Mám preložiť krst kvôli zdravotným komplikáciám v rodine?
Máme mať o týždeň krst ale moja mama je v umelom spánku a je mi to strašne ľúto, že tam nebude. Pomaličky ju majú začať preberať ale je tam riziko tracheostomie. Má zmysel prekladat ten krst ? Je mi to ľúto, že tam nebude. Chcela tam vziať aj babku, ktorá je po porážke. Lenže babka tam sama nepríde bez nej. Musel by aj muz zostať so staršími deťmi doma pretože nemá kto s nimi byť. Žiadny iní hostia nebudú v kostole aby ich strážili. Oslavu nerobíme z finančných dôvodov. Pôjdeme si iba niekam sadnúť s krstnou. Košieľku už máme vyšitu to by sme ju museli dávať znova robiť? Keď by sa zmenil dátum. Bolo to dosť drahé a nemám na to peniaze nazvyš.
prosim ta, ty si si urobila dalsie dieta...a mas problem zaplatit novu kosielku a pohostenie pre hosti?!
krst by som neprekladala, ale ani by som si nikam nešla sadnúť, rovno domov

Stav mamy je sice neisty, nemas zaruku ze ked prelozis trebars o mesiac, tak mama bude ok. Ale dieta mozes krstit kedykolvek, v podstate sa moze pokrstit aj dospely, takze by som prelozila, lebo ocividne nie si v pohode a nemas na to teraz ani naladu.