Manžel zabudol na naše 5. výročie
Dnes mame 5 vyrocie sobasa a manzel na to zabudol ako by ste to zobrali vela ma toho v praci alebo co ??????? Ja som z toho mimo velmi ma to boli lebo an na DMzabudol co si o tom myslite.A aby some nepovedala ha som my dala darcek tak to zacal riesit ze zavolal ku detom mojho oca a ze pojd ☹ 😠 ☹ 😠 eme na pivo co vy na to????
@martinka_martinka ja zas nie som romanticka, skor realistka a pragmaticka, no obcas malickost potesi. Ja som ani svadbu tak nejak neponimala ako nieco romaticke a nejaku vaznu zmenu, kedze sme uz predtym spolu zili 4,5 roka. Osobne skor ratam od kedy sme spolu zacali zit, ze kolko sme spolu.
Mna minule manzel prekvapil a dal mi obrovsku kyticu ruzi…ja som zabudla, ze mam narodeniny 😀
@werka_t a nevyviedol niečo ??? 😀 😀 😀 😀 to ja si vzdy kladiem ked ma niecim prekvapi 😀 čo teda nebyva casto... kyticu som od neho ešte nikdy nedostala.... ružicku k meninam mi dal 🙂 a šampon 😀 😀 😀 😀 asi sa mu niečo nezdá
Ja som muzovy na nase druhe vyrocie dala druheho syna tak sme si pri doktorovi zelali krasne druhe vyrocie.a kazde vyrocie ideme bud na veceru lebo na chatu na celu noc.
@martinka_martinka ale kdeze, on je len taky pozorny. Vzdy mi dava tolko ruzi kolko mam rokov…zacina sa to ale nejako predrazovat :-\ tak som mu povedala, ze na buduce staci jedna…za zvysok mozme ist na veceru alebo do wellness 😀

@bodka70 ja viem. Ja dokonca poznám aj princíp, na ktorom funguje chladnička 🙂