Mám si dať tieto šaty na svadbu?
Dievčatá poraďte prosím... 31.10. 20 ideme na svadbu... Neviem sa rozhodnúť, či ich zobrať, alebo hľadať iné...musia sa kúsok skrátiť samozrejme... Ďakujem...

@s_a a co by si mi ty poradila? Aký strih šiat? Ja si akosi neviem vybrať... Nevýhodou je, ze meriam len 154cm 🙈 mam 38 rokov...
Kamarátka mala rovnaké šaty na svadbe a vyzeralo to super 😀 zlatý opasok môže zostať, k tomu nejaké zlaté náušnice (nie veľmi výrazne) a vyčesať vlasy 😀
@nikolka1986 práveže malé prsia (B), to robí podprsenka... Nie je to brucho také hrozné, len tie materiály šiat co som skúšala zvýraznia všetko 🤷♀️
@veronika65 tak by som to aj ja videla... Vlasy by som chcela prefarbiť na výraznejšiu medenu, účes len nejaký hladký drdol...
Šaty vhodné pre 50+, pekne ale pre staršie.
@83lenka83 tak skus prosím poradiť nejaký vhodný strih 🙏
@zuzanaokasova mne sa prave tie zelene pacia, su take elegantne 🙂 ani volany mi nevadia.. Pokojne si ich vezmi, ak sa v nich citis dobre.
Zato tie svetle su hrozne..
@beronsche tiež si myslím 🙈
Mne sa páčia veľmi,ale bez opaska.
@nikayla krásne... Foto na postave nemáš? Aj si ich skracovala?
@83lenka83 to sa zasa bojím, aby mi kila nepridalo... Je veľmi dôležité, kde ten pas na postave vychádza...
@zuzanaokasova pošlem ti v správe. Skracovala až o nejakých 17 cm 😀
Kľudne si ich daj, veľmi ti pristanú 👍
@zuzanaokasova podla mna su uplne v pohode, pekne, farba sa mi velmi paci, netuctova, aj ti pekne sedia, urobit trochu make up, dobry uces, vyssie lodicky a upravit podla nich dlzku a hned bude to vyzerat uplne inak.
@zuzanaokasova ano v pohode su pekne.
@zuzanaokasova ona má tiež hrdzavé vlasy a v kombinácii so šatami to bolo krásne 😀 a účes presne hladký k tomu sedí
@zuzanaokasova mne sa nepacia,robia ta starsou,ty si mozes dovolit nieco ovela viac mladistvejsie. Tie saty by boli o.k tak na 50-rocnej zene.
@zuzanaokasova Krásne. Opasok preč, vysoké topánky a nádhera.
@zuzanaokasova v tých zelených vyzeráš výborne, veľmi ti pristanú, mne sa páči aj ten opasok, bez neho by to bolo také monotónne, a keď budeš mať k tomu ešte mahagónové vlasy, tak budeš elegantná, zaujímavá kočka!
@danica2711 ďakujem... Ja osobne si tieto šaty neviem predstaviť na 50+.jedine keby mala ta 50 stihlu postavu... U nás v rodine sme ženy krv a mlieko 😁 ešte mám tieto, len - 5kg a sťahovacie prádlo...
skratila by som ich potial ako zacina ten rozparok, ak mas "pozeratelne" nohy. a opasok nedavat
@kiwi3 nohy mam ok 😁
@zuzanaokasova Tak toto je iná liga, oproti tomuto sú na tebe zelené velmi usadlé.
@ckocka vážne? 🙄 Len ta postava v ružových nie je to, čo by mala byť 🤦♀️ v tých zelených sa toho veľa skryje 😁
@zuzanaokasova Moc sa mi na tebe páčia, a to vobec nemám rada ružovú farbu.