icon

MDŽ a partnerov vlastný program

8. mar 2025

Asi to nie je nič nové ale vybaviť má jednou SMSkou k MDŽ a potom utiecť na futbal mi príde smutne . Ako to máte vy?

Strana
z2
danica2711
8. mar 2025

Bože, to už je len sviatok, ktorý treba dôkladne oslavovať a dôkladne sa ofúknuť a byť smutná, keď nie... preber sa...

marca12
8. mar 2025

Akoze MDZ si chcela oslavovat? Hlavne je,ze si spomenul. U nas muz donesie kyticu mne,mame,svokre,svagrinam a tam to konci. Nic ine ani neocakavam.

huxy
8. mar 2025

@kitycat ja som vďačná, že ten môj má futbal v paži 🙏🤓

ukgirls
8. mar 2025

a vies kedy je MDM? kupujes mu darceky? je to len den -komercia ako vysita rovnako ako ine bezvyznamne sviatky ... neprezivaj to tak ..

maryetta
8. mar 2025

Naozaj pre mdz? Jednak este nie je koniec dna.
"Horsie" by mi bolo keby to boli napr narodeniny....

gab1sol
8. mar 2025

Keby to boli tvoje narodeniny či meniny, nepoviem, ale pre MDŽ? Je to MDŽ, je to len medzinárodný deň žien, žiadny sviatok. 🤷‍♀️

rorino
8. mar 2025

Za inej éry bolo najviac opitých chlapov na MDŽ,tak si vyber😉

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

@hiro a toto je ale velmi smutne…

hiro
8. mar 2025

@vanilkovazmrzka Ja celkom chápem že je nariadenie Trumpa o odstránení takýchto vecí (čo ženy dokázali atď) z verejného priestoru ale prečo to tie spoločnosti odstránili aj pre Európu a nie len pre USA mi je záhada.

romi0310
8. mar 2025

,,Milacik, ked skonci futbal, bola by som velmi rada, ak by sme sli na veceru a strávili zvysok vecera spolu 😊" vzdy je to o komunikacii. A dolezite je, ako to odkomunikujes. Pokial mu to vycitas, prchko reagujes, mas ironicke poznamky, tak ten partner na ten futbal pojde a pride este oveeeela neskor. Je taka skoda, ze extrémne vela parov absolútne nevie navzajom komunikovat a iba po sebe bucia, vycitaju si a iba sa tak odsudzuju. Ver mi, ze ak by mal doma laskavu zenu, tak by na ten futbal ani nechcel ist ;)

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

@hiro lebo civilizacia globalne uz davnejsie dosiahla svoj vrchol a teraz uz ideme len dole…

danielahamar
8. mar 2025

🤣🤣🤣 toto píše dospelá žena, či?

euka210
8. mar 2025

Moj manzel cely den robil vonku okolo domu, ziadna kytica nic. Svokra dostala od jej brata. Moj vie, ze taketo sviatky nie su pre mna podstatne, takze v poho...pracovna jarna sobota ako vacsinou.

3petka
8. mar 2025

A čo že je MDŽ. Netreba to tak prežívať.

jesenzima
8. mar 2025

My to máme tak, že neriešime. Čakám, kým príde domov z práce a potom idem za kamoškami von 😀

basulaak
8. mar 2025

Ked zena takto preziva neoslavene mdz nechcem vediet ako riesi realne problemy v zivote…

milka1988
8. mar 2025

Ja si potrpi na pozornosť, a o to viac som sklamana keď môj muž zabudne na moje meniny, potom narodeniny, na Vianoce mi kúpi darček 23.12. aj to nie vždy to čo poteší mňa... Na MDŽ som mu musela dnes povedať zase, a pritom som mu to vravela v stredu. Už mi je z toho aj trapne aj smutno že my nestojím za to aby na to myslel. Už som mu musela dať poznámku do mobilu k meninám narodeninám a výročiu. On jev Tom strašné nemastny neslany a za 10 ˇ ˇ rokov sa to stále nevie naučiť. Smutné...

mandarinka555
8. mar 2025

@kitycat Pravda...vedela by som o tom napísať knihu😝

Autorka, k tebe len toľko...priviaž ho k radiátoru a nespusti z neho oči🙈 Už nechajte tým mužom aspoň ten futbal, lebo niektoré stíhačky tu nemáte obdobu...Aby si sa z toho nepos*ala🙈

bubik6x
9. mar 2025

Tak ráno som vstala ako každý iný deň, starala sa o deti, potom sme s partnerom odprevadili staršiu dcéru na oslavu ku kamarátke a potom sme išli na obed aj s mladším synom, spravili nákup, vyzdvihli dcéru a išli domov, pekne prežitý deň, nič super výnimočné a zmordovana ako kôň som išla spať 🤣

autor
9. mar 2025

@mandarinka555 za stíhačku by som sa považovala ak by sme spolu bývali čo nie je … preto má aj mrzí že z toho mala času sa radšej vyberie na futbal

subartic
9. mar 2025

autorka koľko máš rokov ? Ak máš 45+ buď rada že s tebou nebýva a toto hoď za hlavu . Ak máš 30+ a nemáš ešte deti a chceš ich , zváž či toto je naozaj partner pre teba do života a či sa ten vzťah vyvíja a hýbe vpred.

misanthropicdann
13. mar 2025

Neriešime MDŽ.
Keď si taka rozhorčena ako si obdarovala priateľa /manžela na MDM?

Strana
z2