icon

Manžel ma vydiera užívaním liekov

20. dec 2021

Ahojte,
žienky, už som zúfala. Pri každom aj menšom nedorozumení sa manžel hrozne urazí. Dá sa 5 tabletiek Hydrochlorothiaxidu na zníženie tlaku. Chce ma tým "vytrestať' za ani neviem, čo som vôbec spravila. Má 32 rokov je psychicky nevyzretý a manipuľuje so mnou s takýmito gestami. Už to spravil druhý krát. A bojím sa, že sa to bude stupňovať. Ja sa potom celá trasiem, som vystrašená a bojím sa.,čo bude nasledovať, či neodpadne... Liečim sa aj na depresie. Žienky poraďte prosím Liečim sa aj na depresie. Dám

Strana
z2
heleninamama
20. dec 2021

@tenerifka No ale hádam nadobudli v tom manželstve aspoň nejaké bývanie, auto, pripadne iné hmotné statky. 😂 A vdovský dôchodok by jej tiež priznali - na nový začiatok pomôže. A status vdova je tiež v očiach mnohých ľudí sympatickejší ako rozvedená. 😂 Táto žpena naozaj nemá čo stratiť, môže len získať.

krisbar
20. dec 2021

Dievca - utekaj z kratsej cesty!! tolko skvelych chlapov a ty sa nechas vydierat niekym, kto by potreboval psychiatra.

nwnw
20. dec 2021

Poslu do prdele anech si da aj zlatu davku. Naco Ti je taky chlap? Aby si vazne skoncila v Pezinku?! No asi by potreboval tvoju pozornost 7 dni v tyzdni a 24h. Hej bude sa to stupnovat. Je to chory clovek, ktory Ta taha ku dnu.

jankapepe
20. dec 2021

Vie ze ta ti to ublíži a vystresuje ta to.
Daj mu pred nos ďalších 5. Rýchlo zmení stratégiu.

dilino
20. dec 2021

Odid pokiaľ nemate deti.Horšie by bolo keby ste deti mali máš to aspoň jednoduchšie pokiaľ ťa nestiahne na dno že skončiš na psychiatri.Ak máš kde odsťahuj sa nič vás nespaja možno okrem majetku ten sa vysporiadať dá a rozvedu vás asi aj hned na prvý krát kedže deti nemate.Podľa teba je normálne že muž tak tresta ženu že žere tabletky ved množstvo tabletiek predpisuje lekár a niesú to cukríky.Vykašli sa na ňeho aby si si nezničila zdravie.Bud rada teš sa tomu že nemate deti že nevydi to dieťa ktoré by zbytočne trpelo.Vždy je voľba odisť a najsť si dobrého muža a pre svoje deti dobrého otca a nie takého psychopata chorého ktorý ťa zniči aj tvoje zdravie.Nechaj ho tak nech sa otravy ked je blby a určite neni psychický v poriadku ked si dá lieky hoci koľko len tak.Prosím nenechaj sa zničiť zbáľ veci a odid už len sama kôli sebe.Majetok si rozdelite po rozvode alebo pred rozvodom.Veľmi ti držim palce aby si mala silu odisť s toho chorého manžela.

brembo
20. dec 2021

dievča,máš na viac,než na taku psychicku trosku. Ver,že nájdeš 10 2x lepších,než toho,ktorého máš teraz.

brembo
20. dec 2021

on sa neotrávi bez nej. Ked nebude mat publikum,nebude mat prečo hltat lieky. Len ju vydiera a ničí,pochybujem,že si chce ublížit naozaj,vie že ho ona v najhoršom zachráni.

vilma7
20. dec 2021

@jankapepe to isté som mala na jazyku aj ja 🤣🤣🤣

edien
20. dec 2021

Odíď..hneď pre svoje dobro ..mala som takéhoto ,,degesa, keď som mala násť a to bola sila. Rozchod bol minimálne na päť krát lebo má vydieral no našťastie som to dala. Nezmeni s,zničí ta

andreatytler
21. dec 2021

Je to od neho velmi hnusne vydietanie, zastrasovanie a tyranie.
Kedze nemate deti, ja by som len bez slova odisla. Mozno mu este dala na rozlucku cislo na psychologa/psychiatra, nech mam ciste svedomie ze som urobila co najviac.
Je mi luto cim prechadzas.
Akurat som tu citala mudry porekadlo. Nieco ako: Je lepsi hrozny koniec ako hroza bez konca. A rozvod bude pre teba hrozny koniec... o tom nie je pochyb... ale je to ovela lepsie ako tato hroza co zazivas teraz.

Strana
z2