Mám právo byť smutná, keď priateľ odignoroval moje narodeniny?
Odignoroval moje narodeniny. Ze v case krizy sa nic neda zohnat. Ked isiel po obed tak sa zastavil v kvetinarstve ale nic nedoniesol lebo ,, jake som chcela nemali,,. Sme spolu 6 rokov....
Treba si s nim odkomunikovat, co cakas a ze ti na tom zalezi. Mozno to tak proste nevnima a pritom by stacilo len povedat
pokial vedel a odignoroval je to debil ... otazne je co s ym chces robit ..mstit sa je pod uroven .. opustit ho -zalezi ci su i ine problemy ... zmierit sa s tym a odpustit -ak ho milujes i napriek tomu ze je debil ..
Ja som s mojim len dva roky, ale rýchlo som pochopila, že keď chcem dostať darček musím to pripomenúť. Proste si to nepamätá, nie len moje ale žiadne narodeniny. Sám mi to povedal, rozprávali sme sa o tom. Buď je tu možnosť že budem zdutá jak koza a neprospeje to nikomu alebo to pripomeniem popredu, prípadne mu presne poviem čoby sa mi hodilo, alebo si to rovno objednám 😅 Pre niekoho majú sviatky väčší význam, niekto to nerieši. To že ty jemu urobíš strašnú párty z vlastnej iniciatívy neznamená že aj on to urobí pre teba 🤷🏻♀️
@hyla_arborea mna by celkom zaujimalo, ako ste to mali pocas predchadzajucich rokov, tiez neriesil?
Ak ich odignoroval stylom ze kompletne sa na ne vybodol a nepovedal ani vsetko najlepsie tak ano... ak nedoniesol darcek v podstate tiez ale zas to netreba prehanat ....su dolezitejsie veci ako hmotne dary
@hyla_arborea neodignoroval, len sa nenaplnili tvoje očakávania, to je rozdiel. A nahnevaná môžeš byť, aj o zem sa hodiť, ak ti to pomôže.
Ako to bolo doteraz? Každý rok nádherné dychvyrážajúce prekvapenie? Alebo v podstate rovnako ako dnes akurát boli otvorené obchody a bukrétu kúpil hocikde aj nejakú zbytočnosť k tomu, prípadne ťa pozval na večeru do reštiky?
Opat sa budem opakovat, ale precitaj si knihu 5 jazykov lasky.
ja som mala nedavno meniny a dostala som cokoladu ktoru mame v skrinke 😂 to su chlapi... tak mne kupi kvety len tak ked nic nemam..urobi ranajky hocikedy,vcera piekol rožky.. ja zase sa snazim ho prekvapiť... ale neberiem to tragicky..do obchodu teraz chodim len ja cize nepojde on kvoli jednej cokolade alebo tak..
To fakt toto čítam 🙆♀️ vám asi tiež nič doma chlapi nedaju tak ste si vsugerovali, že vám to netreba a nazývate to feminizmus.
@hyla_arborea stáva sa to pravidelne, alebo lem teraz? Inak ste v pohode, nemáte nejake blbé obdobie alebo niečo? Kľudne bud chvíľu nasrata a keby mu to nedocvaklo aj mu povedz prečo. A keď bude mať sviatok on, povedz že si síce šla do obchodu ale nič tam nemali.
no ide o to, či inokdy nejak inak ti prejavuje pozornosť, starostlivosť a lásku, napríklad rôznymi drobnosťami, že keď ide na nákup donesie ti niečo čo máš rada, pomôže ti s niečím, spýta sa či ti nie je zima atď., roste že z iných vecí bežne cítiš, že má o teba záujem. Ak to však inokedy necítiš tak sa viac upínaš na tie narodeniny, že aspoň vtedy akoby tú dávku pozornosti cez ten darček dostaneš. Myslím, že ženám, ktoré tie pozornosti majú bežne potom ten darček na narodeniny ani nepríde tak dôležitý, ale ženám, ktoré majú tej bežnej pozornosti a lásky od muža málo to veľmi chýba ak ani na narodeniny nedostanú nič, lebo to symbolicky pre ne znamená, akoby im povedal: Nezáleží mi na tebe. Lebo si povedia, keby mu záležalo dá si tú námahu a kúpi aspoň niečo. Dá sa to aj cez koronu, keby chcel. Takže toto si treba ujasniť, ako na tom vo vašom vzťahu ste. Ak ani bežne bohvieako pozornosti k tebe neprejavuje, tak potom máš právo byť smutná. A kľudne mu to aj povedz.
@hyla_arborea ale prosim ta a to kde taki chlapi existuju,sna iba v romantickch filmoch😀 anija mojmu neopeknevam den. Neprezivam sviatky,je pravda,ze ma zamrzelo,ked som nic nedostavala,ale nerobila som z toho dramu. Ale vol to je,ked uz bol v kvetinarstve,mal hocico doniest
@hyla_arborea vieš čo nepočuvaj tu ženy, že je normalne, že kašle na tvoje narodky. To absolutne neni normalne dokonca by som povedala, že chore.Však mu ani ty nič nedavaj a negratuluj, ked je to tak v ostatnych rodinach normalne.Potom založ diakusiu a napíš, ako sa zatváril
Ked sa ludia vzajomne dohodnu, že darčeky si nedavame a nič a su s tym spokojny
A nie,,že ty mu do postele jedlo nosiš a všetci ta tu presviedčaju ake je ok, že na tebe šetri Tu si len na čelo možem zaťukať
@hyla_arborea mozno ta prekvapi vecer ❤❤❤
@hyla_arborea všetko najlepšie ti prajem 🙂 a hlavne veľa zdravia!!! nebuď smutná, aj keď to je nepríjemné, hm nejako mu vysvetli, že si z toho smutná a uvidíš ako zareaguje
@hyla_arborea keby chcel by zohnal.Aj, keby na pumpe kúpil jednu bonboniéru.To je typický chlap aké si chcela nemali😅mal kúpiť hocijaký kvet.Nejde vôbec o dary, ale pozornosť, mile gesto
Akoze nic v zlom...mohol na teba mysliet skor ...internetove obchody funguju, v kvetinarstve ti mohol kupit crepnikovy kvet...ja by som bola nahnevana a to som s muzom 16rokov
No ako to tu citam tak bud som stara raketa alebo narocna. Ano nahnevalo by ma to. Tym ze zagratuluje a kupi daku drobnost sprijemni ti den zaujima sa o tvoj sviatok tym ti dava najavo uctu. Ak povedal ze nemali co si chcela a mas mu urobit ranajky ti asi dal jasne najavo ze aky postoj ma k tebe. Pochybujem zeby bol po ine dni starostlivy a milujuci ale mozem sa mylit. Nazory ze mi nic netreba a ani ty mu nic nekup mi pridu zvlastne. Podla mna sa tak odignorujete a hotovo nic sa nepohne. Asi netreba az tak okolo neho skakat ked on ma na haku. A tuto situaciu by som s nim vydiskutovala urcite
@hyla_arborea Mala si mu povedať: "Nevadí, stačí hotovosť." 😀 Narodky? Tak to by mal minimálne za 50e. 😀 Jedna známa tiež tak nedostala kvety, ale sľúbil, že jej pri najbližšej príležitosti kúpi. Samozrejme na to zabudol. Boli potom po nejakom čase na nákup a šli okolo kvetinárstva - ona si vtedy spomenula, že sa na ňu vybodol a tak mu nadhodila, že čo tá kytica. On jej mierne nasrato/ironicky podával kartu, že na kúp si keď ti to tak chýba. Čakal, že sa zháči a nezoberie. No ona si ju zobrala a kúpila najdrahšiu kyticu akú tam mali. 😀 Červený bol jak paprika - myslela, že ho snáď rozdrapí od jedu. 😀 Ale nič nepovedal, rozdýchaval to ešte tri dni. 😀
Normálne mi rozum stojí nad tými odpoveďami, čo tu čítam! Ste spolu 6 rokov a teraz je tento "problém", takže predpokladám, že predošlých 5 rokov bolo všetko v poriadku, boli aj darčeky. Neviem, či ste si všimli, že tu máme inú situáciu, ako po minulé roky. Vlastne, inú je asi slabé slovo. Celý štát, vlastne celý svet je ochromený, funguje vo výrazne obmedzenom režime, fungujú len tie najnevyhnutnejšie veci. Priateľ Ti zablahoželal, chcel Ti kúpiť kvety, lenže ich nemali. Navyše, ani na večeru Ťa teraz nemôže pozvať. Určite sa sám cíti zle, že nemá darček. Tak ho ešte potrestáš svojim smútkom, aby ste sa obaja cítili ešte horšie? Ja toto nepochopím! Veď sa tešte, že ste zdraví, ľúbte sa a nekomplikuje si život blbosťami. Aj môj muž mal nedávno narodeniny. Kúpila som mu v potravinách fľašu whisky, zablahoželala som mu, povedala som mu, že mám preňho vymyslený darček a že ho dostane, keď sa situácia upokojí.
Keď tu čítam, že baby radia zahodiť 6-ročný vzťah kvôli tomuto... 🤦
@h2 eshopy funguju dokonca aj kvetinarstva na donasku, cukrarne na donasku atd. vobec to nieje take zlé ako pises. Staci len trochu chcieť a nie sa vyhovarať. Priatel mal nedavno narodeniny a darcek dostal, objednala som mu parfem a ja budem mat za par dni a teda by ma riadne nahneval keby sa nato vybodne.
@xjakubikovak Áno, viem, že fungujú a že sa dá zohnať. Ale ja teraz ani nič neobjednávam, kuriéri majú aj tak dosť práce a sú ohrozená skupina ľudí, lebo prichádzajú s mnohými do styku, preberajú od nich peniaze... Proste za danej situácie by som sa určite nenahnevala, keby som nedostala darček. Tak ale to som ja, s mužom sme spolu už takmer 16 rokov, prežili sme horšie veci, ako nekúpiť darček.
@h2 určite toho majú veľa ale na druhej strane si aj myslím že sú radi že majú prácu a neprišli o ňu ako mnohí. Tak áno možno to bude tým, 16 rokov je pekný vek, ja sa vzdy snazim na nejaký sviatok urobit nieco originalne alebo kupim nieco o com mi priatel fakt dlho hovorí tak aj ja cakam od neho ale mi sme spolu kratucko 🙂 a teda uvidim.dokedy mi to vydrzí 😀
@sorciera24 mňa to vie dojat presne aj presne po 15 rokoch a 3 deťoch a iných problemoch
Mne nanarodky nezablahozelal a ešte som bola pomenovaná trubou pr*******u 🤷♀️ snáď budúce budú lepšie a krajšie 🤗
@jullietlife a to s niekym, kto ta takto osloví (je jedno v aky deň), plánuješ stráviť aj dalsie narodeniny a dufas, ze budu lepšie...? Možno sa ti aj facka ujde alebo v com budu lepsie?
@iviacik v tom, že dúfam, že už s ním nebudú 🙏 ak súd dá
@jullietlife tak potom držím palce a nech su tie ďalšie s niekym, kto si ťa bude vážiť! 😊

@kittykat22 nejdem sa dotahovat, suhlasim s
@janinah....
Ja neviem o co ma jej chlap zaujem, nepoznam ho... Ale ked vie ze jeho zena je darcekovy typ a ma rada pozornost v case narodenin, evidentne mu naznacila co chce k narodeninam a panko to nepochopil, tak treba skusit z ineho konca... Ja osobne ak by sa ma to tykalo, narodeniny by som nabuduce neodignorovala, ale zmensila by som pozornost smerom k chlapovi. Gratulacia, bonboniera, ale ziadne obskakovanie a pretrhanie sa....