl malé, tak lodicky o tom vieš, či si čakala špeciálny telegram s pozvaním?

nelka93
29. máj 2025

A aký darček, keď píšeš, že nebude ani krst len posedenie, na ktoré vás nevolali. Nejak tomu neverím celemu

malinovka333
3. jún 2025
@dskjhfdlkdjhl

Neviem si predstavit, ze sa v rodine narodi dieta, byvaju u svokrovcov a este ste to dieta ani nevideli, toto musia byt zaujimave vztahy. Mozno ten darcek prelomi ten lad a mozno nie, ja by som to skusila.

@dskjhfdlkdjhl si predstav ze take vztahy su.niet sa comu cudovat.kazdy to ma inak.zato ze ty mas asi dokonaly zivot a dokonale vztahy tak nie kazdy to tak ma.

malinovka333
3. jún 2025

Ja by som nekupovala a neposielala ziadny darcek.naco ked mate take vztahy ze sa ani nevidite .

dskjhfdlkdjhl
3. jún 2025
@malinovka333

@dskjhfdlkdjhl si predstav ze take vztahy su.niet sa comu cudovat.kazdy to ma inak.zato ze ty mas asi dokonaly zivot a dokonale vztahy tak nie kazdy to tak ma.

@malinovka333 Ano, uz si to predstavujem. Spokojna?

Strana
z2