Máte konflikt v rodine: Kúpiť darček bratovi?
Baby, idem si po radu, kúpili by ste darček na okruhliny svojmu bratovi a švagrinej? Ide o to že sa nebavíme rok spolu, švagriná spravila prúser v rodine,a nakoľko má zo začiatku nemohla vystáť , zlizla som si to ja a on sa prestal so mnou baviť ..Rodičia ma nútia kúpiť im dar , nakoľko oni mne kúpili , ale vtedy sme sa spolu bavili a aj boli normálne pozvaný na obed do reštaurácie aj s deťmi ..Keď sa teraz stretneme , tak ma neodzdravia ako keby som neexistovala , aj keď idú okolo mňa a samozrejme som ani není pozvaná ..
Čoby ste robili? Nejde mi o tie peniaze,ale princíp ,nakoľko kupovať darčeky za 100euraky niekomu kto má ani nepozdraví ,sa mi zdá postavené na hlavu..
Moja mama zas že má budú ohovárať a neviem čo, že oni mne kúpili atď..no normálne ma núti do toho ..že mám kúpiť a ona im to na oslave poda
Čo by ste robili? Mam z toho guláš
@zmrzlinka2021 áno ja by som takéto niečo od rodičov tiež veľmi ťažko prehliadka a asi by som sa v určitých situáciach nezdržala aby som to rodičom nevytkla. Lebo svojím postojom súhlasia s bratom
A môj muž sa po tomto všetkom udobriť nechce, dokonca sa boji že by nám pomizli veci keby prídu k nám , keďže všetko zlato našim pokradla
Autorka,
treba mamke vysvetlit, ze ty by si aj drzala spolu, ale brat so zenou si to nezelaju a ty nepojdes proti nim. Ty ich chces respektovat. Proste manipulativne kecy, aby si ju opila rozkom 😉
@matullienka Robia uplny opak toho co hovoria, ze rodina ma drzat spolu.
Ja sa vobec divim ze sa s rodinou este bavis… a matka ti nema co diktovat. Nie ste pozvani, tak ake dary?!
Autorka ja sa tvojmu mužovi nečudujem, teda čudujem, že po tom všetkom dokáže vašich akceptovať. Lebo úprimne ja ako dcéra by som s tým mala sakra problém
@minutka keď moja mama nie je zla nejak , ona bola vychovaná tak že to tak má byť a za moje deti by dala život ..tie bratove ľutuje, aký majú život ,ale z mojich sa teší , nakoľko pekne žijú
Ty riesis brata a pritom ovela vacsi problem je u teba vztah mama-dcera. S bratom by som absolutne nestracala cas, a mame by som jasne povedala, ze sa o nich nemienis bavit. A ak to porusi, prerusila kontakt aj s nou.
@pbra40 mama potom chytí strašné depky ,naozaj , ona plače, zápal žalúdka ,vredov ,zas po lekároch s ňou ..🤦život ju nebaví , atď ..je pravda že na rovinu s ňou ťažko keby sa dá ,už to je vyriešené
Už sa venuj len svojej rodinke, manželovi a detičkám, len Vy ste najviac ❤️
Prajem ti všetko len to najlepšie, zaslúžiš si to 🙏
@daniela2629 ďakujem krasne ♥️ veru po Tom všetko ,veľmi si to užívam že ich mám ..scenár bol totiž iný aj vyhliadky..ale chvalabohu že to je takto 🙏♥️a bolo dopriate aj mne
Mame by som povedala, ze na oslavu pozvani nie ste, tak ziadny darcek nekupujes. Aj tak to vas vztah nezmeni, budes stale za zlu. Urob tak ako ty a muz chcete, nie to co povie vasa mama. Ste dospeli, rozhodujete sa za seba. Ze mama z toho ochorie, tiez nie je vas problem ani vina. Je to jej rozhodnutie, ktore ty ovplynit nemozes.
Tvoja mama má oveľa väčšie starosti so svagrinou ako to, čo povedia ľudia.Tym by ti pre mňa skončilo a žiadne peniaze im neposielaj vieš kde skoncia
Autorka už je na 150 percent iste že tvoja mama nie je normálna. Rodina má držať spolu neznamená že syn je boh ktorému sa vo všetkom ustupuje. Stavím sa že keď bol malý stačilo aby zadupal nožičkami a musela si mu dat svoju hračku ktorú ti so škodoradostnym úsmevom zničil a keď si sa ozvala ta toxicka ženská ťa kritizovala že si zla a je to tvoj brat a máte držať spolu.
Počúvni muža a odstrihni sa od celej toxickej rodiny. Nenechaj sa vydierať.
co mas dvanast aby ta matka k niecomu nutila?? chovaju sa jak hovada tak nic nedostanu .. budu ta ohovarat?? ved to je ich vizitka a vizitka ostatnych ak si neoveria druhu stranu ale slepo veria jednej strane.. a to co ziape po tvojej mame ze ta ma radsej je obycajne citove vydieranie ... u nas to bolo tiez takto ze ja som ta chamtiva a len po peniazoch idem a pritom som si nikdy peniaze od nikoho nepytala...chapem ze je to rodina ale pri takychto situaciach sa musis odosobnit od vsetkeho a dat hranice aj rodicom a ostatnym pribuznym inak ta to zacne zozierat ani si nevsimnes kedy a ako

@zmrzlinka2021 vieš čo je najhorsie? Že moja mama má silnú predstavu že rodina musí držať spolu za KAZDYCH okolností ...preto aj mne stále hovorila že musíme držať spolu ja a brat aj keď videla že to nejde ..aj keď si nemali ani slovo povedať , jej stačilo že sme boli v jednej miestnosti spolu a bola spokojná aj keď sme po sebe zazerali