Manžel nerád chodí na svadby
Máte niektorá doma muža s podobným názorom na svadbu? Sami sme zobrati, ale odjakživa tam nerád chodí, uz ich mame pár za sebou.... Vždy som si vypočula, ako tam bude nasilu sedieť, nerád tancuje.. Skôr ma rad iný druh zábavy.. Ja som mu vysvetľovala, že pokiaľ je to svadba z rodiny, je neslušné odmietnuť. Aký dôvod by sme aj uviedli? O 2 mesiace nás čaká dalsia a už teraz sa "hádame". Ja pomaly strácam chuť niekam ísť, snažím sa ho pochopiť, ale nechcem uraziť niekoho z rodiny a neísť... Rozmýšľala som, že pôjdem sama a on si niečo vymysli,prečo nemôže ísť.. Napíšte mi prosím ako je to u vás, ak sa v tomto nezhodnete. Viem, ze si niektoré poviete co za banalitu riešim, ale pre nás je to bohužiaľ problém vo vzťahu.
Môj tiež nerád chodí na rodinné oslavy. Ale je to aj tým, že je Nemec a po slovensky nevie skoro nič. Po poslednej skúsenosti na svatbe mojej sestry, kde iba hundral, žral mi nervy on a do toho 3 ročný nevyspatý iba reval, nič nebilo dobre a po večeri sme museli ísť domou, sme sa dohodli, ze na ďalšiu svatbu idem sama a on ostáva doma s malým.
Ani ja nemam rada svadby, ale ak je to maxinutne, idem. Nastastie to je dost sporadicke.
Ak je to maxinutne, lebo rodina, mal by sa prekonat.
Ja chvála Bohu som slobodný a chcem aby to takto aj ostalo. Nie som žiadny otec, nechcem mať deti a svadby detto neznášam. Nenávidím tie debilné povery a vonkoncom mi je proti srsti, keď sa ničia veci pre zábavu! Vtedy by som aj vybuchol! Šťastné manželstvo nebude vtedy, keď tam niekto rozfláka dajaký pohár, či ktorú maču, ale vtedy, keď v manželstve bude prítomný Boh a Jeho láska! A tancovanie? FUJ!!! Je mi proti srsti tam objímať nejakú ženskú, ktorú vôbec ani nepoznám!!! Nie som gay, ale tancovať so ženou ku ktorej nič necítim mi je nepríjemné!!! Okrem toho tancovanie je príliš jemné na mňa. Ja som na drsnejšie veci. Takže nech ma nikto nenúti chodiť na svadby a už vôbec sa ženiť. Radšej pôjdem na urbex, ako na svadbu!

@kkovacovak tak Snad im na tu party prispeli rodicia. V tunise robia svadobnu party 3-4dni a minu na to celozivotne uspori. Hruza tie tradicie a konvencnost,