icon

Mám si dať tieto šaty na svadbu?

zuzanaokasova
6. aug 2020

Dievčatá poraďte prosím... 31.10. 20 ideme na svadbu... Neviem sa rozhodnúť, či ich zobrať, alebo hľadať iné...musia sa kúsok skrátiť samozrejme... Ďakujem...

Mám si dať tieto šaty na svadbu?Mám si dať tieto šaty na svadbu?
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@s_a a co by si mi ty poradila? Aký strih šiat? Ja si akosi neviem vybrať... Nevýhodou je, ze meriam len 154cm 🙈 mam 38 rokov...

veronika65
6. aug 2020

Kamarátka mala rovnaké šaty na svadbe a vyzeralo to super 😀 zlatý opasok môže zostať, k tomu nejaké zlaté náušnice (nie veľmi výrazne) a vyčesať vlasy 😀

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@nikolka1986 práveže malé prsia (B), to robí podprsenka... Nie je to brucho také hrozné, len tie materiály šiat co som skúšala zvýraznia všetko 🤷‍♀️

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@veronika65 tak by som to aj ja videla... Vlasy by som chcela prefarbiť na výraznejšiu medenu, účes len nejaký hladký drdol...

83lenka83
6. aug 2020

Šaty vhodné pre 50+, pekne ale pre staršie.

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@83lenka83 tak skus prosím poradiť nejaký vhodný strih 🙏

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

Dnes som skúšala krátke... Podľa mňa mi pridali kg navyše...

beronsche
6. aug 2020

@zuzanaokasova mne sa prave tie zelene pacia, su take elegantne 🙂 ani volany mi nevadia.. Pokojne si ich vezmi, ak sa v nich citis dobre.
Zato tie svetle su hrozne..

83lenka83
6. aug 2020

Určite skôr niečo takéto

nikayla
6. aug 2020

Inak tieto krátke som si aj ja skúšala, sú hrozné aj na mne 😂 Tiež mám len +- 150 cm. Kúpila som si tieto, boli krásne, super som sa v nich cítila

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@beronsche tiež si myslím 🙈

katka2505
6. aug 2020

Mne sa páčia veľmi,ale bez opaska.

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@nikayla krásne... Foto na postave nemáš? Aj si ich skracovala?

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@83lenka83 to sa zasa bojím, aby mi kila nepridalo... Je veľmi dôležité, kde ten pas na postave vychádza...

nikayla
6. aug 2020

@zuzanaokasova pošlem ti v správe. Skracovala až o nejakých 17 cm 😀

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
anelehka
6. aug 2020

Kľudne si ich daj, veľmi ti pristanú 👍

andrea78
6. aug 2020

@zuzanaokasova podla mna su uplne v pohode, pekne, farba sa mi velmi paci, netuctova, aj ti pekne sedia, urobit trochu make up, dobry uces, vyssie lodicky a upravit podla nich dlzku a hned bude to vyzerat uplne inak.

iveta7677
6. aug 2020

@zuzanaokasova ano v pohode su pekne.

veronika65
6. aug 2020

@zuzanaokasova ona má tiež hrdzavé vlasy a v kombinácii so šatami to bolo krásne 😀 a účes presne hladký k tomu sedí

gagik
6. aug 2020

@zuzanaokasova mne sa nepacia,robia ta starsou,ty si mozes dovolit nieco ovela viac mladistvejsie. Tie saty by boli o.k tak na 50-rocnej zene.

asia83
6. aug 2020

@zuzanaokasova Krásne. Opasok preč, vysoké topánky a nádhera.

danica2711
6. aug 2020

@zuzanaokasova v tých zelených vyzeráš výborne, veľmi ti pristanú, mne sa páči aj ten opasok, bez neho by to bolo také monotónne, a keď budeš mať k tomu ešte mahagónové vlasy, tak budeš elegantná, zaujímavá kočka!

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@danica2711 ďakujem... Ja osobne si tieto šaty neviem predstaviť na 50+.jedine keby mala ta 50 stihlu postavu... U nás v rodine sme ženy krv a mlieko 😁 ešte mám tieto, len - 5kg a sťahovacie prádlo...

kiwi3
6. aug 2020

skratila by som ich potial ako zacina ten rozparok, ak mas "pozeratelne" nohy. a opasok nedavat

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@kiwi3 nohy mam ok 😁

ckocka
6. aug 2020

@zuzanaokasova Tak toto je iná liga, oproti tomuto sú na tebe zelené velmi usadlé.

zuzanaokasova
autor
6. aug 2020

@ckocka vážne? 🙄 Len ta postava v ružových nie je to, čo by mala byť 🤦‍♀️ v tých zelených sa toho veľa skryje 😁

ckocka
6. aug 2020

@zuzanaokasova Moc sa mi na tebe páčia, a to vobec nemám rada ružovú farbu.