icon

Mám priateľke kúpiť normálny darček?

peter1406
16. dec 2021

Cawte baby. Chcel by som poradiť keďže vás ženy je ťažko pochopiť. Minulý rok som spoznal priateľku slobodnú maminu dvoch úžasných detí. Minulý rok som jej nakúpil pomerne dosť darčekov asi za 250€ hlavne praktických keďže nemala ani zimnú vetrovku. Ja som dostal len obyčajnú šálku na čaj a popritom šálok mám doma dosť, takže skončila ani nevie kde. Pri otázke čo chce tento rok na Vianoce tak odpoveď bola že hodinky za 400€ jej urobia radosť . Že nič iné nechce, že nič iné jej neurobí radosť . Že iné veci lacnejšie si dokáže aj sama kúpiť. Popritom viem že tie hodinky si NEZASLUZI čo som jej aj povedal. Na narodeniny som dostal fľašu vína ktorú kúpila na benzínke a keď mala narodeniny tak pozadovala kabelku za 300€ . Na výročie tiež nič nekúpila, že ona také neoslavuje ale dráhy parfém a kyticu kvetov s radosťou prijala. Moja otázka je : či kúpiť aspoň normálny darček alebo jej nekúpiť vážne nič keďže okrem hodiniek jej nič iné neurobí radosť a lacnejší darček si ,, akože dokáže kúpiť sama,, z jej 600€ platu.

Strana
z4
fiafia
17. dec 2021

@peter1406 už by som vo vzťahu nebola. Nieje o peniazoch ani o Tom kto má vyššiu výplatu a keď milujem kúpim aj z posledného. No tu tvoja dráha nemá kúska hanby a pýtať hodinky za 400€? To ako vazne? Nekúpila by som nič.

zafir01
17. dec 2021

@peter1406 neviem si predstaviť od manžela distat také drahé dary. A ha aby som mu kúpila len hrnček.
2 roky dozadu manžel odomna dostal bycikel za 1600 eur, po ktorom dlhšie túžil. Bola som vtedy na materskej a tajne si na zo odkladala peniaze už od leta. Ja som v tom čase nemala žiadne také extra prianie, dostala som darček v hodnote spolu okolo 150 eur ( športové outdor vybavenie) . Cítila som sa nesmierne šťastná, keď som videla tu manželovi radosť. A ja som bola rovnako šťastná, keď dom si nasla pod stromčekom turistické mačky. Neriešila som cenový nepomer.

No v tvojom prípade mi to už príde, že omnoho viac dávaš, ako prijímas... Je to tak aj v iných oblastiach?
Pretože ak aj žena nenactolko financií na darček... Často vieme byť originálne a aj za malo peňazí, vieme vybaviť veľa muziky
Pamätám na narodeniny. Kedy som mužovi vyrobila, vytlačila a zalaminovala poukážku na moje " služby" myslím tým presne tie veci, ktoré manželia robia.. Bolo to tam detailnejšie rozpísané, vtipne... A samozrejme muža to spolu s domácou večerou a príjemným posedením pri vine ( keď deti zaspali) potešilo. Ale odpinkat ho s hrnčekom? 🤦🏻‍♀️... To je už príliš

mladena
17. dec 2021

@peter1406 Kašľať na takú priateľku, ja za 400 eur 24 decembra ti aj plný hrniec dobrej domácej stravy navarím, aj ťa poľúbim, ale kúpim si za to niečo lepšie než blbé hodinky ok? Ale mínusom je že som bezdetná.

marvin1234
17. dec 2021

@peter1406 mne to pripadá, že si jej ukradnutý a v podstate sa ťa chce zbaviť, ale ešte skúša ťa pumpnúť, či z teba niečo nevytrieska...

flavica
17. dec 2021

heh nic by som jej nekupila, ako no poslala by som ju velmi rychlo ta het a nech si najde niekoho ineho, koho bude takto osklbavat

syslik81
24. dec 2021

@peter1406 aj sa dockame zaveru co priatelka nakoniec dostala?

peter1406
autor
24. dec 2021

@syslik81 ako som napísal túto otázku, tak na druhý deň som odišiel, kým bola v práci. Ako uviedla v správe, čo mi potom poslala , ona to berie ako stratu času ten rok so mnou keďže som odmietol zobrať pred troma mesiacmi hypotéku na kúpu bytu pre ňu a jej deti. No žiaľ aj také ženy sú .

peter1406
autor
24. dec 2021

@mladena 😃😃😃😃 beriem ťa za slovo 😃😃😃 dúfam že dobre varíš

lubka261
Autor odpoveď zmazal
syslik81
25. dec 2021

@peter1406 aspon si usetril 400 a miesto kt by zabrala nepotrebna salka .. snad dalsie vianoce budes travit s niekym kto si viac bude vazit teba ... a ona si najde takeho aka je ona ...

petula67
Autor odpoveď zmazal
lubka261
Autor odpoveď zmazal
sashabb
26. dec 2021

A ja som si stále myslela, že je to celé vymyslené 🙄

anja27
Autor odpoveď zmazal
panda21
26. dec 2021

@anja27 kuk 2 príspevky nad teba, kde je vyjadrenie frajerky 😅