Mám poslať darček pre dieťa ku krstu?
Ahojte,mam svagra ktory ma male dieta. Ma uz pol roka,zial ani nedal vedieť ze sa narodilo a vobec sa s nim ani neukázal a ani nezavolal aby sme prisli maleho pozrieť. Teraz chystaju krst samozrejme som sa to dozvedela inou cestou a nie priamo od svagra a chcem sa poradiť ci mam malemu nieco poslat ako dar ku krstu alebo nie. Nebola som zavolana ani na krst. Vzťah medzi sebou nemame zly,len nikdy sme sa akosi nemali ani o com rozpravat ale neni sme na noze medzi sebou,klasika pozdravime sa a to je vše. Vy na vasom mieste by ste sa ako zachovali ,poslali by ste dar alebo nie.dakujem za odpoveď
a co manzel? on s nimi v ontakte nieje? on tiez nebol pozvany? podla mna v tomto sa musi rozhodnut manzel-kedze je to jeho rodina a nie ty zanho..ak spou nekomunikuju nepozvali ho a ani nedali vediet - nekupovala by som ..
nie, naco..
Ja by som niečo poslala.
a co manzel? on s nimi v ontakte nieje? on tiez nebol pozvany? podla mna v tomto sa musi rozhodnut manzel-kedze je to jeho rodina a nie ty zanho..ak spou nekomunikuju nepozvali ho a ani nedali vediet - nekupovala by som ..
@ukgirls on je len v kontakte ked pride ku svokrovcom,kedze oni byvaju s nimi .ale so švagrinou vôbec nieje v kontakte
Ja by som nekúpila, načo aj? Ani vám nedal vedieť, že sa dieťa narodilo, ani že budú krstiny, si sa to dozvedela od tretieho človeka.
Este dodam ze ja som svagrinu videla asi 2x a to len na dialku
Ja by som darcek poslala. Oni byvaju u svokrovcov a vy tam vobec nechodite?
Ja by som darcek poslala. Oni byvaju u svokrovcov a vy tam vobec nechodite?
@dskjhfdlkdjhl muz chodi castejsie ,ja sem tam ked ideme okolo,ale ona je vzdy zalezena niekde v izbe
Píšeš, že vzťahy medzi vami nie sú zlé. Toto ale ani zďaleka nie je dobrý vzťah, keby ste mali, tak by ste sa stretali a dieťa by ste už dávno videli. Medzi vami zlyháva komunikácia, jeden dar na krstiny nič nevyrieši.
Naco posielať cudziemu decku darček
Neviem si predstavit, ze sa v rodine narodi dieta, byvaju u svokrovcov a este ste to dieta ani nevideli, toto musia byt zaujimave vztahy. Mozno ten darcek prelomi ten lad a mozno nie, ja by som to skusila.
Urcite nie.
Prejavit dobru volu, prajnost moze byt fajn (pre nich aj pre vas).
Čiže je to dieťa manželovho brata? A manžel čo na to? To je celé nejaké zvláštne. A tvoj manžel bol pozvaný na krst, keď píšeš, že ty nie a či mu máš niečo poslať?
(A to ste neboli pozvaní ani na ich svadbu, keď si videla švagrinú len dvakrát z diaľky, či ako to vlastne je?)
To si robíš srandu?🙈 Chceš povedať, že tvoj muž (mimochodom, manžel alebo priateľ?) nevedel, že sa bratovi narodilo dieťa? Však píšeš, že sa stretávajú v rodičovskom dome a dieťa má 6 mesiacov. A ty tam ideš, keď ideš okolo. To znamená, že okolo ideš raz za rok?🤔 Toto musí byť zase nejaká vymyslená téma, lebo ináč mi to nedáva vôbec zmysel😲
Určite nie, nad týmto by som sa ani nezamýšlala
@caramellka ani muz nebol pozvaný,krstenie ze tiez nebude iba doma na dvore posedia . Oni svadbu nemali,su spolu mozno rok a pol a zatial som nemala príležitost aby sme sa niekde spolu stretli na niakej oslave. Hovorím,vzdy je zalezena niekde v izbe ked prideme ku nim a sme len so svokrovcami
To si robíš srandu?🙈 Chceš povedať, že tvoj muž (mimochodom, manžel alebo priateľ?) nevedel, že sa bratovi narodilo dieťa? Však píšeš, že sa stretávajú v rodičovskom dome a dieťa má 6 mesiacov. A ty tam ideš, keď ideš okolo. To znamená, že okolo ideš raz za rok?🤔 Toto musí byť zase nejaká vymyslená téma, lebo ináč mi to nedáva vôbec zmysel😲
@sovica muz sa dozvedel dva dni po narodení,on dieta videl ked ja som tam nebola,kedze on tam chodi casto pomáhať na dom. Ja som skoro stale v práci a ked mame cestu sa tam zastavime a rozpravame sa len so svokrovcami
no neviem, podľa mňa si dar mala riešiť, keď ti muž povedal, že malé je na svete. Ísť ho spolu zaniesť. Prečo riešiš teraz nechápem, keď vlastne krst nebude.
Tak keď vám nedali vedieť ani o narodení dieťaťa (čo je teda úplne divné) a ani o krste, neposielala by som nič. Ak vás neskôr pozvú na návštevu, doniesla by som "niečo malé" - hračka, kniha pre dieťa, podľa vášho uváženia.
Tak to teda nie je švagriná, ale partnerka tvojho švagra/manželovho brata a za rok a pol toho stihli celkom dosť, keď už majú polročné dieťa... Ale človek nikdy nevie, možno si oni fakt rozumejú a strávia život spolu. Každopádne, keď sa s vašou rodinou nekontaktujú, "tajné" krstiny/krst by som fakt neriešila.
poslala by som.
Nič by som neposlala, nedala.
Tvar sa, že o ničom nevies 🤷♀️
Autorka, tak ale rozmysli si, ako to vlastne je. V prvom príspevku píšeš, kopírujem: "...mam svagra ktory ma male dieta. Ma uz pol roka,zial ani nedal vedieť ze sa narodilo a vobec sa s nim ani neukázal a ani nezavolal aby sme prisli maleho pozrieť..."
Neskôr píšeš, kopírujem: "...muz sa dozvedel dva dni po narodení,on dieta videl ked ja som tam nebola,kedze on tam chodi casto..." "...a ked mame cestu sa tam zastavime a rozpravame sa len so svokrovcami..."
Čiže tvoj muž polroka vedel, že má synovca, ale tebe to akosi zabudol spomenúť. A nepovedali ti to ani svokrovci, keď ste tam boli na návšteve. Rozprávate sa len o počasí a aká bude úroda. Svokrovci ani raz za polroka nespomenuli vnuka. Hmm 🤔A keď ste tam boli, tak dieťa ani raz nezaplakalo, čiže ty si si vlastne doteraz myslela, že sú bezdetní.
"Teraz chystaju krst samozrejme som sa to dozvedela inou cestou a nie priamo od svagra..." "Nebola som zavolana ani na krst."
...krstenie ze tiez nebude iba doma na dvore posedia..."
Tak bude ten krst, či nebude? A dozvedela si sa to odkiaľ, od svokrovcov? A nie ste pozvaní? Však stačilo povedať: Jano, Ďuro ide krstiť syna. Potom posedíme spolu na dvore, príďte. Konečne sa zoznámia aj Marka s Jankou🎉
Rodina tvojho muža je celá divná (alebo taká jednoduchšia?) a ty si buď celkom dobre zapadla alebo ťa úplne zblbli. Však spolu vôbec nedokážu komunikovať, chápať sa, niečo spolu zdieľať a pristupovať k sebe s porozumením. Ja celkom chápem tú pseudo švagrinú, že sedí v depresiách zalezená v izbe. Doplo jej, do akej rodiny porodila dieťa. Ja by som sa už odpálila na Mesiac.
Toto nemôže byť reálne. A ak je, tak nech dar na krst, ktorý vlastne ani nebude, rieši tvoj muž. Však ty oficiálne o ničom nevieš🙈🙉
Absolútne nerieš. Mne by to ani len nenapadlo... sak nech sa stará tvoj muž. Je to jeho brat, jeho synovec. Keď to tvojho muža netrápi, načo riešiš?
Aby si potom mala ešte väčší dôvod nadávať že si im aj dar poslala a on sa ani neukáže, pripadne nepodakuje?
Ak máte zle vzťahy a obmedzený kontakt nie je náhoda tak aj tak to skončí v koši.
Autorka, tak ale rozmysli si, ako to vlastne je. V prvom príspevku píšeš, kopírujem: "...mam svagra ktory ma male dieta. Ma uz pol roka,zial ani nedal vedieť ze sa narodilo a vobec sa s nim ani neukázal a ani nezavolal aby sme prisli maleho pozrieť..."
Neskôr píšeš, kopírujem: "...muz sa dozvedel dva dni po narodení,on dieta videl ked ja som tam nebola,kedze on tam chodi casto..." "...a ked mame cestu sa tam zastavime a rozpravame sa len so svokrovcami..."
Čiže tvoj muž polroka vedel, že má synovca, ale tebe to akosi zabudol spomenúť. A nepovedali ti to ani svokrovci, keď ste tam boli na návšteve. Rozprávate sa len o počasí a aká bude úroda. Svokrovci ani raz za polroka nespomenuli vnuka. Hmm 🤔A keď ste tam boli, tak dieťa ani raz nezaplakalo, čiže ty si si vlastne doteraz myslela, že sú bezdetní.
"Teraz chystaju krst samozrejme som sa to dozvedela inou cestou a nie priamo od svagra..." "Nebola som zavolana ani na krst."
Tak bude ten krst, či nebude? A dozvedela si sa to odkiaľ, od svokrovcov? A nie ste pozvaní? Však stačilo povedať: Jano, Ďuro ide krstiť syna. Potom posedíme spolu na dvore, príďte. Konečne sa zoznámia aj Marka s Jankou🎉
Rodina tvojho muža je celá divná (alebo taká jednoduchšia?) a ty si buď celkom dobre zapadla alebo ťa úplne zblbli. Však spolu vôbec nedokážu komunikovať, chápať sa, niečo spolu zdieľať a pristupovať k sebe s porozumením. Ja celkom chápem tú pseudo švagrinú, že sedí v depresiách zalezená v izbe. Doplo jej, do akej rodiny porodila dieťa. Ja by som sa už odpálila na Mesiac.
Toto nemôže byť reálne. A ak je, tak nech dar na krst, ktorý vlastne ani nebude, rieši tvoj muž. Však ty oficiálne o ničom nevieš🙈🙉
@sovica 😂 tak teraz už ľutujem ze som dala klavesnicu 😂
Veru škoda reči
@sovica muz vedel o dieťati ale nezavolali NÁS spoločne ako rodinu na privitanie malého .ja som vedela ze ma syna po narodeni ale ON SÁM OD SEBA nedal vedieť ze syna má, dozvedela som sa to inou cestou.
Nič by som nekupovala....
Naco chces nieco kupovat? Nejako mi to nedochadza

Poslala by som darček ….knizky, tých nikdy nie dosť