icon

Mám právo byť smutná, keď priateľ odignoroval moje narodeniny?

hyla_arborea
13. apr 2020

Odignoroval moje narodeniny. Ze v case krizy sa nic neda zohnat. Ked isiel po obed tak sa zastavil v kvetinarstve ale nic nedoniesol lebo ,, jake som chcela nemali,,. Sme spolu 6 rokov....

Strana
z3
jullietlife
16. apr 2020

@iviacik ďakujem ❤️

zuzik198
19. máj 2020

Nebuď smutná na tomto nemá byť postavený vzťah, myslím si, že keď ťa miluje je jedno či si pamätá narodeniny. Určite ti kúpi to čo chceš aj keď nemáš sviatok 😊 Môj si nikoho narodeniny nepamätá ani moje a aj on sám si včera poobede spomenul, že dnes má narodeniny. 😂

hyla_arborea
autor
19. máj 2020

@zuzik198 nekupi🙂

ivanak49
26. máj 2020

Mala som tiež narodeniny počas korony/krízy nikdy priateľ nezabudol na žiaden sviatok dokonca často mi kúpi kvety darček bez toho aby nejaký sviatok bol... Viem ze v tedy boli zatvorené aj kvetinárstva vyvrakovane aj kvety v tescu a podobne jedine co fungovalo boli potraviny tak kúpil veľké srdce bombonieru a uvaril romantickú večeru pri sviečkach a zagratuloval.... Myslím si ze kľudne stačila aj nejaká čokoláda ale myslím si ze je to ôk ak ti aspoň zagratuloval nie každého chlapa napadne urobiť niečo výnimočné ak ste doteraz nemali žiaden problém ze by ti nedal nejaký darček alebo nespomenul si na teba tak nerieš ☺️

milka1988
30. sep 2024

@hyla_arborea ešte sa to zopakovalo od vtedy? Či to bolo jednorazovo?

Strana
z3